Mirrored
יצירת רשת חדשה.

TalDaniel

New member
Mirrored ../images/Emo62.gif יצירת רשת חדשה.

שלום
לאחרונה העלתי יצירת אמנות רשת הקשורה בזמן, בעצמנו ובטכנולוגיה. העבודה משלבת אנימציה וטקסט. אז מכל הלב, אתם מוזמנים לבקר ולקרוא טיפה. כתובת: http://www.idesign.co.il/outsiter/artists/tal/MirroredClock/reversedClockHebrew.html אשמח לקבל ביקורת ולשמוע מיוצרים נוספים בתחום, טל דניאל.

שלום טל וברוך הבא!../images/Emo140.gif

נחמד שהצטרפת לפורומינו הקט, היצירה שלך מאוד מעניינת, השעון והטקסט העבירו אתהתחושה של הישיבה באוטובוסים ל אגד בצורה מדהימה, אהבתי את השימוש במדיה. יש לך עוד דברים שאתה עושה? אפרת

TalDaniel

New member
עוד קצת על עצמי...

הי אפרת, תודה. אני עושה עוד הרבה דברים (לפעמים נדמה לי שאולי אני מתעסק עם יותר מדיי תחומים), לאט לאט... בין היתר אני גם מצייר, מתעסק עם וידאו, עיצוב ומולטימדיה. מאותו אתר יש קישור לעוד עבודות שלי מהתחומים הפלסטיים... רק אממ...יש שם עבודות שכבר אבד עליהן הקלח. אשמח לראות גם עבודות שלך, הן בעיצוב גרפי והן באמנות. טל.

מה לעשות

כזאת אני חוקרת הרבה ולא תמיד נהנית. דרך אגב השאלה שהוספתי מה זה אייר בראש היא בעקבות עבודה שלך נדמה לי WORLD שעשיתי עם גרי שמן (פנדה) ואייר בראש. שהבת שלום טל

zoe1111

New member
אהבתי את השעון

באמת רעיון מעניין... אהבתי גם את "fragile" "nude 2" "nude 1" "buddhist"

eranoz

New member
רעיון חזק ומאוד מעניין אבל...

לפי דעתי השעון עצמו והטקסט הם 2 עבודות שעומדות בפני עצמן. כשאתה מחבר לשעון את הטקסט אתה מקטין את מספר הפירושים שיכולים להיות לעבודה ולהיפך. באופן כללי החיבור בין 2 מדיומים שונים הוא מאוד בעייתי בעיני. מעבר לזה מאוד אהבתי. עשרות פעמים ראיתי את השתקפות השעון באוטובוס עשה השימשה והמח שלי לא ייצר את המחשבה הזו. בכלל השתקפויות זה נושא מאוד מעניין שצלמים מרבים לעסוק בו.

TalDaniel

New member
השילוב

ערן שלום, קודם כל, תודה על הביקורת. אתה צודק בזה שטקסט צמוד לעבודה (טקסט מקדים) מצר את קו המחשבה של הצופה, וגם אני, אוהב לרוב קודם כל לצפות בעבודה, לחוש מה היא עושה לי, ואח"כ לשמוע עליה דברי פרשנות. יכול להיות ששילבתי בין שני המדיומים כ"כ צמוד בגלל שחשוב לי שיבינו? או יותר נכון - בגלל שאני מפחד שלא יבינו. בנוסף, הוספתי כפתור לתצוגה מלאה של העבודה, אמנם לאחר שהצופה קרא חלק מן הטקסט או את כולו, אך האפשרות להתבונן ולהסיק מסקנות קיימת. לויזואל יש כוח משלו, לטקסט יש כוח משלו, אני מנסה ואמשיך לבחון מה קורה כשהם רבים
מבטיח... ושוב תודה והצלחה בלימודיך
טל.

למעלה