Mitzi

aniviel

New member
Mitzi

you're gonna have to give me your address when I get back, I got you Ewan's autograph today

WallFlower

New member
באסטרד../images/Emo98.gif

יש לי רעיון מגניב לקריירה בשבילך - לעשות טיולי מאורגנים שכאלו את כבר מכירה את כל המקומות המאגניבים וכאלה דונט מינד מי. פשוט ממש משעמם לי. יו קנואו 8:45 בבוקר אנד סטאף.

aniviel

New member
../images/Emo9.gif

אבל אז גם היה לנו הרבה מזל חח (סיר איאן מק'קלן בעיקר, בילי בויד גם כן)

aniviel

New member
חחחחח כן

אימא שלי אמרה שאני צריכה לפתוח עסק של לתת עיצות לאנשים איך לפגוש מפורסמים בשביל כסף

WallFlower

New member
בדיוק...תחשבי על זה...זו נישה שאף

אחד עוד לא עלה עלייה... את תוכלי לעשות מיליונים! טראמפ!

Wonka Depp

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אני חייבת להגיד שאת ממש מגניבה אני, באמת לא מכירה הרבה אנשים שנוסעים בעולם ופוגשים אנשים כל כך מפורסמים ומגניבים !!!

מיצי007

New member
או מיי גאד!!

אני כל כך רוצה לעשות אותך.... את פשוט,מושלמת.... אין אין אין
אהההה!!!!!! את לא אמרת אגב שאת הולכת לראות את באטמן מתחיל? אני אשלח לך מסר...

aniviel

New member
פחחחחחח

סורי ממי, את לא עושה לי את זה. מה לעשות, פשוט את לא... אה... גארי חח לא, לא ראיתי את באטמן מתחיל, הלכתי לבכורה של זה. פגשתי את השחקנים שהיו שם, לצערי אף אחד מהם לא היה מי שציפיתי לראות (טוב גארי זה היה ידוע שהוא לא בא, אבל ציפיתי שליאם ניסן יבוא וגם הוא לא הגיע חח), מי שכן בא - כריסטיאן בייל (אני יודעת שאת אוהבת אותו, רציתי להשיג לך חתימה אבל אפשר היה רק אחת כל אחד), קייטי הולמס (היא כזאת מאעפנה), סיר מייקל קיין, קיליאן מארפי, מורגן פרימן והבמאי כריסטופר נולן (ביים גם את ממנטו). מורגן לא חתם לאף אחד אבל הוא עדיין היה חמוד
מחר כנראה אני הולכת לראות את באטמן מתחיל בהקרנת טרום בכורה בסינמה סיטי
לירון

מיצי007

New member
את לא אמורה להגיד את זה למנהלת

הפורום...
אני יכולה לחסום אותך אם לא תתני לי לעשות אותך לא חשוב,איך היה כריסטיאן?!?!?!איך הוא היה?!?!?איך הוא היה?!?!? הוא אמר משהו? וקיליאן? איך הוא היה?!?!

aniviel

New member
כריסטיאן היה חמוד

הוא נראה מאוד טוב במציאות למרות שהוא נמוך ברמות (התרגלתי לעובדה שהם כולם פיצים במציאות, חוץ מהנשים...) הוא לא ממש אמר משהו, אבל הוא חתם לכולם עם השמות שלהם (כי הוא פחד שימכרו את זה אם לא, הוא לא יודע שלמי שרוצה למכור את החתימות שלו יש דרך להוריד את השם שבהתחלה), וכשאמרתי לו "לירון" הוא שאל מאיפה אני ומאוד התלהב לשמוע שאני מישראל קיליאן מפחיד במציאות כמעט כמו בסרט. יש לו עיניים מפחידות והוא לא מחייך, הוא ממש הפחיד אותי חח אבל הוא נראה דיי טוב, חוץ מהעיניים המלחיצות שלו

למעלה