MM

WhiteWolf

New member
MM

שלום! אני WHITE WOLF, שמחה שיש פורום כזה, שמחה להצטרף.. אין לי ממש מה להגיד מעבר למה שכתבתי כבר ספציפית, חוץ מזה שממש שימח אותי לראות את הפורום הזה.. אחרי 6 שנים של לנסות למצוא עוד אנשים שמבינים בעניין.

white-raven

New member
כמו שאמרתי

תמיד טוב לראות עוד אנשים מתווספים אל בין שורותינו המצומצמות וכל תוספת פעילה היא מבורכת שלך WHITE-RAVEN

Justin Angel

New member
מפגש עליז

:) תמיד אהבתי את התרגום הזה... mm גם לך. אם אתה 6 שנים עוסק בוויקה אני בטוח שיש רישום עלייך ברשומות של האגודה המאגית הישנה... בכל מקרה ברוך הבא לפורום.

WhiteWolf

New member
האמת היא שאני את..

וכן יש רישום שלי האגודת המאגיה הישנה, ואפילו יצא לי לדבר איתך כמה פעמים בערוץ המאגיה הישן לפני האגודה, והייתי חברה בישראוויקה לפני הגיוס. (אלים, הצבא אוכל לך את החיים..)

WhiteWolf

New member
אוקיי..

אם מישהו עוד קורא את הדבר הזה מלפני שבועיים.. תמיד הייתי ילדה של אנרגיות, ולוויקא נכנסתי בדרך הכי משונה ביקום,כשחברה שלי החזירה תשובה למישהו שכתב במעריב לנוער, ואני קראתי את התשובה המשונה שלו אליה וכתבתי לו חזרה.. אני רייקי מאסטר, ומתעסקת באנרגיות המון, בעיקר אני אוהבת מים, ומבחינת פנתאונים אני עובדת עם היווני. חוץ מזה החלום שלי אחרי השחרור ליסוע ללמוד מאינדיאנים. בינתים אני בבסיס סגור, מאד קטן ונטול פרטיות לחלויטן, כך שכל הדברים האלה נכנסו לארון מאד מאד גדול והדלת ננעלה מאחוריהם. אם למישהו יש עוד שאלות אני אשמח לענות. אם יש לכם באמת דברים להגיד לי, כחו בחשבון שאני חוזרת הביתה לקרוא אותם פעם בשבועיים, אז אל תאבדו את הסבלנות.. WHITE WOLF

למעלה