Mishel Friedman - אישור

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
Mishel Friedman - אישור

שלום לכולם. חיכיתי חיכיתי והבוקר זה היגיע. קיבלתי אישור ממערכת YNET(ידיעות אחרונות) לפרסם את כתבתו של אלדד בק - "הכבשה השחורה של יהדות גרמניה" בתרגום לאנגלית ובתנאי שאציין את המקור ושם העיתונאי. אז אני מבטיח היום בערב, כשאחזור הביתה להעלות את המאמר לפורום, פשוט המסמך המתורגם נמצא במחשב בבית.

Sparker

New member
נהדר../images/Emo70.gif

אבקש ממך גם לשלוח לי את האימייל המאשר כדי שאוכל למוסרו להנהלת קהילות תפוז לצורך תיוק...

snup

New member
תיקון...

האישור נשלח לי בפקס לאחר שיחה עם הבחורה החתומה על המסמך בשם משה ורדי שהוא העורך הראשי של ידיעות אחרונות. אשמח לשלוח לך אותו. השארתי לך מסר בתיבה האישית שלך.

izeev

New member
Friedmann Michael

I would not call him "The black Sheep". that man put alot of effort for the jewish community in Germany, that that he used drogs ones or twich, does not gives no one the right to call him a Black Sheep. All the investigation came probably, as many people think as revange for a story way here during the allections. zeev

mikledet

New member
למי הגבת???

מי קרא לו כבסה שחורה? אגב - הדעה שלילית שהתגבשה אצלי לגביו (בסה"כ - אבל לא בכל תחום יש לציין) לא נובעת מהשימוש שלו בסמים - אלא עוד הרבה לפני כן.

mikledet

New member
סליחה - מנפלאות "תפוז"

מוזר - אבל את ההודעה שלך ראיתי - בעוד שההודעה עם התרגום של הכתבה עוד לא הופיע... מוזר - אבל שמעתי שזה קורה מדי פעם. אז הבנתי עכשיו מאיפה הכבסה השחורה.

ממתין בכליון עיניים

במיוחד לאור זה שמי שלא גר בגרמניה ממש לא מבין מה המהומה, מה קרה ולא קרה, ואיך זה קשור ליהודים או לישראל (וסליחה על הפגנת הבורות).

snup

New member
המאמר ../images/Emo63.gif

המאמר במקורו הינו בעברית ונכתב ע"י הכתב אלדד בק מעיתון "ידיעות אחרונות" . היות ואינני מתרגם במקצועי השתדלתי עד כמה שניתן להשתמש במילים מדוייקות כדי לתרגם לאנגלית. את הכינוי "הכבשה השחורה של גרמניה" לא אני המצאתי, ואישית אני לא מכיר את Mr. Mishel Friedman אבל שמעתי עליו ועל תרומתו לקהילה היהודית בגרמניה. מצטער שכך אבל המאמר הינו ציטוט מדוייק(עד כמה שניתן) לכותב המקורי(אלדד בק). את התמונות של הכתבה אני לא יכול להוסיף מכיוון שהונחיתי ע"י העורך הראשי שעלי לבקש אישור לכך מהסוכנות שצילמה, אז אני משער שאין צורך בזה מכיוון שרובכם מכירים את האיש ...... אז - קחו כוס קפה
כי זה הולך להיות קצת ארוך.

למעלה