MITB

talhorm

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif על הפיסקה השנייה

בדיוק מה שאני הרגשתי שהיו צריכים לעשות דבילי לחלוטין שהוא הלך מאחורי הקלעים להרחיק את סוואגר ותוך שנייה פתאום הוא מופיע עם המוזיקה והמזוודה ביד

KactusMan

New member
../images/Emo203.gif דיעות הקקטוס! חלוקת קקטוסים לכולם!

מסורת חדשה שלי, אני אחלק קקטוסים
(אני יודע שזה תלתן, תזרמו איתי) לקרבות ולאירוע. MITB smack : קרב הMITB הטוב ביותר בשנים האחרונות. לא הייתי מנחש בחיים שקיין ינצח כי הפוקוס היה יותר על כריסטיאן-הארדי.
פוקס-טורס: FF
הארטס-אוזוס: הפתעה גדולה מבחינתי שההארטס שמרו, אני חושב שהמאזן בין הצמדים עומד על 5-1 להארטס... חשבתי שאוזוס יצמצמו ויקחו תואר.
מיסטריו-סוואגר: היה קרב הרבה יותר טוב ממש שציפיתי והתוצאה היתה לי דיי ברורה.
פדייה של קיין וזכיה: הולי פא*ינ* ש*ט... קיין הגיע משום מקום, כיפכף את ריי ולקח את התואר. הייתי בטוח שאם תפדה מזוודה הערב זה היה על שיימוס\סינה אחרי שנקסוס יתעללו בהם. הפתעת הערב מבחינתי.
נשים: FF
MITB raw: קרב טוב מאוד, מיז זכה בצדק במזוודה, מגיע לו פוש והנאום שלו בסוף היה A-W-S-O-M-E !
שיימוס-סינה: החזקתי בדיוק דקה בלי לעשות FF, היה ברור שנקסוס יגיעו, הם דיי אכזבו אותי.
לסיכום: קרבות ה MITB היו טובים מאוד כמו גם אליפות הHvt. כל השאר - לא משהו. סיכום (לא ממוצע!) :

ninjastar

New member
אני חושב

שהם ידעו שכולם יצפו לקיין להכנס אחרי הקרב ולזכות באליפות. בדרכם המוזרה, הם חשבו שאם קיין יכנס בלי המזוודה בפעם הראשונה וירביץ לסוואגר, כולם יהיו בטוחים שכבר לא יהיה כאן החלפת אליפות...ואז הכניסה השנייה של קיין הייתה אמורה להפתיע... הביצוע פשוט היה די אידיוטי.

Ex Machina

New member
דעות

שני קרבות ה - MITB היו טובים, הקרב של רו היה מותח יותר מזה של סמאקדאון לפי דעתי, וגם המנצח ראוי יותר (קיין כבר היה אלוף, אפילו אם ליום אחד, ובכלל - יותר קל לקבל אותו כמיין איבנטר). קרבות האליפות גם היו סבירים. סוואגר ומיסטריו היו יכולים לתת קרב טוב יותר. אני חושב שאלמלא שיימוס היה מגיע לאן בזכות קשרים אישיים מאחורי הקלעים רבים מאיתנו היו רואים בו מתאבק סביר, אפילו טוב מאוד - הוא אינטנסיבי, יודע למכור, טוב על המיקרופון, בנוי טוב, גימיק מעניין. קצת הצטערתי שהקרב שלו היה דווקא מול ג'ון סינה, כי מתאבק קצת יותר מגוון היה מצליח להוציא ממנו יותר.

neighbours

New member
../images/Emo6.gifמשפט שאהבתי

מאט סטריקר - Hercules opens the sea ג'רי לולר - I'm not sure it's Hercules Open the sea נאמר : כשמארק הנרי עמד בן שניי הסולמות והפיל אותם על המתאבקים

MOR149

New member
דעות MITB בקצרה

הMITB של סמאקדאון נכתב בצורה הכי טובה שיכלו לבצע אותו המתאבקים שהיו בו. הקפיצה של קופי הייתה הולי שיט. ביג שואו וקיין היו סוף סוף 'מפלצות' בעלי השפעה בקרב(לא כמו הנרי). הכותבים שיחקו עם הצופים בסיום של מי יקח האמת שכריסטיאן והארדי טיפסו הימרתי על אחד מהם,אז מקנטייר בא ,אמרתי נו טוב צפוי. אבל שקיין לקח הייתי בשוק ואמרתי לעצמי שבעצם מגיע לו אחרי כל השנים בעסק. הMITB של ראו לא היה רע אבל לא היה בו רגע שאני יזכור אולי חוץ מהסידור המוזר של הסולמות,הקטע שמוריסון הלך על הסולם והRKO שאורטון חילק כמו מים שם. הזכייה של מיז הייתה במקום. היה חסר סיפור בקרב אפשר היה לערבב מלא דברים כמו פיודים ישנים בין מיז ומוריסון,אדג' ג'ריקו אורטון ודיביאסי או השיטה הישנה של הספוטים המשוגעים ,לא היו כאלו. סינה ושיימוס שיעממו אבל לפחות שיימוס ניהיה דמות מעניינת. כל הפיוד עם הנקסוס בפרומואים היה נראה מעולה(לא ראיתי WWE הרבה הרבה זמן) וחבל שבאירוע עצמו הכל היה מחורבן שכולם נעלמו וסינה השמיד 2 3 מהם. אני מקווה ש2 מהחבורה יקחו את תארי הזוגות ותואר IC US אחד בהמשך ,לעשות פלישה עם קרבות בודדים כדי להכיר כל אחד מהמתאבקים ולא תמיד שיהיו בקבוצה,זה יכול להקפיץ 7 אנשים לאפר קארד בקלות ורק WWE מרוויחים מזה. הקרב נשים בין פוקס לאיב היה קצר ונחמד יחסית לאחד שלא אוהב קרבות נשים שמשעמם אותי די מהר,זרם לי הקרב. סוואגר מול ריי היה טוב. רואים שWWE רוצים שסוואגר יהיה הקורט אנגל הבא של החברה. הזכייה של קיין הייתה צפויה ואני מקווה שהוא ישמור את התואר לתקופה ,הוא היל מרשים במראה בתור אלוף שיהיה קשה לקחת ממנו את התואר. אירוע טוב אהבתי.

tzchokim

New member
דעות והגיגים

במשפט אחד אירוע טוב קרבות הMITB היו טובים, כאשר של סמאק היה יותר מעניין אם מספיק זמן מסך לכל המתאבקים (ואם זאת אפס זמן מסך למקיינטר, החלטה נכונה). ברגעים בהם כוכבי סמאק עפו כמו זבובים על ידי ביג שואו תהיתי לעצמי איך לעזאזל מיסטריו ניצח אותו? אפרופו מיסטריו הסולם הקטנטן הזה פשוט גאוני, במיוחד שבסוף הוא גם נזרק על ביג שואו. קופי קינגסטון יכול להיות מתאבק ענק הוא רק צריך להכניס יותר רגש וצבע לדמות שלו. הקרב של ראו היה פחות מעניין... בכללי ההחלטה לשים אותו שני אחרי סמאק הייתה לא טובה כי הוא היה סתם עוד קרב... מאוד אהבתי את מוריסון בקרב, כאשר גם בורן ודיביאסי הפתיעו לטובה, בעוד אורטון ג'ריקו ואדג' נתנו את הרפטואר הקבוע שלהם. אם מארק הנרי רוצה שיקחו אותו ברצינות שלא ילבש ורוד. לעולם. אני מאוד שמח עם הזכייה של מיז, הוא בהחלט ראוי, רק שיעשו מהזכייה שלו סיפור טוב, שירדוף אחרי שיימוס, שישגע אותו (ציפיתי שזה מה שקיין יעשה עם מיסטיריו, אבל קיין לא יכל להתאפק) הזכייה של קיין הייתה ברורה כשמש.ורק מוסיפה לזילות החגורה, (תקנו אותי אם אני טועה אבל מאז טייקר לא היה אלוף ששמר על החגורה יותר מ2PPV) ולמרות זאת מגיע לו. רק שיחזיק את האליפות יותר מאירוע אחד. הלוואי זה לא יקרה. שאר הקרבות היו קרבות FF טיפוסיים, הפלישה של נקסוס הייתה מאוד עלובה (גבריאל נראה כמו ילד מוכה), ורק משהו קטן קטן לקלי קלי - לא יכלת לשכב על ליילה במשך 3 שניות מסכנות? הרסת לי את הווינר!!!

dannygoosh

New member
איזה פוש לטרולים!

מאוד אהבתי את האירוע. מאוד מאוד אפילו. היה שם כל מה שצריך: ספוטים יפים מבוצעים מעולה, סיפורים מעניינים, המשכים של סטוריליינים, הפתעות, ו"הפתעות". הזכיה של קיין הייתה לא כ"כ קשורה, הפדייה של המזוודה הייתה צפויה עם טלסקופ, והחזרה של אנדרטייקר לפיוד (מיותר, כמו שכבר כתבו) מול קיין על האליפות צפויה מהירח, אבל עדיין היה קרב טוב ואירוע טוב. בטוח היו לי עוד דברים לרשום, אבל מי זוכר.

dannygoosh

New member
נזכרתי בשאלה

יש מצב שהורנסווגל הסתובב לייד הטים-קיפּר? הייתי בטוח שראיתי אותו מסתובב שם כמה פעמים.

למעלה