../images/Emo41.gifלילה טוף אנשות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
אני חזזתי הביתה ברבע ל-5, אחרי שנרדמתי אצל שלומי - סיפור ארוך. בקיצור, ברגעים אלה מש, סיימתי לעבוד על האלבום שיצא מדהים
אני כל כך גאה בנו....חבורת מוכשריות שכמונו! המכתבים מקסימים, אחד אחד, והתמונות שלנו ושל בלומי יוצרות קולאז' כל כך יפה.... אני פשוט מעריצה את האלבום שיצא. פשוט מעריצה
! ואחרי שסיימתי לסגוד לחתיכת עץ עם כמה דפים בפנים...(הו גאד, אני צריכה לישון!) אני הולכת להוציא את המצלמה הישנה שלי ולצלם את כלללל האלבום, דף דף, כדי שכשהפילם יצא מפיתוח אני אסרוק הכל לפורום! כמה שאני מתגעגעת למצלמה הדיגיטלית שלי.... בקיצור - אני הולכת לעשות בוק לאלבום, שבסופו של דבר מונה 14 מכתבים מ-15 אנשות: דורית, יסמין, גילי, זהר, אביה, מיכל (להלה), מיטל וליאת, אור, דניאל, יערה, שחר, רוני ואנוכי. בסה"כ, ייצוג לא רע... בלעעע! 7 כבר! (לקח לי רבע שעה לכתוב את ההודעה???) חייבת לרוץ, יש שיעור יוגה, אח"כ כלכלה ואז - עבודה...או שאולי אני אאדלג על העבודה, אני עדיין חולה, נראה. בקיצור - אני הולכת לצלם את האלבום, להתלבש, להגיע לאוניברסיטה, לעשות יוגה, להכנס לדואר, לשלוח את החבילה, ללכת לשיעור כלכלה ואח"כ - מי יודע... או! כמעט שכחתי... יש לכוווולכן ד"ש משלומי