mitaly יש עדכון ?

גלבועא

New member
מיטלי, ספרי מה קורה. בוקר טוב , הלוואי, לכולם

והנה שיר שמצאתי, כל כך חמוד, מתוק ולא מתיימר על יחסי נכדה - סבתא - אמא כשאמא הייתה קטנה/ חגית בן זימן כשסבתא תבוא הנה שוב, אלך לי אתה לפנה לדבר על דבר-מה חשוב, על אמי, כשהייתה קטנה. אם ידעה לעשות אז מקלחת, אם אכלה רק מעל לצלחת, אם סדרה היא תמיד את החדר, אם לבשה גם מעיל וגם סוודר, אם הרשו לה לראות רק "סיר פלא או גם את "חיים שכאלה", אם בבקר שטפה גם פנים, אם ותרה לאחים הקטנים ובכלל אם שמעה בקולם של כל הגדולים...? ואחר-כך, מחר, כשאימא תאמר: "נעמה תסדרי" או כזה מין דבר – אומר לה שסבתא אומרת, "גם את לא היית אחרת". והשיר לקוח מהאתר המקסים הזה, שיש בו עוד כמה שירים מדליקים על סבאסבתא ונכדים. אוייי כמה אני מתגעגע לסבתא שלי, והנה היא עכשיו אומרת לי בשקט: ששששששששש, אני פה כל הזמן.

brum

New member
mitaly יש עדכון ?

שאלתי בשרשור אבל כנראה זה כבר יותר מדי "למטה" מה מצבה של סבתך ?

m i t a l y

New member
בוקר טוב.

ותודה על המסרים, על ההתעניינות, על החיבוקים, על הכל...
אצל סבתי אין שינוי. המצב ממשיך להיות קשה
והיא מחוברת למכשירים שממשיכים את חייה. אני מניחה שזה ימשיך ככה עוד הרבה זמן. בכל אופן, דיברתי אתמול עם אבי וביקשתי את אישורו לקחת את הגדולה שלי למיומנה היום. הוא מתעקש שאמשיך בחיי הרגילים ושלא אשנה כלום. לי עצוב אבל לא אמנע מהבת שלי את יום הכיף שהכנתי לה. תודה לכולכם מעומק ה-

ועוד../images/Emo24.gif גם ממני

תהיי חזקה. כהורים אנו לעיתים כואבים ועצובים בגלל אירועים קשים, אך למען ילדינו ממשיכים בשגרת החיים ומחייכים.

../images/Emo138.gif../images/Emo213.gifהי חברלך וחג חנוכה שמח../images/Emo137.gif

יצאתי לרגע קט וכמה הספקתם !!!!!!!!!! אז נתחיל, מיטל מה קורה ?
אור , מאחלת לך ולזמר את כל האור והזמר שבעולם.
pf ,איך מסתדרים ונהנים בחופשה עם הקטנצ'יק ?
גלבוע ? כמה סופגניות (ואת האמת !)
תפו, מחזיקה לי אצבעות ? הגיע האחד הספטמבר
אלונוש, התגעגעתי
. נו, שכחנו מהחבר ?
פנה, מה שלום הגדולצ'יק והחבלן ? נכון שלא פספסתי אף אחד ,ואם כן מתנצלת. בטח שפספסתי. דנה, ברוכה הבאה לביתנו הקט והחם.
ואפרופו קניונים, כפריפיאלית נצחית, דווקא לא הרגשתי לחץ נוראי בקניונים. טוב הייתי בפריפריית חיפה.לא נחשב.

למעלה