MNF - Monday Night Football

koroo

New member
MNF - Monday Night Football

אולי חלק יודעים ואולי לא (אני גיליתי רק עכשיו) מהעונה הבאה MNF לא ישודר יותר ב-ABC אלר יעבור ל-ESPN והמשחקים ביום ראשון יעברו ל-NBC מישהו יודע איך זה ישפיע על השידוריםצ בארץ? אם בכלל? לרעה? לטובה?

Yo-man

New member
עדין לא ברור איך זה יטופל בארץ

ערוצי הלוויין/כבלים לא מתכננים מראש את לוח השידורים של הערוצים אותם הם מייבאים במלואם. מי שיוכלן לענות על השלאה הזו הן הנהלות ESPN, FOX ו-METV (אם יש להם נגיעה בנושא בכלל). ל-FOX ו-ESPN יש מחלקת חוץ שאחראית לשידורים מחוץ לארה"ב... אתה יודע מה - אני אקח את זה על עצמי לברר אם יש אינפורמציה על הנושא. מקווה לחזור עם הפרטים בקרוב.

RoyBehar

New member
בדיוק התכוונתי לשאול אותו דבר

אני מניח שמאנדיי נייט באי אס פי אן אנחנו עדיין נקבל, אבל NBC זה יותר בעייתי. חבל, כי דווקא השנה זכורים לי יותר משחקים טובים בראשון בלילה מאשר בשני. נקווה לטוב.

ESPN

New member
מישהו יודע איך זה קרה בכלל?

ABC ו ESPN הם חברות שותפות (שתיהם שייכות לדיסני), האם ESPN "גנבה" לABC את הזיכיון על MNF (לא נשמע לי סביר) או שזה איזשהו הסדר בינהם? הם רצו בנפרד למכרז של הליגה? בקיצור, מה קרה שם בכלל?

Yo-man

New member
אם אני לא טועה (לא בדקתי)

כשהתחילו עם שידורי מאנדיי נייט אף אחד לא רצה אותם כי היו בטוחים שזה יהיה כישלון. אבל האמריקאים מראש אמרו שגם אם זה יהיה נורא ואיום, עדין הם לא מחלקים מתנות, ולכן החוזה של שידורי המשחקים היה "רק" ל-35 שנה. משהתקרבו למועד פקיעת החוזה הקימו מכרז, וכנראה שככה ESPN זכו באפשרות לשדר את המשחקים ישירות מהאולפנים שלהם. יכול להיות של-ABC אסור היה לרוץ אז הם שלחו את האח הקטן (אך המגובה היטב).

ranatz

New member
מנדיי נייט

הרייטינג של שידורי המנדיי נייט של ABC הלך וירד, חלק בגלל העובדה שהמשחקים נקבעים מראש וכשמגיע מועד המשחק הוא לא מעניין כי הקבוצות הללו כבר לא בעניינים וכדומה, תופעה שמאד בלטה השנה ששודרו הרבה משחקים חסרי משמעות. לכן ABC החליטו משיקולי רייטינג להעביר את שידורי המנדיי נייט לESPN השייכת גם לתאגיד דיסני ועל המשחק של יום ראשון בלילה קפצה רשת NBC שאינה משודרת בארץ. מה שאומר שקרוב לודאי לא נקבל יותר את המשחק המאוחר ביום ראשון ולא את תוכנית הסיכום הנפלאה של כריס ברמן... פוקס ימשיכו לשדר משחק אחד ביום ראשון ולמיטב ידיעתי גם לMETV חוזה לעוד עונה כך שלעונה הבאה אנחנו מסודרים וצריכים להתפלל שהנוצרים הטובים יאריכו את החוזה עם הNFL

למעלה