MITB

Great Khali

New member
../images/Emo58.gif למרות שלא ראיתי את האירוע + שאלה

איך ידעתי מתי להפסיק לצפות בהאבקות, תאמינו לי. כבר שבועיים שאני לא מוריד את התוכניות השבועיות וגם את ה-PPV לא הורדתי. קיין ושיימוס נכנסים כאלופים לסאמרסלאם, האירוע השלישי הכי גדול של השנה בארגון. מה אני אגיד לכם? הולך ופוחת הדור. צריך לקרות משהו יוצא דופן, כדי שאחזור לראות רסלינג. ועכשיו סתם שאלה שמסקרנת אותי: איך בדיוק סינה הפסיד את הקרב? אבי

elknetld2kil

New member
ספוילר

הוא הפסיד כשהנקסוס התערבו כשהוא בא לצאת מהכלוב. הם החיזקו אותו שלא יירד, ובינתיים שיימוס טיפס מהצד השני ויצא

מה שקרה (ספויילר)

סינה הצליח להכניע את שיימוס אבל רגע לפני הוא דחף את שיימוס על השופט אז השופט לא ראה את הכניעה. הוא ניסה לצאת מהכלוב וכל הנקסוס פשוט מנעו ממנו לצאת, ובאותו הזמן שיימוס ברח מהצד השני.

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo243.gifדעות MITB../images/Emo58.gif

סוף סוף הפורום נקי מטרולים, הרגשתי כאילו אני בשדה הקרב היום בפורום, וכל שנייה תוקפים את הפורום טרולים (יותר נכון טרול אחד חסר חיים). אז לדעות. צפיתי קודם בקרבות ה-MITB, ואני שמח שצפיתי בהם. של סמאקדאון היה MITB כיפי ומהנה, ובאמת שנהנתי מרב הרגעים בקרב. אחלה ספוטים, במיוחד של קופי. הקרב קצת נהרג בזמן ששואו הביא את הסולם, ואני בטוח שנראה את זה בבוצ'מניה הבאה. משום מה הסולם הזה הזכיר לי מדרגות באיזה בית מלון יוקרתי בחו"ל שהייתי בו פעם. איזה מצחיק היה שעשו ערימת סולמות על ביג שואו. וזה גם הרגע לציין שבקרב היו הרבה מאוד מקרים של כמעט-פציעה חמורה, ואלה מקרים שקרו בגלל חוסר זהירות של המתאבקים, כמו שבפעם הזו הארדי זרק סולם לכיוון הערימה, וכמעט פגע בכריסטיאן. היו הרבה מקרים כאלה בקרב, גם בקרב של RAW, שהייתי בטוח שעוד רגע זה מסתיים בטעות בפציעה, ולמרות שזה באמת קרב מסוכן, אני חושב שהמתאבקים צריכים קצת יותר להיזהר, כי אחרי הכול אף אחד לא רוצה לסיים כמו ג'ואי מרקוקי, נכון? מוזר שדווקא קיין ניצח, די רציתי שכריסטיאן יזכה, כי לו באמת מגיע. בקיצור, אחלה של MITB. ה-MITB של RAW היה גם חביב, אבל קצת פחות טוב מזה של סמאק. גם פה היו רגעים מגניבים, וג'ון מוריסון פשוט עשה לסולמות בית ספר. מוזר שדווקא מתאבקים כמו אדג', אורטון וג'ריקו כמעט ולא עשו משהו מיוחד לכל אורך הקרב, גם בקושי ראו אותם. אני לא יודע מה לחשוב על זה שמיז זכה, חוץ ממה שהופיע לי בראש אחרי שהוא זכה, המיז פודה את המזוודה והופך לאלוף WWE ואלוף ארה"ב באותו הזמן, מה שדווקא לא נשמע כזה גרוע. בקיצור, נחמד ביותר. צפיתי גם בריי-סוואגר, אבל הוא היה כל כך קצר, שהרגתי כאילו אני עושה FF. אני דווקא שמח שקיין פדה וזכה באליפות. מאוד קשה לי לקנות את ריי בתור אלוף. ניסיתי גם לצפות במיין איבנט, אבל בשבילי הוא היה FF מושלם. ציפיתי להתקפה קצת יותר רצינית של הנקסוס בסוף, אבל כמובן שסופר-סינה כיסח את כולם. בקיצור, האירוע הזה נוצר רק בשביל MITB, ושם זה עבד, שני הקרבות של MITB היו אחלה של קרבות, כל השאר הוא כמו פרקי פילר.

Jobber

New member
דעות ../images/Emo58.gif

בכללי, אם זה היה אמור להיות GAB הייתי בהרבה פחות מתלהב. הם הצליחו ליצור הייפ די חזק מבחינתי לאירוע כזה שהקונספט שלו MITB. ולמעשה, האירוע עמד בציפיות. ביקשנו אירוע MITB וקיבלנו אירוע MITB משובח. הדבר העיקרי שהופתעתי ממנו הוא שהצליחו להראות לנו בקרבות ה-MITB שעדיין אפשר לגוון ולחדש ולמצוא עוד דרכים כדי להלהיב את הקהל: הקטע עם הסולמות על ביג שואו, מוריסון בתוך הסולם, טד דיבאסי עולה מהצד והסולם עצמו של ביג שואו במאני אין דה בנק של סמאקדאון. לגבי הזוכים בקרבות ה-MITB: קיין קיבל את אליפות העולם הזאת רק כדי לזכות בדקות אחרונות של תהילה לפני שהוא פורש, מה שמגיע לו. הוא היחיד שלא נכנס למלחמות אגו בשנים האחרונות עם הצעירים ומגיע לו ריצה אחרונה עם התואר גם אם זה יהיה כרוך בפיוד מאוס ומגעיל עם אנדרטייקר שינצח ויעיף אותו מה-WWE. לגבי המיז, הייתי רוצה יותר את דיביאסי עם המזוודה אבל אני גם מאוד שמח על המיז ומפרגן. היה אפשר לראות את התתרגשות האמיתית שלו כשהוא ניצב בראש הסולם ומריץ לעצמו בראש את כל הדרך שלו ב-WWE מההתייחסות המשפילה מאחורי הקלעים ועד להחזקת אליפות ארה"ב וה-MITB. כבוד. מקווה שהוא יפדה את זה בעתיד הרחוק, לכיוון סרבייבר סירייס ככה. קרבות האליפות עצמם היו פושרים. לגבי ה-WHC: סוואגר נמצא ממש על קצה החבל בין להפוך לחיקוי עלוב של קורט אנגל לבין מתאבק טכני מה שכבר לא רואים הרבה היום ב-WWE. הקרב בינו לבין מיסטרייו היה סביר אבל לא מיין אבנט ב-PPV זה בטוח, לא היה כימיה ביניהם בכלל והסטייל שלהם לא התחבר. אני חושב שעכשיו מיסטיריו יקבל את החופש שמגיע לו ומעניין לראות מה יהיה עם סוואגר כי קיין הולך לפגוש את אנדרטייקר בסאמר סלאם. אליפות ה-WWE: שמח ששיימוס ניצח עם זאת לצערי הוא נופל על זכייה בתקופות לא טובות, לסאמר סלאם צריך להיכנס אלוף שמוכר. בעיקר לסאמר סלאם שהאירוע משנה לשנה יורד ברמתו בצורה משמעותית. הקרב עצמו היה לא ממש מעניין ודי משעמם, לא מחדשים כלום עם קרבות כלוב והכל נראה אותו דבר כל הזמן. אין ספק שאני אוהב את הנקסוס, אבל משהו צריך לקרות. אי אפשר שבמשך חודשיים יהיו תקיפות על סינה ושום דבר לא קורה. עכשיו לדעתי סינה יתפנה לפיוד רציני עם החבורה הזאת בזמן ששיימוס יפנה לפגוש את רנדי אורטון או אדג', מצחיק שהם נלחמו על זכייה ב-MITB. לשאר הקרבות אין מה להתייחס. 2 קרבות נשים באירוע זה טו מאץ', במיוחד שהדיוויזייה הזאת כל כך גרועה ואין שום נסיונות של הבוקרים להוציא ממנה עניין. הקטע הדפוק הוא שאם כבר קובעים קרב אליפות נשים שלפחות יהיה חילוף תארים. משעמם. מקרב אליפות הזוגות צפיתי ליותר, האוסוס האלה ירוקים ומשעממים וחוץ מהסמואן דרופ המדליק שלהם הם לא מציעים כלום. לסיכום, האירוע היה MITB קיבלנו אירוע MITB עם 2 קרבות MITB מצויינים שמבחינתי מתעלים על ה-MITB שראינו ברסלמניה 25 וברסלמניה 26. בעיקרון אם לא הולך להיות שינוי משמעותי, האירוע הזה מוכיח לי סופית שסאמר סלאם השנה וכמו בשנה שעברה וכמו לפני שנתיים וכמו לפני שלוש שנים הולך להיות חסר משמעות.

Jobber

New member
עוד משהו קטן

לא יודע מה קרה לו, אבל זיגלר פשוט היה זוועתי ב-MITB. לא ביצע שום מהלך בצורה טובה, החליק, נפל ועשה אובר הצגות. כשהוא היה בפיוד עם מיסטיריו שנה שעברה על הבין יבשתית היה לו הרבה מה להציע. הוא פשוט נהיה חלש ברמות.

deathcaster

New member
מממממ....

מסכים, ואותו דבר אפשר להגיד על מקינטייר... רק שאי אפשר להגיד עליו שהוא הרשים בעבר כמו זיגלר

KactusMan

New member
לגבי התייחסותך לקרבות הנשים

אני בעצמי עשיתי FF על שניהם אבל מצד שני - מה היה להם לשים במקום? כל מחזיקי החגורות והאפר-מיד קארדס השתתפו בקרבות באירוע... איזה קרב יכלת להוסיף? MVP נגד JTG ? פרימו נגד זאק ריידר? אין להם מספיק טאלנטים גברים בשביל למלא את הקארד...

Jobber

New member
תגובה

ברור לי שלא היה להם מה להוסיף לקארד, התייחסתי פשוט לעובדה שאם כבר הם החליטו לשים בקארד 2 קרבות נשים שלפחות יהיה חילוף תארים. זה אולי הדבר היחיד שהיה יכול לעורר בי עניין בקרבות הזוועתיים האלו. עם דגש בעיקר על הקרב של סמאקדאון וליילה כאלופת נשים

Double DU

New member
../images/Emo58.gif

מארק אאוט מומנט!!! אחרי 12 שנה!! קיין אלוף שוב!מגיע לו הכבוד הזה,ברכות!

Mr Socko2

New member
דעות

קרבות ה-MITB קצת איכזבו אותי. יכלו להוציא הרבה יותר מקרב ה-MITB של SD, כי ממש לא ניצלו עד הסוף מתאבקים כמו רודס, הארדי (כמו במניה 26, שם הוא נתן הופעה לא רעה יחסית), קופי, זיגלר ובעיקר בעיקר כריסטיאן. רוב המכות שלהם היו שטחיות ורגילות. בכלל, בערך 5-7 דקות בכללי מהקרב היו על כלום.. יותר נכון, על זה שביג שואו ניסה לזוז עם סולמות. הקטע עם מקנטייר היה ממש גרוע (השתתפות הקצרה שלו בקרב). אני מקווה שה-WWE ילמדו לא להכניס אותו, כמו שהפעם הם לא הכניסו את MVP. הוא עשה צחוק מהקרב ומעצמו... אם הוא היה מנצח ע"י כך שכריסטיאן והארדי במרכז הזירה שוכבים, זה היה שיא הבושה (למען האמת לקראת הסוף הייתי בטוח שזה יקרה). לאחר מכן, אחרי הקרב של סוואגר ומיסטיריו, שאגב היה סבבה לדעתי וזרם מאוד, קיין פדה את המזוודה (דבר שהיה צפוי עם המנצח של SD). השטות הייתה לתת לו לצאת קודם כדי לעזור (?) למיסטיריו ואז לצאת שוב. היציאה הראשונה הייתה מאוד מיותרת. אגב, הזכייה שלו הייתה לפי דעתי בעקבות הפציעה של טייקר. לפי מה שהבנתי, וינס מאוד התרשם מהנאום של קיין אחרי "התקיפה" על אנדרטייקר, ואמר שהוא רוצה לתת לו פוש. למרות הכל, הגיע לקיין, אבל אני לא בטוח שאני מרוצה. כמו עם אנדרטייקר, קיין כבר הזדקן ואני חושב שעבר זמנו מבחינת אלוף של תוכנית. הוא עדיין מתאבק מעולה, אבל לא הייתי מעמיד אותו בראש רשימה לאלופי עולם באים. אגב, שמתי לב שכעת האלוף נקרא "אלוף עולם" ולא "אלוף עולם במשקל כבד". בתוצאות של התוכניות וב-MITB הציגו את מיסטיריו וקיין רק כ"אלופי עולם". הקרב של RAW היה צפוי. לא היה את מי לנצל חוץ ממוריסון, ג'ריקו, בורן ואולי גם אדג' (שוב, בגלל הפציעה שהרסה אותו). בעיקרון, גם כאן לא ניצלו עד הסוף אותם, אבל אפילו יותר גרוע, כמעט כל הפיינישרים היו בכלל לא קשורים לסולמות. אני שמח שמיז ניצח, הוא הוכיח את עצמו, אבל אני לא חושב שהוא יהפוך לאלוף ה-WWE. הפיניישר שלו ברמה מאוד ירודה, וקשה לי לראות אותו מנצח בעזרתו, אלא אם מישהו אחר יעשה את העבודה ומיז רק יצמיד. המאיין אבנט היה כל כךךךך (...) משעמם. וואו, הקרב יכול לזכות לתואר "הקרב המשעמם של השנה"! אהה רגע.. טעות, זה שייך לוינס וברט.

Mr Socko2

New member
אגב..

אני רוצה להוסיף.. היה די מרגש לראות את מיז כמעט עם דמעות אחרי הזכייה שלו. שוב אני אומר, הוא בין הבודדים כיום שבאמת הוכיח את עצמו, בניגוד לסוואגר, שיימוס, מקנטייר וכו'. בתכלס אף אחד לא ציפה לפני כשנתיים שמיז יגיע למעמד כזה, ורבים האמינו, כולל אני, שאחרי שהוא עבר ל-RAW, הוא יהיה די ג'ובר, ואילו מוריסון יהיה אלוף עולמי.

Nurd4Life

New member
דעות מאני אין דה בנק

קרבות המאני אין דה בנק לפי דעתי קרב המאני אין דה בנק של סמקדאון היה טוב יותר מזה של רו, למרות שלעתים נראה כי הוא נגרר. ברמת העקרון קיין זו בחירה נוראית לזכייה, אך בצורה שבה הציגו אותו שולט בקרב, כשבסוף כמעט כל מתאבק שיצא מהמשוואה זה היה בגלל קיין, ועצם העובדה שבסוף הוא מנע ממקנטייר לנצח ולאו דווקא מכריסטיאן או קופי קינגסטון, אלו הסיבות שהובילו לכך שהקהל היה דווקא שמח שהוא ניצח. אגב, פשוט לא הבנתי את הדרך בה הם עשו את הזכייה שלו. הוא מגיע (בלי מוזיקה), מרחיק את סוואגר, הולך אל מאחורי הזירה, חוזר עם מוזיקה ופודה את המזוודה. לא היה עדיף שלאחר שהרחיק את סוואגר היינו רואים את קיין מסתובב, מבין את הפוטנציאל שיש לו כרגע, ותופס את השופט של הקרב שהיה לפני שנייה ופודה את המזוודה? ובכלל, מה קיין בכלל? פייס? היל? היה לי הרגשה שמזודה אחת תיפדה באירוע, ממש לא טוען שחשבתי שזו תהיה המזוודה של סמקדאון. הרבה אנשים מבינים את הזכייה הזאת ושמחים שנותנים לקיין עוד סיבוב עם התואר לפני פרישה, אבל: א. מי אמר שהוא פורש? ב. פשוט חבל לי על ריי מסטריו. עוד סיבוב עם התואר שאיש לא יזכור, אפילו יותר מהקודם כנראה. המאני אין דה בנק של רו היה די מפוזר, ומלבד כמה הבלחות, בעיקר הRKO של רנדי אורטון על חצי מהמתאבקים והניסיון של מאריס לטפס על הסולם, לא היה משהו שהלהיב אותי יותר מדי - כולל הזכייה של המיז. ברגע שג'ריקו ואדג' אמרו שהם יפדו את המזוודה מיד אחרי האירוע כבר הבנתי שהם לא ינצחו, אבל הזכייה של המיז לא התיישבה לי כל כך טוב, בעיקר נוכח הפרומו המעפ-עפן שהוא נתן מיד אחרי זה. ובכל זאת, מיז הוא בחירה ראויה ומקווה שהוא ייתן ריצה מעניינת עם המזוודה לפני הפדייה. יתר הקרבות קרבות הנשים היו Blah אחד גדול, כשגם קרב הזוגות לא מגיע לשום פיסגה שהיא. קרב האליפות של סינה מול שיימוס היה ארוך, ארוך מדי. אין שום סיבה לעשות קרבות כלוב כל כך ארוכים, בעיקר כששום דבר מסעיר לא מתרחש בקרב כלוב. ההתערבות של הנקסוס הייתה פשוט עלובה. זה האימפקט שהם יעשו? יעמדו מסביב לכלוב ויעשו פרצופים? יחסמו לסינה את היציאה, תוך כדי שהם לא שומרים על שיימוס ומפספסים אותו? ומה הם עושים מיד אחרי זה (לפחות רובם)? נעלמים. ואז סינה מרביץ לשני השחורים, וכך נגמר הפיי פר ויו. כאילו, עם כל הכבוד לטרבר, זה שהוא קיבל מדרגות בראש זה ממש לא הדרך לסיים אירוע. בסה"כ אירוע בינוני, עם חלקים מפתיעים - בעיקר שתי הזכיות במאני אין דה בנק והפדייה של קיין (אם לא הייתי מקבל ספוילרים על כך לפחות) - יתר הקארד היה די חלש, אבל באירוע כזה זה לא באמת משנה. ועכשיו, הדרך לסאמר סלאם התחילה, מה שמזכיר לי: למי כיום אכפת מסאמר סלאם?

deathcaster

New member
ממממממממ

אני דווקא חושב שהקטע עם קיין ועם ריי היה בנוי נכון, איך שריי נותר לבד בזירה כדי לחגוג את נצחונו.... נשמע ה"בום" והעשן הגדול ואז הוא (וכל הקהל) מבין מה בעצם קרה ויקרה.... אם לא כריסטיאן, אני דווקא שלם עם הבחירה של קיין כאלוף, מגיע לו .... רק חבל לי שזה עלול להוביל לפיוד משעמם עם ביג שואו (שלדעתי עשה עבודה מצוינת בקרב) אני מקווה שקיין לא עומד לפרוש בקרוב, אנשים נוטים לזלזל בו, צריך לזכור שהוא אחד המתאבקים הוותיקים והנאמנים בחברה וכל מי שמעז לטעון כי הוא לא יודע להתאבק, עיוור. לגבי ריי.... טוב אני לא אחדש כאן שכבר נמאס לי ממנו.... שילך לנוח קצת... קצת הרבה. ממש לא מטריד אותי שלא יזכרו שהוא היה אלוף. מסכים לגבי ה-MITB של ראו ....אבל למה פרומו מעפן של מיז לדעתך ? בניגוד לפרומואים אחרים הוא לא צרח, הוא היה שקול וקר רוח כמו שזוכה MITB מפוצץ בטחון עצמי צריך להיות...הוא משחק מצוין את הדמות שלו, הוא אמר שהוא הולך לזכות, ועשה זאת, הוא גם היחיד שנכנס לקרב הזה כשיש לו כבר תואר חגור על מותניו...... הדמות הזו תפורה עליו והוא מגלם אותה בצורה מעולה. לגבי הנקסוס - הם לא נעלמו - חלקם רדפו אחרי שיימוס, סינה לא הרביץ רק לשחורים, הוא גם הרביץ לגבראיל השזוף
" למי כיום אכפת מסאמר סלאם?" - בוא נודה בזאת... למעט "תקופת בין המיצרים"
המתחילה בראמבל ומסתיימת לה ברסלמניה...... האם באמת אכפת למישהו משאר ה-PPV'S ?

Bad Ass IL

New member
אם כבר, רבליון....

אבל בתכלס הגלובאל וורנינג טור היה ויהיה מספר אחת!

למעלה