Mixing work and play

איי ל

New member
מנהל
זה קל ולפעמים נחמד, אבל לא מומלץ

זה נורא נחמד וקל לזרום עם אנשים כשעובדים ביחד, אבל זה כמעט תמיד נגרר גם לעבודה, בין אם בתור התחלה מדובר על "לברוח" לכמה דקות
(אגב, מומלץ מאד לבדוק שאין מצלמות במעליות
). לבין סתם שמירת קשר עין עם הצד השני בזמן העבודה וכ'ו.. שלא לדבר על העובדה שבמידה ועבר ביניכם חתול שחור באיזשהו שלב- סביר להניח שלא תוכלו לסבול להיות אחד בקרבתו של השני. למרות כל זאת, הייתה לי חברה שהכרתי בזמן העבודה, במשך תקופה ארוכה (חצי שנה) שמרנו את זה בסוד מפני כולם. וכמו שרשמתי, היינו איכשהו מארגנים שההפסקות שלנו "יחפפו" באותו הזמן, מדי פעם היינו "נעלמים" לכמה דקות (וחוזרים כל אחד בנפרד לעמדתו), וזה באמת נשמר כסוד, עד שביום אחד במהלך שיחה עם עוד חבר'ה מהעבודה, מישהו העלה את הנושא שאני יותר מדי פלרטטן, ושהוא רואה אותי מפלרטט עם מספר בחורות כבר תקופה ארוכה.. ניסיתי לשכנע אותם שאני אמנם חברותי מטבעי, אבל לא ממש פלרטטן, ושזה ממש לא מה שהם חושבים, זה לא כל כך עבד לי, אז גיליתי להם שיש לי חברה (בכל זאת,אנחנו ביחד כבר תקופה ארוכה, אפשר להוציא את זה לאור), ושהיא בעצם עובדת יחד איתנו ושאנחנו אפילו ביחד כבר תקופה ארוכה, מיותר לציין את ההלם על פניהם (הבחור שהעלה את זה בכלל התייבש)... אבל בפעם אחת שהיה לנו ריב די רציני, ושנינו הגענו לעבודה במצב מלחמתי- כולם יכלו לנחש את הסיבה וזה היה מצב ממש לא נעים..

billc

New member
It could be ok..if

she is not working with you on a daily basis that means,if she is in a different department one bad thing could happen is, if it doesn't work and it ends ugly, and you have to see her face every day after that, that is not so good. another bad thing, is if she is a beach, and it doesn't work out she can gossip and give you a bad name​

billc

New member
By the way don't mind M

you can write how ever you like we all understand you M is a little slow forgive her

אושי 6

New member
מנסיוני המוצלח

אם יש משיכה וכו' אז למה לא לנסות אני הייתי במערכת יחסים עם מישהו שהכרתי בעבודה והייתה אהבה גדולה והכל הלך יופי פשוט צריך לדעת לעשות את ההפרדה בין עבודה לחיים הפרטיים ... בכל אופן יצאנו שנתיים שמתוכן עבדנו יחד שנה ...היה נפלא!!!

Taliy

New member
לא ../images/Emo10.gif

אמנם זה מאוד תלוי בבן-אדם , אבל את זה יודעים רק לאחר מעשה. מנסיוני (אוניברסיטה) ולצערי זה עלול לגרום רק צרות וכאב לב.

billc

New member
איך באונ' לא? עוד מעט תאמרי

שלא כדאי מאותו עיר, גם לי היה קשר חזק באונ' ואחרי שנתיים הוא התפוצץ לא היה נעים, היא עזבה את הדירה..כאב כאב אבל המשכנו הלאה

Taliy

New member
לא כדאי באותה העיר ../images/Emo8.gif

נניח שמקום העבודה שלך זה האוניברסיטה, ונניח ש-ס' עובד איתך במחלקה או בפקולטה שלך. כאשר בן הזוג הוא אדם נורמלי, אז אין בעיות, כאשר בן הזוג שלך מתברר כחרא של בן אדם , ומכפיש את שמך. זה כבר הופך להיות לא נעים ומטה. לא נעים מהקולגות, שנקלעו למצב כזה. לא נעים מהקולגות שבוחרים להאמין בשקרים (ובסוף אתה צריך למצוא את עצמך במצב בו אפילו במחקר שלך מוטל רפש ). לא נעים מהסטודנטים שגם נקלעו למצב הזה. ובגדול אם לא אמרתי , אז זה לא נעים. ועכשיו אם נרצין לרגע, אני אישית עברתי שנה מאוד קשה, בה כל המוניטין שעבדתי עליו שנים רבות ירד לטמיון בגלל הסיפור הזה. בה הייתי צריכה לעבוד קשה פי 4 כדי לנקות את שמי מרפש שהוטח בי (הרי קשה להאמין שכזה רפש יוטח אם הוא לא נכון, אלא סתם מרגשי נקם). אפילו הפרופסור שאני עובדת איתו נאלץ להכנס לסיפור הזה כדי לנקות את שמי (אתה בטח מבין שזה לא נעים). ואם הייתי הולכת עם הפרופסור אז ישנן שתי אופציות, האחת שהתלוננתי עליו והוא עף מהאוניברסיטה, והשנייה הכל עובר חביבי. אגב אני לא אצא עם סטודנט שלי, למרות שחלקם בגילי או גדולים ממני בדיוק מאותן הסיבות.

billc

New member
אלא אם את מתכוונת שעשית את זה עם

הפרופסור, ואשתו ו18 הילדים שלו עלו עלייך הפרופסר הורד לדרגת דוקטור, והציון שלך הורד ב40 נקודות זאת אומרת קיבלת 60

Mירב

New member
לא נורא, אתה קצת SLOW אבל בסוף תבין

(ואם לא, טלי תשמח להסביר לך - בתור מרצה באוניברסיטה יש לה הרבה סבלנות!
)

למעלה