MIRC בצט של תפוז

MIRC בצט של תפוז

איך אני מתחבר ..האם מישהו יודע ? ומעבר לזה איך אני הופך את הכינויים שכתובים בצורה מוזרה ב MIRC לכינויים העבריים

spheonx

New member
oh oh

גם מזמן לא הייתה שאלה בקשר לכניסה לצ'אט של שש ממירק מה קרה? אני מתחיל להשתעמם

havlaz

New member
זה בגלל שזה כל כך פ@וט

שהם לא צריכים עזרה
סתאם....

spheonx

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

כתבו "זורה"... ולא הבנתי מה הכוונה במשפט האחרון שלך?

havlaz

New member
../images/Emo41.gif IRC - מחקתי את ההסבר שלך

כניסה לשרתי תפוז דרך מירק, כמו שרתי נענע, 6 וכו' היא לא חוקית ואנחנו לא נעזור בה כאן.

tzvika pick

New member
???

אני לא מבין - מה לא חוקי בלהתחבר לשרת צ'אט (שהוא שרת IRC לכל דבר), דרך mIRC?

פIלי

New member
אני לא מבין

מה הבעיה להיכנס לבית נעול (שהוא לא שלך..) דרך הדלת?

havlaz

New member
הוא אולי שרת IRC

אבל בעליו לא רוצים אנשים עם מירק הם רוצים רק חיבורים דרך הממשק שלהם באתר יש להם מערכות למנוע זאת, הם מקודדים עם סיסמא, פורטים מיוחדים וכו'. אנחנו לא פה בכדי לעזור לעבור הגנות של שרתים.. בין אם זה KLINE, או בין אם זה כניסה לשרת שאתה לא צריך להכנס אליו. אם היו רוצים אנשים עם מירק, לא היו חוסמים זאת כך

spheonx

New member
בין היתר

משתמשי מירק יכולים לגרום להרבה יותר צרות משמשתמי ג'אווה (לדוגמה: netfun) יכולים לגרום זה רק אחד מהמניעים לחסום מירקרים בכל מקרה שרת שלא נותן כניסה חופשית ממירק מן הסתם לא רוצה מירקרים שם רוב הסיכויים שלא תישאר שם עם מירק ליותר מדי זמן, אז למה לטרוח ולנסות להיכנס לשם בכל זאת?

tzvika pick

New member
אני מבין את הטענות שלך ושל פולי

והם בהחלט נכונות. וכל זה - לא הופך את הפעולה לבלתי חוקית. בלתי חוקי לשתף קבצים שיש להם זכויות יוצרים, בלתי חוקי לגרום נזק במזיד למחשב של אדם אחר. אבל להתחבר לשרת בעזרת תוכנה שונה מזו שבעל השרת רוצה? להגיד שזה לא חוקי יהיו כמו להגיד ששימוש בMozilla אינו חוקי (שהרי רוב בעלי האתרים מעצבים אותם עבור הדפדפן של מיקרוסופט). וכן, אני יודע שהוויכוח הזה מיותר לחלוטין.. בסופו של דבר, זה הפורום שלך :)

havlaz

New member
בכלל לא

אנשים מעצבים אתרים לאקספלור כי יותר פשוט וקל לעשות את זה.. לא בשביל למנוע אנשים להכנס במוזילה. יש סיבה למה בעל השרת לא רוצה שתיכנס כך כי אנשים מציפים כך, וגם בגלל שהוא רוצה להרוויח מפירסומות. מה לעשות, שרת שלו, הוא מחליט. מה ההבדל בין להתחמק מגירושים ובעצם לעשות ABUSE? אז בעל השרת לא רוצה שתהיה בו, מי שואל אותו? או אולי למה שאני לא אפרוץ לאתרים? זה שבעל האתר לא רוצה שתהיה לי גישת FTP לא אומר שהוא מחליט, זכותי לפרוץ לו לאתר. וזה לא פורום שלי, אני רק מנהל אותו.

tzvika pick

New member
עדיין לא הבנת את הנקודה שלי...

להכנס לצ'אטים דרך mIRC זה לא בסדר. אבל זה חוקי. ולמה זה חוקי? כי האינטרנט היא רשת פומבית, ואם יש פורט פתוח על מחשב מסויים, זו זכותי להתחבר אליו. השאלה היא רק מה אני עושה עם זה משם.. אז נכון, לפרוץ לאתרים, לגנוב סיסמאות של משתמשים ולהציף את השרת זה לא חוקי. אבל להתחבר לאותו פורט, וזה לא משנה אם זה בעזרת mIRC או בעזרת לקוח Java יעודי, זה חוקי. משם - הכל כבר תלוי בך ובמה אתה מתכוון לעשות. בדיוק כמו שKazaa לעצמה היא חוקית. השימוש בKazaa להורדת שירים הוא לא חוקי, אבל Kazaa חוקית. כנ"ל גם התחברות לפורט מסוים במחשב. החיבור בסדר. השאלה היא השימוש בחיבור. ודרך אגב - כבר היו לי ויכוחים עם ספקיות אינטרנט שונות על הנושא. כמה וכמה פעמים התקשרו אלי בטענות שונות ומשונות שאני עושה Port scaning וכאלו. ותמיד עניתי להם את אותה תשובה - אם זה פתוח, זכותי להתחבר לזה. זה שם, זה האינטרנט, וזה פתוח. כל הרעיון של האינטרנט מושתת על זה. וכל עוד הם לא הצליחו להוכיח שאני משתמש בפורטים הפתוחים הללו לצורך גרימת נזק או פעולה בלתי חוקית - הם יכולים רק להתלונן. אז נכון, זה לא מקובל. אבל גם לאכול גלידה בטעם סרדינים זה לא מקובל, ובכל זאת אנשים עושים את זה :)

havlaz

New member
אם באמת מעניין אותך הנושא

תריץ חיפוש, חרשנו את הנושא במשך חודש פעם. במהלכו גם שאלנו בפורום משפט ואינטרנט על הנושא, ועורכי הדין ששם, המומחים בנושאי מחשבים פסקו שמדובר בדבר לא חוקי. אז נדמה את הכל למשהו אחר. לכל מערכת פורמים יש אדמין ניהול, בו אפשר גם לגלוש בפורום כרגיל, רק שיש ליד כל הודעה גם אופציה למחיקה. לפי דבריך, מותר לך לפרוץ את האדמין של תפוז לדוגמא, ולגלוש בפורמים דרך האדמין, אך לא למחוק הודעות? אני רוצה לראות אותך מסביר את זה למשטרה שתפוז יגידו נגדך תלונה. הספקים אוסרים סריקת פורטים. לא ניכנס להאם הם צודקים בכך או לא. אך כשהתחברת אליהם הסכמת לתקנון השימוש שלהם. אחד הסעיפים אסור זאת. הסכם השימוש הוא בעצם החוזה שלכם, כך שגם אם זה לא נראה לך, זה חוזה שהסכמת עליו. לא נאה לך? לך לספק אחר שלא אוסר זאת בחוזה השימוש. זה שלדעתך זה מותר, לא הופך את זה למותר. וגם אם זה מותר על פי חוק, הספק לא רוצה שתעשה זאת. כמו שחלק מחברות האכסון, בהם תקבל גישת שאלל, או חברות לאכסון שרתים פרטיים אוסרות הפעלת שרתי IRC. למה? כך, הם החליטו. לא נאה לך, לא תחפש חברה שכן מרשה

פIלי

New member
בלתי הגיוני בעליל

אף אחד לא אוכל גלידה בטעם סרדינים.

פטרובר

New member
זה לא חוקי להכנס לפורט פתוח

סתם ככה אלא אם זה יועד לכך , כמו שזה לא חוקי להכנס לבית של מישהו אם הוא לא נעל את הדלת ,גם אם זה רק בשביל להסתכל ולא לגרום נזק

irc

New member
לחבלז!

גם אסור להרוג אנשים אבל ממשיכים לייצר נשק ולאמן אנשים שילמדו להרוג מה שאני מנסה לומר אם אדם רוצה ללמוד תראה לו תדרך הוא יבחר בין טוב לרע בכל אופן אם אני לא טועה גם כדי להיכנס לתפוז אתה צריך לפתוח סוקט לאי פי מסויים כדי לאפשר את התחברותך לצאט

למעלה