mj in ireland

shaylovesmj

New member
mj in ireland

לכל התוהים והסקרנים למינהם: הייתי באירלנד קרוב ל3 שבועות.....עם מישהי...(לא שרונה) פגשנו את מייקל המון פעמים....זה היה מדהים אין מילים לתאר....הוא השמיע לנו המון קטעים בסטודיו שהוא עובד עליהם..... היינו עם הילדים בחנויות וגם הוא הכניס אותנו לבית שהוא גר בו oh my fucking god.... אני ביכלל לא מבין ולא מעכל את כל מה שקרה שם.... מסרנו לו את אהבתה של מדינת ישראל ואת אהבתם של כל המעריצים כאן... מייקל אמר שהוא מאד אוהב את ישראל והיה רוצה להגיע לביקור...:) הוא גם דיבר איתנו על עיניין ה''אנטישמיות''כביכול ואמר שדברים יצאו מהקשרם...אוי כמה שזה היה ברור שהתיקשורת רק רוצה למרר את חייו.... fuk the press michael you are my life!!!! היה כ''כ שווה להיכנס למינוס של 10000 ש''ח בשביל כל זה.... i love mj to death

חולה רוח מינוס 10,000 חחח

שמח שנהנתם... שאלתם אותו סיבוב הופעות או לא או שהיית זבל מספיק כדי לא להתעניין? חח

unb®eakable

New member
נשמע חלומי

לגמרה חלומי..... יוזמה נהדרת, לנסוע לאירלנד ולפגוש אותו. האמת שהיום חשבתי על זה וחשבתי האם זה אפשרי? לנסוע ולהפגש איתו, אם אני לא אתקל בשומר שיעיף אותי משם מהר יותר ממה שהגעתי. שי תודה רבה שרשמת כאן, נשמע משמח ביותר. אני מחכה כבר לראיון הארור שישודר כבר.

mjlk

New member
וואוו ../images/Emo2.gif

בטוחה שנהנתם!

למעלה