Mitsubishi Pajero Queen

Mitsubishi Pajero Queen

אתמול ראיתי פג'רו שחיצונית נראתה ק"King" רגילה לחלוטין אבל במקום הכתובת "King" הופיעה הכתובת "Queen" ולא,זה לא היתה סתם מדבקה שמישהו הדביק אלא זו היתה כתובת מודפסת על הפלסטיק האחורי. רציתי לדעת אם באמת קיים דגם כזה או שמדובר בסתם הלצה שמישהו השקיעה בה וצבע את הפלסטיק במיוחד.

StAv cR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ע-נ-ק!! לא אין כזה ג'יפ

כשיש כסף אפשר לעשות הכל...

ולרוב אנשים עם פאג'רו חדשה יש הרבה כסף.. עובדה שהם קונים ג'יפ (שעולה הרבה יותר מרכב ספורט, לדוגמא) שהוא נטו פוזה. עם מספיק כסף, אפשר לעשות את הפאג'רו עם פאקינג גג נפתח (למרות שאני לא כל כך בטוח שזה היה יכול לעבור טסט ככה... אולי אם כלוב ההתהפכות היה נשאר)

edyc

New member
הקינג הוא לא נטו פוזה ...

יש לו יכולת מסויימת אם לא אכפת לך על הפלסטיקים.

edyc

New member
אני יודע איזה שלדה יש לו ...

דרך אגב, גם לג'יפ צ'רוקי וגרנד צ'רוקי יש שלדה אחודה (אמנם עם סרנים חיים). העבירות של הקינג לא נופלת בהרבה משל מתחריו בקטגוריה בעיקר בזכות הנעילה האחורית. הבעיה העיקרית שלו (מלבד הפלסטיקים השבירים) היא זוויות המרכב (בגרסה ארוכת המרכב). את זה קצת קשה לפתור, אבל הרכב מסוגל לקצת יותר מפוזה ... גם אם לא ברמה של דיסקברי או פראדו (דגם קודם). אדי

YOSSI331

New member
תגובה

יכול להיות שהוא הביא אותה ביבוא אישי ובעולם היא נקראית שמות שונים ויכול להיות שזה דגם מיוחד ביבוא אישי

שמותיו של ה-PAJERO

אז ככה, אין דבר כזה PAJERO KING. ה-KING זו תוספת שניתנו לרכב בארץ כדי לציין את המעבר מדור שני (שהיה תואם יותר לשטח) אל הדור השלישי (העגול והמותאם יותר לכביש, כפי שאנו מכירים אותו היום). בכל העולם ה-PAJERO נשאר רק PAJERO, ובמדינות דוברות ספרדית (כולל ארה"ב), קוראים לו MONTERO. דגם ה-PAJERO SPORT (שמבוסס בכלל על ה-MAGNUM, או בשמו בעולם ה-STRADA) נקרא ככה בכל העולם (ובמקביל MONTERO SPORT). יש דגם שלא נמכר בארץ בשם PAJERO PININ/MONTERO PININ שהוא מעין גירסת מוקטנת של הפאג'רו, משהו בגודל של הג'ימני. אם נחזור לעניינינו, מכיוון שרק בארץ קראו לו KING (כמו ששינו בעבר את שמו של ה-LANCER ל-SUPER LANCER כי מיצובישי העלתה את נפח המנוע, או עשתה שינוי משמעותי אחר, לא זוכר בדיוק מה), לא יכול להיות שזה יבוא אישי. סתם לאיזו צפונבונית עשירה כנראה יש יותר מידי כסף והיא החליטה לשנות את השם ל-QUEEN כי היא נוהגת עליו ולא בעלה...

אגב, בספרדית קוראים J כ-'ח'

כך ששמו המקורי של הרכב בספרדית הוא פחרו. היפנים שהמציאו לרכב את השם פג'רו פיספסו את העובדה שבספרדית פרוש השם "פחרו" הוא ... "מאונן"

אה, אתה מתכוון

שמראש הם קראו לדגם הזה "מאונן" כדיי שהם יצטרכו להחליף את זה אחרי זה ? אולי אתה מתכוון שהם תכננו לקרוא לו MONTERO בארצות דוברות ספרדית ואחרי זה בארצות שלא דוברות ספרדית הם קראו למכונית "מאונן" ? אם היית יצרן מכוניות היית קורא לאחד הדגמים שלך "מאונן" ? לא נראה לי שממש חשבת עד הסוף כאן, אבל מי אני שאתווכח. יום טוב שיהיה

הרכב נוצר בהתחלה לשוק היפני

כאשר מיצובישי היתה יחסית קטנה.... אם היית חברה שמייעדת את רכביה רק לשוק הישראלי ולא היית דובר אנגלית (וגם רוב הישראלים לא היו דוברים אנגלית), והשם "מסטורבטור" היה נשמע לך מגניב, לא היית רץ ומברר מה המשמעות שלו בשפות אחרות.... נראה לך שהרבה יפנים דוברים ספרדית?

למעלה