דעות והגיגים
במשפט אחד אירוע טוב קרבות הMITB היו טובים, כאשר של סמאק היה יותר מעניין אם מספיק זמן מסך לכל המתאבקים (ואם זאת אפס זמן מסך למקיינטר, החלטה נכונה). ברגעים בהם כוכבי סמאק עפו כמו זבובים על ידי ביג שואו תהיתי לעצמי איך לעזאזל מיסטריו ניצח אותו? אפרופו מיסטריו הסולם הקטנטן הזה פשוט גאוני, במיוחד שבסוף הוא גם נזרק על ביג שואו. קופי קינגסטון יכול להיות מתאבק ענק הוא רק צריך להכניס יותר רגש וצבע לדמות שלו. הקרב של ראו היה פחות מעניין... בכללי ההחלטה לשים אותו שני אחרי סמאק הייתה לא טובה כי הוא היה סתם עוד קרב... מאוד אהבתי את מוריסון בקרב, כאשר גם בורן ודיביאסי הפתיעו לטובה, בעוד אורטון ג'ריקו ואדג' נתנו את הרפטואר הקבוע שלהם. אם מארק הנרי רוצה שיקחו אותו ברצינות שלא ילבש ורוד. לעולם. אני מאוד שמח עם הזכייה של מיז, הוא בהחלט ראוי, רק שיעשו מהזכייה שלו סיפור טוב, שירדוף אחרי שיימוס, שישגע אותו (ציפיתי שזה מה שקיין יעשה עם מיסטיריו, אבל קיין לא יכל להתאפק) הזכייה של קיין הייתה ברורה כשמש.ורק מוסיפה לזילות החגורה, (תקנו אותי אם אני טועה אבל מאז טייקר לא היה אלוף ששמר על החגורה יותר מ2PPV) ולמרות זאת מגיע לו. רק שיחזיק את האליפות יותר מאירוע אחד. הלוואי זה לא יקרה. שאר הקרבות היו קרבות FF טיפוסיים, הפלישה של נקסוס הייתה מאוד עלובה (גבריאל נראה כמו ילד מוכה), ורק משהו קטן קטן לקלי קלי - לא יכלת לשכב על ליילה במשך 3 שניות מסכנות? הרסת לי את הווינר!!!