Missy Elliott- Under Construction

DJ JuVi

New member
Missy Elliott- Under Construction

או קיי..... היום הגיע תורי "לבקר" את הדיסק החדש של מיסי אליוט, והכבוד הוא כולו שלי... אני אתן את נקודות האור על האלבום הזה....כולל שירים והסברים...טוב אתם תבינו...הנה זה בא: האלבום נפתח עם קטע טוב של מיסי עם Method Man. ההפקה מצויינת בשיר הזה, ולדעתי גם בכל שאר האלבום. מאוד אהבתי את הביטים, ונדמה לי שרובם של טימבאלנד, כי הצליל שלו מאוד מיוחד, וכך גם האלבום הזה. בקיצור, מאט´וד מאן נשמע טוב מאוד והשילוב בינו לבין מיסי מצויין. מיסי מראה שיש לה הרבההה מה לתת, והיא עושה את זה בצורה מדהימה, ובהחלט יש למה לצפותץ מהאלבום הזה. אני לא אהבתי את הסיום של השיר הראשון... בשיר השני היא מארחת את לודקריס שהתארח אצלה באלבום הקודם והביא שם את הפצצה כזכור...בקיצור, שני תותחי על כבר בשני השירים הראשונים. היא מסמפלת כאן איזה קול מוזר...לא יודע איך להסביר, והקול הזה מדבר בצורה צוויצית אבל אומרת מילים בסגנון הג´יבריש של סנופ (פור שיזל מיי ניזל יעני...). לודקריס נותן קטע טוב. גם כאן ההפקה טובה מאוד. צלילים מאוד מיוחדים יש לאלבום הזה. השיר השלישי הוא הסינגל החדש Work It. חייבים ביקורת על זה?? לא נראה לי....שיר מטורף עם כל ה-Reverse אחורה של המילים שלה... בכלל שיר טוב מאוד לדעתי. כמובן שיש בשיר סימפול (וזה אירוני, הא?) של שיר ישן של ראן די.אמ.סי....ותזכרו את זה כי יש עוד משהו בהמשך האלבום... בסוף השיר היא נותנת נאום של יותר מחצי דקה (בלי מוזיקה - פשוט נאום!) שהוא הראשון מתוך שלושה נאומים שיש לה בדיסק... היא אומרת שהיא מקווה שנהנים מהדיסק הזה....היא אומרת כל מיני דברים שאני פשוט לא מבין....עושה הרבה כבוד לכל ההרכבים היותר ישנים, והיא אומרת שהם עדיין מוכרים ועוד כמה דברים שאני לא מבין כי היא טסההה בדיבור שלה... והסיום: "Let´s just have some fun! It´s hip hop man, it´s hip hop!" נכנסים לשיר הרביעי, שהוא עם ג´יי זי. כניסה מיוחדת יש לשיר הזה... ההפקה של טימבאלנד.... שימו לב למשהו מיוחד (שמייחד את הדיסק הזה מאחרים כולל הנאומים וההפקות המיוחדות)- יש מספר שירים שהיא אומרת בתחילת השיר "This is another Missy Elliott´s Exclusive" וזה אחד מהשירים האלה... היא שרה בשיר הזה על הגעגועים שלה לימים שבהם ההיפ הופ היה כיף...שימו לב....כשהכל היה על טהרת המוזיקה. POWERFUL! ג´יי זי עושה שני קטעי היפ הופ מצויינים לדעתי, והיא דוקא משתמשת בווקאל שלה, ולא מראפרפת - אלא שרה! וכל הזמן חוזרת אל האמנים הישנים..... אני חייב לציין שוב - אני ממש ממש אוהב את ההפקה. שיר מצויין, שתדעו! בשיר מספר חמש היא מארחת את הכוכבת החדשה מיס ג´יי (בקרוב ביקורת על האלבום החדש שלה גם....אין לי כוח לשמוע אותו...) בצורה מוזרה, השיר הזה מבחינת המוזיקה, נשמע ממש ההמשך של השיר הקודם עם ג´יי זי...לא יודע....תופים דומים...טימבאלנד השתמש הרבה בתופים האלה באלבום הזה. בנוגע לשיר הזה- הוא מתחיל ב: "and It goes a little something like this" שזה הרי סימפול של It´s like that של ראן די.אמ.סי. שיר חזק מבחינת המוזיקה.... Full Base מורגש מאוד לאורך כל האלבום. אהבתי את הפיזמון. עכשיו מיס ג´ייד- נכנסת כשהביט הולך ברוורס, אחורה....גם משהו שחוזר על עצמו באלבום במספר קט-עים. מיס ג´ייד נשמעת טוב...אני אישית לא מת עליה. אבל השיר הזה עשוי פשוט מצויין, הוא מזכיר לי שיר אחר ואני ממש לא מצליח להיזכר. הלאה. שיר מספר שש הוא שיר יותר אר.נ.בי משום מה...נשמע פשוט מצויין. אין אני פשוט לא יכול להפסיק לציין שוב ושוב את ההפקה המצויינת של טימבאלנד!!!!!! ואני מתכוון לזה.... וכאן היא מקללת בפזמון שרק לא יגידו שהיא מצנזרת ולא מקללת.... אני אהבתי... בסוף השיר- הנאום השני של מיסי. היא אומרת שהיא לא רוצה להרוס את הוויב, אבל היא חייבת להוריד שנייה את הקצב ולהגיב על כך שכולן (הבנות) מדברות Nasty Things, ואז היא מגיבה: "גם לנו הבנות יש מה להגיד. היינו בשקט יותר מדי זמן, מאוד ליידיות, יותר מדי סבלניות..." היא מזכירה שם את פרינס לא יודע למה...בקיצור היא מוסיפה שהיא (מיסי) הייתה צריכה לעשות דיסקים שייצגו את החברה הנשית ויגרמו לבנים להיזהר. היא אומרת שסקס זה לא משהו שצריך לטאטא מתחת לשטיח, למרות שהיא לא אומרת ללכת ולעשות את זה ישר, אבל אם כבר עושים את זה, תעשו את זה נכון. וכאן מתבטאת הביקורת- בשיר מספר שבע, בו היא מארחת את ההפתעה החדשה - Beyonce....אקס דיסטיני´ז צ´יילד, אבל החדשה של ג´יי זי. אני אישית לא אהבתי את השיר שלה בפסקול של אוסטין פאוורס, אבל היא בהחלט נשמעת מ-צ-ו-י-י-ן השיר עם ג´יי זי. ובשיר עם מיסי היא ממשיכה את כיון העלייה - היא נותנת ווקאל מרשים. אין לי כוח ממש להיכנס לשיר (כתבתי פה מספיק, לא נרדמתם?) בקיצור, שיר טוב, אבל השיר של ביאונס עם ג´יי זי (או של מיסי עם ג´יי) יותר טוב....הרבה יותר. אולי רואים בנקודה הזאת קצת ירידה ועוברים לשירים יותר שונים בדיסק... שיר מספר שמונה - לציין שוב את הביט הנהדר של טימבה??? שיר טוב.... שיר מספר תשע הוא כבר לדעתי הלהיט הבא...יש בדיסק הזה מספר להיטים פוטנציאלים... זה אחד מהם אולי....נשמע טוב.... היפ הופ במלוא מובן המילה. הנאה נטו, זה בהחלט הקו שמיסי הולכת עליו בדיסק הזה. שיר מספר עשר- ביט מוווווזר...כרגיל.... שיר ממוצע...אני חושב שזה עוד אחד משירי ה"אמצע אלבום" האלה...שבדרך כלל אפשר לעבור עליהם הלאה... שיר מספר 11- היא כבר בתחילת השיר מודיעה שזה אולדסקול... אני לא מצליח להתחבר גם לזה....הדגש הוא על המילים ולא המוזיקה...כמו שהיה פעם, לא? היא טובה והיא לא נותנת לנו לפקפק בזה באף שנייה לאורך כל הדיסק. השיר ה-12 - שיר מיוחד לזכר אליה, ביג פאן, טופאק, וכמובןןןן ליסה לפט איי לופז כי היא הרי שרה כאן עם טי אל סי. שיר שונה לגמרי מכל שאר השירים באלבום, ושמים לב לזה כבר בתחילת השיר. היא מדברת אליהם לשמיים...אומרת כמה שזה לא אותו הדבר בלעדיהם מאז שהם היו צריכים ללכת... כמה שהיא צודקת!!!!!! שיר טוב...להזכירכם גם וויקלף ז´אן עשה שיר דומה באלבום המדהים שלו (אך כושל במחירות) שייצא בקיץ... עוד נאום: היא מקווה שנהנינו מהדיסק...והיא אומרת שיכול להיות שיקום מישהו וידחוף ת´דיסק הזה בקורנפלקס שלו או משהו, אבל היא תמיד עושה מה שהיא יכולה לעשות בצורה הכי טובה שאפשר, ולכן שמעו בדיסק גם אולד סקול. אולי לא מרגישים שהיא לגמרי ראפרית, אבל היא לא חייבת להיות. היא גדלה על היפ הופ וזה מה שנתן לה את המוטיבציה ליצור מוזיקה. היא מציינת שביף בימים ההם היה אמיתי, זה היה בין שני ראפרים שהוכיחו מי יותר טוב על המיקרופון, ומכאן זה כבר ברור שהיא הולכת להגיד שאסור להפסיד עוד אמ.סי גדול בגלל שטויות של התקשורת והחברות שמחפשות את התחרות והורסות את המשחק, וצריכים להירגע עם החרא השטותי הזה. וכמובן מסיימץ בצורה הכי טובה: "אני פשוט אוהבת מוזיקה ואם אתם לא אוהבים את זה אני לא שמה זין. בעיקרון, אני אוהבת את כולכם, אלוהים ישמור עליכם, ולילה טוב." מדהיםםםםםם!!!!!!!!!! שיר בונוס- רמיקס של Work It שבו מתארח 50 Cent (במהופך)... רמיקס טוב מאוד. סיכום: מיסי הרזתה, BUT THIS ALBUM IS FAT!!!!! מצויין, רואים שהיא נתנה את כולהההה לדיסק הזה!!! היא מזכירה הרבה דברים כמו האהבה שלה למוזיקה, וכמה שאסור לוותר על המוזיקה האמיתית ודיי לבלאגן בין הראפרים, שרק לא נאבד עוד Great MC´s... זה ה-דבר. אני בטוח. כל הכבוד לה על הדיסק הזה. זאת מומחיות!!! מיסי וטימבה זה שילוב קטלני, וזה ב-ה-ח-ל-ט יכל להפוך לקלאסיקה אמיתית. Believe Me.

The EmineM ShoW

New member
תיקון בסיכום...

("מיסי הרזתה, BUT THIS ALBUM IS FAT!!!!!") זה לא FAT אלא PHAT.... PRETTY HOT A...? T...? ואני לא בטוח שככה כותבים פריטיט אבל שיהיה... ד"א אתם מוזמנים להשלים את התיקון שלי...

DJ JuVi

New member
אז תתפלא אח שלי..תקראו עבדתי על זה!

הרבהההההההההההההה

RunNGun

New member
כבוד

ביקורת מושקעת ויפה סחתיין חבר חדש במאמרים?... אבישי

Bracker Bracker

New member
../images/Emo45.gif ביקורת מצוינת !!!

נהנתי מאוד לקרוא ... תמשיך כך np - Jean Grae - Taco Day

DJ JuVi

New member
אני שמח לשמוע....בקרוב מאוד עוד....

מספר ביקורות שאני עובד עליהן כרגע.....שרק לא יעשו זאת במקומי...

Super - Girl

New member
אחלה ביקורת ../images/Emo41.gif

אני רצה לקנות

שאלה לי

אמרת שבשיר החדש - WORK IT - יש מילים הפוכות. כמו מה? כאילו קראתי את המילים של השיר וחלק גדול לא הבנתי....אז אולי תועיל בטובך?

kodman

New member
תשובה

פשוט מאוד היא אומרת I put my thing down,flip it and reverse it ואז היא אומרת It´s ואת המשפט פשוט הפוך.. שזה יוצא משהו כמו (אני ינסה לתרגם
) ti esrever ti plif nwod gniht ym tup i קחי תוכנה פשוטה לעריכת סאונד ותהפכי ותראי שזה פשוט מאוד רוורס של המשפט, אם את רוצה תפני אליי או משהו אני ישלח לך - שיעמם לי אז עשיתי את זה
kodman

למעלה