mission accomplished
לפחות חצי..

SnoopyElf

New member
mission accomplished../images/Emo70.gif לפחות חצי..

בגלל שהאלבום חצי ריק ויש שתי כתובות - זו של המעריצים וזו של סט שודדי הפיראטים2, עשיתי כזה דבר: הגעתי אתמול לדואר בשעה רבע לארבע עם האלבום, המתנה ומכתב קצר, הכל מוכן לשליחה, והחלטתי שאני שולחת למועדון המעריצים את המכתב הקטן, שבו מוסבר ששלחנו לו לסט מתנת יומולדת מהמעריצות בישראל ואנחנו מקוות לקבל תשובה בלה בלה בלה... אבל את האלבום לא היה לי לב לשלוח.... הוא ממש ריק! יש בו מכתבים מארבע בנות (דורית, יסמין, גילי ואני)!!! זה עלוב!! למרות כל התמונות ששמתי.... ולכן, אני לא מאמינה שאני עושה את זה, אבל יש לאחרונות (שחר, מעין וכל יתר העצלניות... מכתב לוקח רק דקה וחצי לכתוב!) עד היום בחצות. בגלל שאני חולה (זה מה שקורה כשעובדים, לומדים וחיים על הר הכרמל הקפוא ומסתובבים שם בטישירט קצרה....), אני אשב היום כל הלילה להוסיף את המכתבים של מי שתוסיף, וחסר למוחה של מי שלא תוסיף!!! השעה 12:05, יש לכן 12 שעות לכתוב ולשלוח לי. בפעם המליון: [email protected], אפשר לשלוח באקספרס מתנה קטנה לכבוד ענבר דותן, ת.ד. 2384 קרית מוצקין, מיקוד 26123, ואם יש בעיות כלשהן - הנה הסלולרים שלי: 052-4247488 ו-050-8859577. אפשר לכתוב בעברית (ואני אתרגם) או באנגלית. רק תכתבו! בבקשה!!! אני מתביישת לשלוח כזה אלבום ענק מה"מעריצות בישראל" עם ייצוג של 4 בנות...יש לו רק 4 מעריצות בישראל??? והאבסורד הוא שיש תמונות של עוד בנות שלא כתבו וזה ממש לא יפה... אני לא רוצה להתחנן כי זה דבר אישי של כל אחת, אבל באמת - זה לא לוקח הרבה זמן, בבקשה תכתבו! מחר, וזה התאריך הסופי אחרת זה לא יגיע אליו עד היומולדת שלו, אני שולחת את החבילה עם המתנה והאלבום. בבקשה, תשלחו לי עד חצות היום מכתבים, אני אכניס אותם לאלבום ואשלח. מיואשת, חולה אבל תמיד מקוה לטוב, ענבר.

SnoopyElf

New member
תיקון: עכשיו קיבלתי גם את המכתב

של זוהר, זה יוצא 5 מכתבים. *הולכת להוסיף את המכתב של זוהר לאלבום*

מיטל101

New member
אני כתבתי מכתב...

אני רק צריכה להדפיס אותו....יש לך אולי מסנג'ר? כי אני לא יודעת איך לשלוח לך מהוורד...

../images/Emo39.gif אוו אני מצטערת

אני ממש רוצה לכתוב...פשוט היה לי ככלל כךךך עומס שלא היה זמן לזוז בכלל! אני עכשיו אשב על הוורד לכתוב לו מכתב ואשלח לך
ועוד משהו...מאיפה הבאת תמונות?!
ואני מקווה שהן נורמליות...|מגלגלתעיניים|

מאיפה יש לך תמונות???.

כי כאילו בטוח אין לך את שלי אז כדי לשלוח לך תמונה????? וואי איזה הקלה חשבתי שכבר לא תספיקי את המכתב שלי כי שלחתי ב15:00

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מקווה שזה ייצר כמתוכנן:] <לא שמת לו תמונה שלי מהמפגש הראשון נכון?>_> אני נראית שם כמו חייזרXD את התמונה שלי מהמפגש השני אני כבר מעדיפהXD>

כל הכבוד ענבר!../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אין עלייך.
וסורי שלא יצא לי לכתוב.. היה לי תשבוע הכי עמוס בעולם- ואנלא מגזימה. סופסוף יש לי טיפה זמן לנשום, ומאוחר מדי... אבל חפיף, אני מתנחמת בעובדה שהמתנה והמכתבים מכולנו מגיעים... יש מכתב מכל הפורום נכון?

רק עכשיו הבנתי שאת../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

נותנת הארכת זמן
אז ברגע שיהיה לי זמן אני אכתוב... עד חצות אני חושבת שאני אספיק

SnoopyElf

New member
../images/Emo41.gifסיכום ביניים: אולי יהיה טוב..../images/Emo41.gif

סיכום ביניים
מכתבים שנכנסו לאלבום: יסמין, דורית, גילי, זוהר, אביה, מיטל וליאת, מיכל (להלה) ואני, מה שמסתכם ב-8.
מחכים למכתבים של: יערה, שחר, דניאל ואור.
בסה"כ, זה יהיה 12, שזה יותר טוב מ4 אבל עדיין לא מספק לדעתי... איפה קארין? איפה הילה? איפה מעין? איפה שי? מיכל גלדריאל? מיכל בלום? לירון? נעמה? רותם? הדר? קארין השניה (יש שניה, נכון?) מה עם כל אלה ששכחתי (סורי...)??? מזכירה לכן שיש לכן עוד זמן - עוד שלוש וחצי שעות, אם לדייק, כדי לכתוב מכתב יומולדת קטן לאיש שאתן אוהבות ולשלוח לי אותו... עד כמה קשה זה יכול להיות?

SnoopyElf

New member
../images/Emo122.gif שכחתי... לכל מי שרוצה לשלוח

למסנג'ר - אז אין לי מסנג'ר (לא מאז שחידשתי את המחשב), אבל במיוחד בשבילכן עשיתי איציק, שמספרו 328987740. מוזמנות להוסיף, לשלוח וסתם להעסיק אותי כי משעמם לי קצת... תראו לאיזה מצב הגעתי - אני לא עובדת ולא לומדת אז משעמם! אני עלובה... פת'טיק! איים פת'טיק!!!

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif אני שלחתי לך!!!!!

וסורי אביה שלא יכלתי להכנס שוב לאייסי...

SnoopyElf

New member
../images/Emo45.gif הגיע (פעמיים) למסרים של חפוז

ונמצא בדרך לתרגום...

למעלה