mission accomplished
לפחות חצי..

מיטץ

New member
אמממ לא נראה לי שאני אכתוב../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

אין לי מושג מה לרשום...ועוד באנגלית

SnoopyElf

New member
תכתבי בעברית!

את כל מה שבא לך לראש! החל ב"מזל טוב" וכלה ב"ביום שבו תדרוך כף רגלך הקדושה על כבש המטוס בישראל אני אמות"
.... סתם - כל מה שבא לך! אני אתרגם לאנגלית

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifאל תהרגו אותי../images/Emo122.gif

אבל לא מצאתי מה לכתוב
.. אבל עשיתי לפחות משהו...שלחתי מהכתובת שלי את המכתב+תמונות של מעיינע.. אני מצטערת שוב
גם אני לא מרגישה כ"כ טוב..המוח שלי לא מתפקד
ושוב תודה ענבר על כל ההשקעה שלך

פרפר16

New member
ענבר שלחתי לך במסר אני מקווה שזה

בסדר תודה ענבר על כל מה שאת עושה שאת מזיזה ככה את העיניים אני מתה עליךךךךךךךךךךךך

SnoopyElf

New member
טודע, אני מתה על כולכן (בגלל זה אני

עושה את זה)
המכתב הגיע והוא מתורגם בשניות אלה!

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gif*מוציאה דגלונים*

גו ענבר, דו ענבר! ^_^

../images/Emo7.gif

אני כבר לא אספיק לכתוב מכתב...רק לפני שעה חזרתי הבייתה מיום מטורף ביותר...ואני עייפה רצחחחחחחחחחחחחחח....הרוגה והרוסה ומרגישה כאילו לא ישנתי שנים...אז בקיצור,מה אני כבר יכולה להגיד?לונורא(כן כן בטח לונורא
)...לא יצא לי עד עכשיו לכתוב מכתב ואני מניחה שזה באשמתי..
...אזזזז....לא יודעת אין לי יותר מה להגיד חוץ מתודה ענקים לענבר שמסדרת את העניינים של המכתבים והאלבום בצורה פשוט מדהימה...אז ענבר,תודה רבה בשמי ובשם כל הפורום על כל ההשקעה שלך בפרוייקט הזה!!!אוהבת אותך מאוד מאוד..!

SnoopyElf

New member
../images/Emo41.gifלילה טוף אנשות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני חזזתי הביתה ברבע ל-5, אחרי שנרדמתי אצל שלומי - סיפור ארוך. בקיצור, ברגעים אלה מש, סיימתי לעבוד על האלבום שיצא מדהים
אני כל כך גאה בנו....חבורת מוכשריות שכמונו! המכתבים מקסימים, אחד אחד, והתמונות שלנו ושל בלומי יוצרות קולאז' כל כך יפה.... אני פשוט מעריצה את האלבום שיצא. פשוט מעריצה
! ואחרי שסיימתי לסגוד לחתיכת עץ עם כמה דפים בפנים...(הו גאד, אני צריכה לישון!) אני הולכת להוציא את המצלמה הישנה שלי ולצלם את כלללל האלבום, דף דף, כדי שכשהפילם יצא מפיתוח אני אסרוק הכל לפורום! כמה שאני מתגעגעת למצלמה הדיגיטלית שלי.... בקיצור - אני הולכת לעשות בוק לאלבום, שבסופו של דבר מונה 14 מכתבים מ-15 אנשות: דורית, יסמין, גילי, זהר, אביה, מיכל (להלה), מיטל וליאת, אור, דניאל, יערה, שחר, רוני ואנוכי. בסה"כ, ייצוג לא רע... בלעעע! 7 כבר! (לקח לי רבע שעה לכתוב את ההודעה???) חייבת לרוץ, יש שיעור יוגה, אח"כ כלכלה ואז - עבודה...או שאולי אני אאדלג על העבודה, אני עדיין חולה, נראה. בקיצור - אני הולכת לצלם את האלבום, להתלבש, להגיע לאוניברסיטה, לעשות יוגה, להכנס לדואר, לשלוח את החבילה, ללכת לשיעור כלכלה ואח"כ - מי יודע... או! כמעט שכחתי... יש לכוווולכן ד"ש משלומי

VIVIAN3

New member
ווי תודע!!!!! אין כמוך בעולם כולו!!

קבלי צל"ש מזה ענקי!!!!

Sweet 7teen

New member
../images/Emo15.gif אני מניחה שמה ששלחתי

(או יותר נכון הילע) לא הגיע אלייך בסוף?!?!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמההההההההה

אני שלחתי אבל..באמת
זה אפילו רשם שזה נשלח בהצלחה
אולי היא שכחה לרשום
נשבעת לך ששלחתי

SnoopyElf

New member
ידעתי שמשהו בספירה היה לי עקום../images/Emo70.gif

חשבתי שאני פשוט לא יודעת לספור בשעה 7 בבוקר.... המכתב הארוך והמקסים של מעין צורף לאלבום! זה יוצא 15 מכתבים (מה שמסתדר עם הספירה של הבוקר) מ-16 אנשות! איך הלך בבגרות באנגלית?

SnoocK

New member
אממ כן ההודעה למעלה שאת אני פשוט

השם של אחותי.... חח לא שמתי

למעלה