Mixing work and play

Mixing work and play

what are your stands on the subjects? good experiences? bad experiences? somehow I ended up talking about that with a few people lately- so as certified singles- what do you think? and once again- sorry for posting in English- I''m the only Israeli at the department, so no excuse to ask for Hebrew here.

I guess by mixing I mean

having sex and/or a relationship at the work place and/or with a co-worker and/or any other thing that involves these things Just in case (sometimes I make sense in my head, but not much outside of it)

Mירב

New member
יש לי שאלה אלייך ../images/Emo32.gif

הלינקים למטה של "תחילת קוד" ו"סיום קוד", עובדים אצלך?? כי אם כן, רצוי להשתמש בהם כשכותבים באנגלית - זה מאוד מקל על הקריאה... לגבי עבודה וסקס - לא כדאי!

like this?

uhh...here. (I'm not slow- I had class!!!) but this requires to go into a whole other page- can I do this from the "quick reaction" in some odd way I'm not aware off?

נראה לי שהייתה פה אי הבנה..

את לא צריכה להגיע למסך השני כדי לכתוב באנגלית, פשוט מאד תרשמי בתחילת התגובה | הקוד | (בלי הרווח בין המילה לסוגריים) ו- | סקוד | בסוף התגובה. (כמו גם שאר האייקונים, את יכולה להשתמש בהם גם בתגובה המקוצרת מבלי להיכנס לחלון של האייקונים, אם את זוכרת איך הם נקראים). ואם דיברת על קוויקי אחר, אז סליחה כנראה שפספסתי זאת...

billc

New member
את לא צריכה עברית כידי ללחוץ

על תחילת קוד או סיום קוד..אותתו אני אחזור לעבודה, ואנסה מהלפטופ גם לי אין עברית שם

סלסרו

New member
ממש קשה נורא ללחוץ על "הוספת תגובה"

במקום על "הוספת תגובה מהירה". את לא צריכה להעתיק כלום. את לוחצת על "הוספת תגובה" ולמטה כתוב באותיות קידוש לבנה "תחילת קוד" ו"סיום קוד". ואם את רוצה, את יכולה להוסיף להודעה שלך תווים מדעיים, שיראה מרשים כזה. ∑±Δγβα≥∩²Øƒ

זה לא העניין.

הוספת תגובה רגילה מעבירה אותך לדף חדש, שלפעמים אפילו אני משתדל להימנע מלעבור דרכם (לדוגמא אם אני בדרכים והחיבור אינטרנט שלי רעוע), בהוספת תגובה מהירה אין צורך לרענן את הדף וניתן להוסיף תגובה בקלות יחסית.

למעלה