MLB.TV

erezr98

New member
MLB.TV

שלום לכולם אני חדש בפרום וחולה בייסבול אמיתי האם מישהו השתמש ב MLB.TV? עונה שעברה היתי מנוי ל MLB רדיו וזה היה נחמד. השנה אני חושב לנסות את MLB.TV ואני מחפש חוות דעת. העונה בפתח - אין התרגשות?

danielmw

New member
כן זה שווה

אם יש לך אינטרנט מהיר, אז זה ממש שווה לקנות את החבילה של mlb.tv. בסוף שנה שעברה הם העלו את זה לאתר וראיתי בערך 5 משחקים וכולם היו באיכות די טובה וזה שווה את זה. אכן, יש בי התרגשות לקראת העונה החדשה...... מצטער שאני לא כותב הרבה, פשוט אין לי זמן אבל אני אנסה כמה שאפשר..

erezr98

New member
MLB.TV

ביום שני יש משחק לנסיון. נראה לי שאני אנסה ואם זה אכן טוב אני אקנה מי הקבוצה שלך? שלי אטלנטה

SlamminDino

New member
וודאי שיש התרגשות..

כבר כמה חודשים אנחנו מחכים לחודש אפריל שיבוא ויהיה הסימן להתחלת החגיגות! בהזדמנות זו נברך אותך על הצטרפותך, אני בטוח שתיהנה במקום הזה ושמחים שאתה אתנו. תרגיש חופשי להגיד הכל, על כל דבר, בכל זמן ובכל הקשר שרק תרצה.. שבוע טוב And let's play Ball!!

BB FuNaTiC

New member
דינו אני מבולבל

התמונה הזאת שהראת של רנדי ג'ונסון- זה מראה אות כשחקן היוסטון!!! האם אני לא מעודכן ורנדי משחק במקום אחר מאריזונה?

danielmw

New member
לא אתה לא מבולבל

זוהי תמונה של רנדי ג'ונסון כאשר הוא שיחק ביוסטון בשנת 2000. זו הקבוצה הראשונה שהוא הגיע אליה אחרי סיאטל, והוא הוביל אותה לפלייאוף, אך לא יותר מזה.

BB FuNaTiC

New member
וואלה? לא ידעתי

תמיד חשבתי שרנדי ג'ונסון עבר לאריזונה ישר מסיאטל

SlamminDino

New member
ולמען האמת..

העונה הראשונה המלאה של רנדי ג'ונסון לאחר עידן סיאטל הייתה בפינכס. רנדי הגיע להיוסטן באמצע עונת 98 ובתמורה אליו קיבלו המארינרס כמה שחקנים שאחד מהם הוא פרדי גארסייה המצויין שכיום הוא האייס סטארטר שלהם. הסיבה לטרייד הזה באמצע העונה הייתה פקיעת החוזה של ג'ונסון בסוף העונה. המארינרס ידעו שכנראה והם לא יגיעו לפלייאוף באותה עונה ועדיף לקבל משהו בשביל ג'ונסון עכשיו מאשר שיחתום בסוף העונה בקבוצה אחרת שתציע לו המון המון כסף. אז הוא הגיע להיוסטן ושם היה עם מייק האמפטון שסיים עונה מצויינת של 22 נצחונות. האסטרוז עלו מבית המרכז לפלייאוף של עונת 98 ביחד עם הקאבס כווילד קארד. הם לא הצליחו לעבור בסיבוב הראשון את הפאדרייז של קווין בראון שנצחו בארבעה משחקים וכזכור לכולם גם הגיעו מאוחר יותר לוורלד סיריז נגד היאנקס. הכסף הגדול אכן הגיע לאיש מרובה השיער והוא בא מכיוון המדבר. בכל עונה שלו באריזונה, רנדי הוביל את הנאשיונל ליג בסטרייק אאוטס וביחד עם קורט שילינג שהגיע מפילדלפיה הם מהווים את הצמד הקטלני ביותר בבייסבול כיום. הקרובים ביותר לדומיננטיות שלהם יהיו פדרו ולואו ביכולת של העונה שעברה ( אני מדבר על דרק לואו שנתן עונה יוצאת מהכלל).

erezr98

New member
תודה

תודה על קבלת הפנים אני מקשיב עכשיו למשחק בין הBRAVES ל METS וכרגיל אטלנטה קורעים אותם , כרגע 4:0 ומה שמעניין הוא שהמפטון זרק שישה סקורלס אינינגס אולי הוא חוזר לעצמו אחרי השנים הקשות שנה שעברה היתי בקופרסטאון שבמדינת ניו יורק (חובבי ביסבול יודעים מה יש שם) מי שמעוניין בהתרשמות ובתמונות מוזמן לפנות...

למעלה