miss me?../images/Emo24.gif
ככה כותבים את זה? לאמשנה, העיקר שהבנתן (?)
אז בטח זעמכן גובר וגובר בעוד אתן קוראות את השטויות שאני כותבת, במחשבה על זה שברוב חוצפתי העזתי להוסיף עוד הודעה התורמת להעברת הודעתכם לעמוד הבא... ארררגגג..... על המחשב המסכן, לכאורה, השתלט וירוס שמחק את כל תכולת הדיסקים ואת כל המחשב ואין בו שומדבר. למעשה- הוא אפילו לא נדלק, כי נמחקה לו האפשרות. יש לי חשדות לגבי האחראים לכך....
אתן בטח תוהות, ואולי אפילו מנחשות
, אני כותבת ממחשב אחר- של חברה שלי, כמובן שהוא משוכלל מאד ויש לה מסך שטוח ודק. דרך אגב, החברה שלי מאד יפה וחתיכה וקוראים לה נועה! היא החברה הכי טובה שלי, ולדעתי ודעתה שתינו הילדות הכי יפות ביקום! ואת כל החלק המודגש, היא כתבה בזמן שאני שוחחתי עם אמא. מפגרת... אבל חמודה! (כדי שהיא לא תרביץ לי) אבל אל תדאגו, זה עוד יבוא לה... -שוב היא- טוב- עכשיו רק אני... מקווה... אז עדכון קל- *ציירתי בסביבות 7-10 דוליז במחשב השני, חסר האינטרנט. *היד שלי עדיין(לייק דהה...) שבורה
*וציירתי דולי בשם שמחה, וזה בעצם שגי-נאור, כי היא עצובה (גותית כזו...) *ברוכות הבאות, כל החדשות שהגיעו ולא פגשתי... אווווקי, אני מתחילה להתחרפן...-מתחילה???????? אוהבת... שירה- -ומסמפטת, נועה, אבל ממש קצת, כי אני לא מכירה אותכן- כן היא עדין פה, מנדנדת... ותגיבו מהר, אני אשאר פה עד 8:00 ב-ע-ר-ך... אחזור מהר- שירה. מרגש... is it?
ככה כותבים את זה? לאמשנה, העיקר שהבנתן (?)