"ML" עוד קצת רשמים

Agnetta

New member
"ML" עוד קצת רשמים

היה לי זיכוי מחולצה שהחזרתי לפני כמה זמן אז הלכתי "לנצל" אותו בשבוע שעבר. קפצתי כמו תמיד לקניון רמת אביב. ואני חייבת להגיד שיש להם מוכרת חדשה שמחליפה בחורה ששברה את הרגל ויושבת בבית והמוכרת החדשה ממש לא נחמדה, סתם פאקצה גועלית ומשועממת. יש להם בעיית מיכנסיים, כמעט ואין מכנסיים ברשת. ויש כמה דגמים מאוד יפים שעושים אותם בלי לייקרה ועד מידה 4 וזה ממש מרגיז. כי יש ג'ינסים יפים שחייבים קצת לייקרה בשביל ללבוש אותם היטב. מיכנסיים אחרים שלבשתי יש עודף בד ברגליים, ולי אישית יש בעייה שהרגליים שלי לא שמנות בכלל אז זה לא יושב טוב. בסוף לקחתי 2 חולצות אחת שחורה ואחת חומה עם איזה עבודת יד של אפליקציות בצד. שתיהן מאוד סקסיות יש לציין.

הצומומו

New member
גופיות ב-ML

רוצה לעדכן שהייתי בסניף שלהם בשבעת הכוכבים, וקניתי במבצע 1 + 1 שתי גופיות מקסימות, האחת ורוד פוקסיה עם קצת תחרה וכתפיות עבות, מאוד יפה, השנייה בצבע טורקיז, בטרנד האחרון של טיפה תחרה במחשבוף, שתיהן עלו לי 149 ש"ח, לא רע בכלל.

סוזי28

New member
בבזאר היו עשרות סוגים של מכנסיים

מכל הסוגים ומכל הבדים, לי היה קשה לבחור, צבעוניים אופנתיים, מכותנה ומבדים גמישים אחרים, האמת שהופתעתי מהמבחר הגדול שהיה שם, גם מבחינת המידות, אני וחברותי רכשנו כמה דגמים מאד מוצלחים ונראה לי שאזמין דומות בצבעים אחרים, עד שכבר מוצאים איזה גדם שיושב טוב........ ממליצה לך לנסות בבזאר הבא

למעלה