MIYAKO - יפנית איכותית

MIYAKO - יפנית איכותית ../images/Emo91.gif

לא להאמין אבל יש לי מה לתרום לפורום הזה, אחרי שכבר השמצתי את היכולת שלי לתרום משהו מעבר לשניצלים ופירה, אני בולעת את הכובע. נו, טוב, יצאתי
. ביום שישי יצאנו לצהריים במיאקו. מסעדה יפנית במתחם הבורסה ברמת-גן. נתחיל בזה שהעיצוב משגע. עדין ומינימליסטי (אחרי הכל מסעדה יפנית) בטוב טעם. על כל השולחנות מפית שחורה עם צ'ופ-סטיקס עליה. מיד כשהתיישבנו הגיעה המלצרית עם תה ירוק מהביל בכוסות חרס עגולות קטנות. טעים ונפלא גם מבלי להוסיף סוכר. החברה של אחי הזמינה. היא המידע הקולינרי המהלך אצלנו במשפחה
. אחרי שביצענו את ההזמנה הונחו צלחות זכוכית מלבניות בשני גדלים (האחד למנה השניה לרוטב) לכל אחד מאיתנו. פצחנו בשיפודי כבד עוף עשויים על האש. על כל שיפוד שלוש חתיכות כבד, עשויות בעדינות. לא צרוב מדי ולא חי מדי. בדיוק במידה הנכונה. למנה העיקרית - פלטת סושי מעורבת. הגיעה פלטה מסודרת ומעוצבת למשעי. האורז היה בדיד ודביק כאחד ושוב - בדיוק במידה הנכונה. היתה שם תערובת מעניינת של סושי עם סלמון, עם טונה מעושנת, עם אבוקדו, שגרמו תענוג צרוף לחוש הריח ולחוש הטעם. לקינוח התענגנו על עוגת שכבות שוקולד (שוקולד חלב ושוקולד לבן על מצע עוגה "כושית" דקה), על עוגת מוס שוקולד לבן על מצע טורט ועל כדור גלידת וניל עם חתיכות מקופלת. אני לא בטוחה שזה קינוח יפני למהדרין
אבל אולי כדאי להציע ליפנים לטעום... אמנם זה לא צריך להיות כך, אבל לשבחם ייאמר שהם היו מאוד אדיבים כלפי יהב שבאדיקות בדק את עמידות השולחן (ואפילו חיממו עבורו את מנת המרק שלו והגישו לו אותה על מגש מעוצב במיטב מסורת המסעדה) והכלים

neta2

New member
מרבי, עם כזאת ביקורת איכותית

ומעוררת תיאבון, את חייבת לפצוח בהודעות כאלו לפחות פעם בשבוע.. מה דעתך? נשמע מעולה. ואת כותבת נפלא כהרגלך. נשיקות

שח_מט

New member
בטיים אאוט בסקירת הסושיות הזולות

מיאקו לקחו את מרב המחמאות תוך ציון שהוא זול אבל לא על כדי כך. ושוב אני חוזר - אחרי 23 בלילה יש שם 25% הנחה ואז הוא הכי טוב והכי זול! שח

meravbr

New member
ויש עוד 8% למחזיקי כרטיס הייטק

שמתבטאים בזמן החיוב של הכרטיס. באמת מסעדה טובה. היינו בה מספר פעמים ונהננו בכל פעם. ואם מדברים מסעדות "גיי פרנדלי", זאת בהחלט גם נמצאת ברשימה ...

תסבירו בבקשה את עניין המסעדות

"גיי פרנדלי" יש רשימה של מסעדות כאלו? או המלצות פה בפורום?

שח_מט

New member
עוד הנחות

שליקטתי למועדון היי-טק בישראכרט: * קימל 5% * ימה 5% * מיקה 10% * 206 דגים 5% * ספגטים ריב"ל 5% שח

עמית@

New member
נשמע מצויין (מפי מישהי שסושיות

הן לא כוס הסאקה שלה) הקינוח באמת נשמע יפני למהדרין. אבל העיקר שהלם את הארוחה ואת מצב הרוח

../images/Emo140.gif לא היה נורא, נכון? ../images/Emo8.gif

ביקורת מקסימה. אני תמיד זמינה לסושי וקינוחים

liti

New member
אני גאה בך,

בתקווה שהקרדיט לתרומה מגיע לנו...

etilly

New member
תמונות...

MIYAKO כמה ימים לפני הפתיחה. SORRY אין לי תמונות אחרי, אבל בכל זאת:

למעלה