miss match בישראל?

miss match בישראל?

miss match היא סדרה אמריקאית שנכשלה באמריקה, אבל שודרה לה עונה שלמה. או לפחות נראה לי
. בכל אופן - הקשר לפורומינו הוא, שגיילן גארינג ומקנזי שיחקו בסדרה הזו באחד מהפרקים ביחד, ושיחקו ממש טוב ומצחיק
אני זוכרת שמישהי אמרה פה שאויל ערוץ 3 קנתה את הסדרה. עכשיו עשיתי חושבים, והנה מה שיצא: את הסדרה המירוץ לאתמול מזיזים ליום שישי. אני בהתחלה חשבתי ששמים במקומה את הסניגור אבל אז אמרו שזה יהיה ביום שבת. עכשיו אם תסתכלו טוב בפרסומת הזו בערוץ של של הבנים והבנות ומה שהקיץ עושה להם טוב תראו פעמיים את אלישיה סילברסטון שהיא כוכבת הסדרה miss match, ואני לא רואה שום סיבה אחרת שיתקעו אותה בפרסומת אם הסדרה שלה לא תופיע בעונת הקיץ של ערוץ 3
מכאן המסקנה המתבקשת היא שהסדרה miss match תופיע בערוץ 3 בימי חמישי מה-5.8 ואנחנו נזכה לראות את הפרק בכיכובם של מקנזי וגיילן
הידד
שלחתי אימייל לערוץ 3, ואני מקווה שהם יחזרו אליי עם תשובה חיובית ואכן מה שאני משערת הולך לקרות
ואני משרשרת את התמונות מתוך הפרק

רעות את מחקת את זה?

זה לא ספוילר, וזה בדיוק כמו ששרשרו את התמונות של ג'סיקה 1 ששיחקה במירוץ לאתמול

שרשרתי איזה שעה מלא מלא תמונות

ואז כשנכנסתי לפורום, פתאום איזה חצי נעלמו...אז זו לא את?
לאן הן נעלמו?

shuis4ever

New member
מאוד מצטערת לאכזב

אבל ככל הנראה במקום Tru calling תשודר סדרת ריאלטי על טופ מודלז. זה לפחות מה שמשתמע מעשרות הפרומואים של הימים האחרונים.

כן, גם אני קראתי שסדרת הריאליטי

טופ מודלס תשודר בימי חמישי... מיס מאץ' לפי פנאי פלוס נרכשה ע"י ערוץ 3 ותשודר בספטמבר

crazystav

New member
נ"ש משהו יודע מתי הסדרה 8-10 תגיע

לישראל
שנוכל להינות מעוד קצת טראויס

נטלולהה

New member
הרגע סיימתי לראות את miss match

בעקרון העלילה דומה לאופי של הסדרה אלי מקביל ויותר מתמקדים שם באלשיה סילברטון מקנזי היא העוזרת האישית שלה וגיילן הוא המזכיר שם איזה חמוד הוא היה
אבל הכי אהבתי בסוף שהם טרפו אחד תשני
סדרה חמודה:)

נטלולהה

New member
../images/Emo26.gif

זה מין תוכנת צ'אטים כזאת אבל איפשר גם להחליף קבצים שגדולים מדי לאיסקיו

נטלולהה

New member
בקשה../images/Emo26.gif

הנה האתר משם את מתקינה לא זה לא כמו איסקיו את פשוט ממלאת תפרטים שם ועושה התחבר וזהו

וואי איזה כיף../images/Emo13.gif

חחח את צריכה להיות בלש או חוקרת במשטרה אם הגעת למסקנה הזאת שהתוכנית אולי תשודר בערוץ שלוש איזה כישרון!!!!

למעלה