miss me?

tom58

New member
miss me?

לילד המעצבן בן ה-12 שנדבק אליכם מהחופש הגדול?(חשבתם שנפתרטם ממני אבל הנה אני חוזר!) בקיצור בחופש דיברתי הרבה כי לא היה לי שיעורים והרבה זמן....עכשיו אין לי ממש הרבה זמן(בטח לא אליכם
סתם..) אז הנה איפה אנחנו ומה הפרקים הבאים: 202)Announcement Today! Sweat and Tears of the Best Five Bouts 203)Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers… 1 204)Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers… 2 205)Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers… 3 206) Those Who Control the Senses ------איך מצאתי זמן בין כל החוברות והספרים?!

Ihavenonick

New member
רק דבר אחד:

<חשבתם שנפתרטם ממני אבל הנה אני חוזר!> אז זהו, שחשבנו שנפטרנו ממך ולא נפתרנו

tom58

New member
תאמין לי יש לי יותר שיעורים ממך..

כל יום 7-8 שעות יום שישי 9 בלי להתחיל מוקשם(כל יום מתחילים ב8)בגלל הכתה של החנונים האלה...עד הערב רק שיעורים!!!!!!

Ihavenonick

New member
חכה חכה, הכיף רק מתחיל.

אח"כ החיים יהיו יותר סבוכים. או כפי שדניס לירי שר: Life's gonna suck when you grow up

sakura haruno

New member
ברוכה השבה

תתפלא (או שלא) אבל הצטרפו הרבה ילדים חדשים ויש כמה בגיל שלנו(נ.ב. אני הייתי akari10)

tom58

New member
תודה!!!

סוף סוף אני לא היחיד בן 12 וגם תודה להוא שסיים את הביה"ס! נ.ב: בגיל שלך אני יהיה צריך להמשיך ללמוד י"ג וגם בצבע אני צריך להיות 4 שנים אז אם אתה רוצה להיות מאושר תחשוב ש39 התלמידים שיש לי בכתה צריכים ללמוד יותר ממך...ולהתענות יותר במקום הנורא שקוראים לו בי"ס.

tom58

New member
ודרך אגב:

ברוכים הבאים לכל מי שהצתרף לפורום(רק תזהרו בספוילים ואל תלכו למפגשים המזעזעים שלהם-סתם סתם..)וכל מי שהצתרף שירשום פה כמה דברים שאני יכיר אותכם .

למעלה