../images/Emo243.gifדעות MITB../images/Emo58.gif
סוף סוף הפורום נקי מטרולים, הרגשתי כאילו אני בשדה הקרב היום בפורום, וכל שנייה תוקפים את הפורום טרולים (יותר נכון טרול אחד חסר חיים). אז לדעות. צפיתי קודם בקרבות ה-MITB, ואני שמח שצפיתי בהם. של סמאקדאון היה MITB כיפי ומהנה, ובאמת שנהנתי מרב הרגעים בקרב. אחלה ספוטים, במיוחד של קופי. הקרב קצת נהרג בזמן ששואו הביא את הסולם, ואני בטוח שנראה את זה בבוצ'מניה הבאה. משום מה הסולם הזה הזכיר לי מדרגות באיזה בית מלון יוקרתי בחו"ל שהייתי בו פעם. איזה מצחיק היה שעשו ערימת סולמות על ביג שואו. וזה גם הרגע לציין שבקרב היו הרבה מאוד מקרים של כמעט-פציעה חמורה, ואלה מקרים שקרו בגלל חוסר זהירות של המתאבקים, כמו שבפעם הזו הארדי זרק סולם לכיוון הערימה, וכמעט פגע בכריסטיאן. היו הרבה מקרים כאלה בקרב, גם בקרב של RAW, שהייתי בטוח שעוד רגע זה מסתיים בטעות בפציעה, ולמרות שזה באמת קרב מסוכן, אני חושב שהמתאבקים צריכים קצת יותר להיזהר, כי אחרי הכול אף אחד לא רוצה לסיים כמו ג'ואי מרקוקי, נכון? מוזר שדווקא קיין ניצח, די רציתי שכריסטיאן יזכה, כי לו באמת מגיע. בקיצור, אחלה של MITB. ה-MITB של RAW היה גם חביב, אבל קצת פחות טוב מזה של סמאק. גם פה היו רגעים מגניבים, וג'ון מוריסון פשוט עשה לסולמות בית ספר. מוזר שדווקא מתאבקים כמו אדג', אורטון וג'ריקו כמעט ולא עשו משהו מיוחד לכל אורך הקרב, גם בקושי ראו אותם. אני לא יודע מה לחשוב על זה שמיז זכה, חוץ ממה שהופיע לי בראש אחרי שהוא זכה, המיז פודה את המזוודה והופך לאלוף WWE ואלוף ארה"ב באותו הזמן, מה שדווקא לא נשמע כזה גרוע. בקיצור, נחמד ביותר. צפיתי גם בריי-סוואגר, אבל הוא היה כל כך קצר, שהרגתי כאילו אני עושה FF. אני דווקא שמח שקיין פדה וזכה באליפות. מאוד קשה לי לקנות את ריי בתור אלוף. ניסיתי גם לצפות במיין איבנט, אבל בשבילי הוא היה FF מושלם. ציפיתי להתקפה קצת יותר רצינית של הנקסוס בסוף, אבל כמובן שסופר-סינה כיסח את כולם. בקיצור, האירוע הזה נוצר רק בשביל MITB, ושם זה עבד, שני הקרבות של MITB היו אחלה של קרבות, כל השאר הוא כמו פרקי פילר.