mio p350 , עזרה ראשונית

lady lala

New member
mio p350 , עזרה ראשונית

שלום לכולם קיבלתי mio350 ויש לי כמה שאלות/בעיות . 1. איך אני הופכת את הממשק של ה windows לעברית ? 2. שאני מתקינה את תוכנת ה i go יש לי ג'בריש במקום עברית , מה עושים ? 3. על מנת שאוכל לגלוש דרך wifi , מה צריך לעשות וכמה זה עולה ?? תודה

BravoMan

Active member
ככה:

1) קונים תמיכה עברית מאחת החבורת: PDAC - www.wince.co.il EYRON - www.pocketpc.co.il 2) לאחר התקנת תמיכה עברית הג'יבריש יסתדר, בינתיים את יכולה לשנות את הממשק לאנגלית. 3) את צריכה כרטיס WIFI SDIO. כדאי לבדוק בזאפ.

lady lala

New member
תודה... אבל

הסתכלתי באתר www.wince.co.il איך אני יודע איזה גירסא/סוג מתאים לי למכשיר. מה מומלץ ??

BravoMan

Active member
מכשיר שלך הוא

WINDOWS MOBILE 5 (בוחרים גרסא לפי מערכת הפעלה) רגיל (לא VGA) אני משתמש בעברית שלהם על שני המכשירים שלי כבר כצעת שנתיים (סך הכל) ואני מרוצה. ניסיתי את EYRON על המכשיר האחרון שלי ולא כ"כ אהבתי - בעיות מהירות הצמדת תפריטים ועוד כמה באגים מעצבנים. שימי לב! היות ועברית היא תוכנה צד שלישי שמנסה להחליף פונקציית מערכת שלא קיימת אף חברה עוד לא הוציא גרסא מושלמת שלה.

A05246

New member
במרבית המקרים

אם רכשת את המכשיר בארץ או קיבלת ממישהו שרכש בארץ המכשיר מגיע עם רישיון לעברית מבית רונלייט תבדקי יתכן שסך הכל את אמורה לבצע התקנה של העברית במידה ויש לך את הרישיון

למעלה