mma

z1976

New member
mma

שלום, יש לי שאלה האם יש ישראלים שקרובים להתחרות בפרייד ? או בכלל ישראלים שהתחרו ביפן באחת מהזירות ה MMA ?, או בברזיל ? או ב K1 ? האם יש כאלו שהתחרו ב ufc בארה"ב ? הרבה אנשים מתהדרים בכל מיני תארים "אלוף עולם פה" "אלוף עולם שם" וכו' אבל ת'כלס אלו הן הזירות עם הלוחמים הטובים ביותר, סתם מענין לדעת מה הסטטוס של הישראלים מהבחינה הזו אני מניח שגולשי הפורום מכירים את הארגונים שהזכרתי ... (MMA - mixed martial arts)

אליקום

New member
איתן פריינטה וצחי חליפקס

התחרו בפנקרייס והיה אחד בשם מוטי הורנשטיין שהתחרה בufc.

fusion boy

New member
עידו פריינטה ולא איתן...

והבנתי שעידו וצחי לקחו מקומות ראשונים באליפות העולם בפנקרטיון האחרונה (כמובן בקטגוריות משקל שונות...) אבל אני לא סגור על זה... להבנתי מוטי הורנשטיין עוד מתחרה בשושינדו שזה תחרות MMA שסיבוב אחד הוא קראטה מגע מלא ושני מואי תאי ושלישי לפני חוקי MMA, אני לא יודע איך הולך לו...

אליקום

New member
הורנשטיין בה מהישרדות

עשו ממנו קצוץ ב ufc הוא סיים קרב אחרי פחות מדקה שעשו ממנו סמרטוט. זה היה הפעם היחידה של ישראלי בזירה הזו וזה היה מופע בזיון.

ethanguy

New member
הורנשטיין

וואו לא ידעתי שיש ישראלי ביו אפ סי...זאת התקדמות :)! רק להתחרות שם זה הישג מדהים :

zappon

New member
ראיתי את הקרב שלו עם מארק קולמן

שקרע
אותו לגזרים(מנוסח בעדינות)

Dragon Roar

New member
ראיתי גם כן!

בהתחלה היו לו פדיחות עם השופט. ראיתם? אישית אני אוהב לראות קרבות של דון פרייד (זה השם כן?)

IZ909

New member
לגבי MMA בישראל

הרמה בישראל אינה ברמה של תחרויות בליגה של פרייד ו ufc. העמידה בארץ היא ברמה מאוד גבוהה, אך הקרקע פה ברמה כמעט אפסית ביחס למה שיש בחו"ל.

למעלה