ML עבודה בעיניים

ML עבודה בעיניים

בעיתון "לאשה" מהשבוע האחרון פורסמה מודעת פרסומת בליווי תמונה של 3 חולצות פולו יפיפיות בצבע שחור עם דוגמאות של פייטים או משהו אחר. מבצע רק לאותו שבוע בצרוף הקופון מהעיתון 59.90 שח לחולצה. אמרתי לעצמי אומנם מזמן הפסקתי לבקר ב-ML אבל חולצה כזו במחיר כזה חבל לפספס. בשיא תמימותי נכנסתי לחנות הקרובה למקום מגורי וביקשתי לראות את אותה חולצת פולו המפורסמת. מה שהראתה לי המוכרת היה פשוט בדיחה. חולצה פשוטה מבד דק ללא רבע או חצי דוגמא או פייט. סתם חולצה פשוטה. שאלתי אותה ואיפה החולצות מהתמונה ענתה בחצי חיוך..." החולצות בתמונה לצורך המחשה בלבד..." נו באמת... ההבדל בין התמונה והמציאות אין קשר... מזל שלא שמה לי שמלת מעצב לצורך המחשה... אמרתי יפה תודה, הסתובבתי ויצאתי מהחנות... מה שבטוח שלא כל כך מהר אתייחס שוב ברצינות ל"תמונות להמחשה בלבד"... שיקנו הפריירים....

אילאיל3

New member
קרה לי בדיוק אותו דבר

לפני שבוע נסעתי למתאים לי בקניון הזהב עם קופון למכנסי ג'ינס, שהתפרסם בעיתון ב 100 ש"ח. בתמונה המכנס, אותו לבשה מיכל הניג היה מיוחד, היו בו ניטים, או משהו כזה. בחנות הראו לי מכנס ג'ינס חלק ופשוט. לא קניתי יש לי כבר כזה. גם עבור 100 ש"ח זה לא מציאה.

rachel1234

New member
פשוט חוצפה והטעיה. כשראיתי את הקופו

בלאשה ואת תמונות החולצות מיד הבנתי שלא ייתכן שהם יתנו אותם במחיר כזה. אפילו לא טרחתי להגיע לחנות. זו לא פעם ראשונה עם קופונים. מה שמרגיז היא שהם שמים חולצות אחרות וזה מטעה. חוצפנים.

למעלה