Missy Higgins, נעים להכיר

Rוית

New member
Missy Higgins, נעים להכיר ../images/Emo91.gif

פנדורה בזמנו המליצה לי על זמרת בשם מיסי היגינס. שמעתי קצת ואהבתי. אתמול הייתי בצליל ומצאתי שם את הדיסק שלה, ועקב כך שאני לא נוטה למצוא בארץ דיסקים של אמנים שלרוב אף אחד לא שומע אותם, החלטתי בדחף רגעי לקנות. לדיסק קוראים The sound of white והוא סחף אותי כבר משמיעה ראשונה! מיסי, אוסטרלית שכבר ב2001 גילו אותה, הוציאה בין 2003 ל2005 EPים קטנים ובסופו של דבר הוציא ב2005 את הדיסק המלא שמכיל את רוב השירים שיצאו בEPים. (למרות שהבנתי שגם ב2004 היא הוציא אותי וב2005 היתה פשוט הוצאה שניה.. לא ברור לי בעצמי הקטע הזה
) את השירים, לפי הבנתי, היא רושמת ומלחינה בעצמה כמעט לרוב. ויש לה קול שהרבה זמן לא שמעתי, מרטיט ממש.. ניסיתי למצוא אמנית שאולי מזכירה את מיסי כדי שאולי להדגים לכם את סוג המוזיקה שלה אבל הכי קרובה שמצאתי היתה ונסה קרלטון, וגם היא לא ממש מצליחה לתפוס את מיסי. היא לא איזה אמן שבחיים לא שמעתי כדוגמתו, אבל אין ספק שיש בה משהו מיוחד ושאותי, היא תפסה אותי. אם אתם רוצים להתרשם הייתי ממליצה לשמוע את השירים (אפשר דרך האתר - ישנם את כל השירים מהדיסק במלואם!) ten days, the special two, scar.. ממליצה בחום למי שאוהב...

SPFAN

New member
ראיתי את הקליפ של Scar

לפני כמה חודשים בVH1
אחרי הפעם הראשונה ישר הורדתי ושמעתי את זה לא קצת
התאהבתי בקול שלה, אבל לא יצא לי לשמוע עוד שירים שלה... תודה

O r a c l e

New member
המלצה טובה ביותר!

ממש אהבתי את מה ששמעתי באתר שלה! תודה רבה!

למעלה