mirc

flame boy

New member
mirc

יש לי מירס אבל אני לא ממש יודע איך להוריד סרטים אז בבקשה שמישהו יעזור לי !

rodney

New member
הסברתי כבר למישהו בקצרה

בקרוב אני יפרסם כאן מדריך לסקייטר במירק ועד אז הסתכל בשרשור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=288&msgid=2090109

Ultra-Skater

New member
דרך אגב

בקשר למה שאמרתה לי שצריך סקריפט... אז בכל מקרא אני מסתדר לא רע גם בלי והורדתי איזה משהו של 128 מגה coquitlam crew נחמד למי שיש חיבור מהיר לא שווא להוריד במודם... לא משהו מדהים, ואין איזה הסברים על תרגילים או משהו סתם סרט סקייט עם כמה חברה שעושים תרגילים נחמדים וכמה דברים לא רעים. בנוסף - בזק - בני זונות קאקרים - בגללם אני לא יכול להוריד סקרטים כי איפה שאני גר אי אפשר לעשות ADSL ואני גר במגדל העמק לא בהתנחלות או משהו סך הכל עיר עם מפעלי הייטק ובאלאגן. צריך להעזר בחברים עם ADSL להבעיר הארד דיסקים ... משביל לראות סרט איזה הגזמות... CKY סרט שווא ? איזה הכי כדאי לראות קודם ? cky 1 ?

rodney

New member
דווקא את זה הורדת ראשון ? זה לא משו

וזה ממש לא משנה איזה cky להוריד כי אין איזה סדר אירועים בין הסרטים אבל בכל זאת עדיף לראות מהתחלה לדעתי בלי סקריפט אסור לך לכתוב !list אבל יכול להיות שאני טועה

rodney

New member
נו אז אין בעיה

אם אתה רוצה סקריפט טוב תוריד את הסקריפט הספציפי של הערוץ הזה הוא ממש טוב כדאי לך לקחת סקריפט לפתוח שרת עם איזה סרט אחד קטן או קליפים ולכתוב למטה 56k אף אחד לא יוריד ממך ואוטומטית תקבל גישה לדיסטרו זה הערוץ שכל המנהלים משרתים בו, אתה יכול להוריד משם ולא עוצרים אותך אף פעם!!!

Ultra-Skater

New member
וואלה נשמע שווא...

נשמע טוב. ועוד משהו אני יכול לחפש קובץ מסויים בין השרתים שם נגיד בא לי לחפש את הקובץ cky2k.avi ואז שיכתוב לי למי יש אותם כי נראה לי מיותר שאני נכנס אליהם אחד אחד ובודק אם יש את זה ואז עוד יש תור ובאלאגן יש מישהו עם ADSL שיש לו cky 1/2/3 ? אחד מהם (icq #39680868 ואפשר גם mirc)

למעלה