mio p 310 או mio p 350 ?

yaelbik

New member
mio p 310 או mio p 350 ?../images/Emo12.gif

אני מתלבטת בין שני המכשירים, בגדול חשוב לי שיהיה gps טוב בעיקר לניווט בעיר ופחות חשוב שהמחשב יהיה עם פונקציות מורכבות,אבל שתהיה בו אפשרות ליומן,משחקים,מוזיקה ותמונות. מניסיונכם- איזה מכשיר עדיף ועונה על הדרישות, כי ה-310 יותר יקר מה-350 ולא כ"כ הבנתי למה... האם יש מקום מומלץ ואמין שאפשר דרכו לרכוש את המכשיר? תודה מראש,יעל:)

yaelbik

New member
אה,נזכרתי בעוד שאלה...

האם לשימושים שציינתי יש צורך לקנות אביזרים משלימים? למשל זיכרון חזק יותר, נרתיק עור אולי דברים אחרים?

תשובה

אך קודם כל מה זה זיכרון יותר חזק? - יותר גדול? יותר מהיר? יותר עמיד? נרתיק עור כדאי ואף מומלת ביותר על מנת להגן על המכשיר.

yaelbik

New member
תודה על התגובה המהירה,

הכוונה היתה לזיכרון גדול יותר,האם יש צורך? איזו תוכנה מומלצת ל MIO P 350 ?

350

ה-310 הוא PND כלומר מחשב כף יד עם מערכת הפעלה אך יעודו העיקרי והמקורי הוא ניווט. בין השאר מכשירים אלה באים עם תוכנות מולימדיה ומשחקים מסויימים. מכיוון שלא מדובר על מערכת הפעלה פתוחה אז מגוון ההרחבות קטן ואף מיועד לקבוצה היותר מקצועית שיודעת לתפעל מכשירי HPC. הוא יותר יקר מאשר ה350 משום שהוא כולל את תוכנת הניווט. אם תקני את ה350 תצטרכי לקנות בנוסף גם תוכנת ניווט. בסוף ייצא לך שה 350 יותר יקר.

AYELET1

New member
אגב, יצא PND של fujicom (יניר) במחיר של 1800

ש"ח אאל"ט וזה כבר כולל תוכנת ניווט נשמע חביב מאד למי שמבקש רק ניווט

pharoah

New member
mio c310 הוא מכשיר בעייתי

וניתקלתי בו בבעיות שלא רונלייט ולא GPS &MORE יכלו לפתור, ונאלצתי להחזיר אותו ולבטל את העסקה!

AYELET1

New member
אם לדעתך ישנן בעיות אז פרט.

נראה לא רציני ולא ענייני סתם לכתוב "נתקלתי בבעיות ונאלצתי להיחזיר". אני לא הייתי מתרשמת מהכרזה כזו

pharoah

New member
גברת איילת...

קודם כל אני מאוד רציני בקשר לבעיות ! את יכולה לראות את ההודעה שלי בנוגע ל: "בעיות נפוצות בתפעול mio c310ו" במורד ההודעות כאן בפורום.

AYELET1

New member
אם אתה רציני אז תן לינק. אני לא ראיתי את

ההודעה ובינתיים זה נמע כהכפשה. שוב- או שתפרט או שתייתתן לינק להודעה המדוברת!

pharoah

New member
אז ככה...

קניתי את המכשיר ברשת חנויות מחשבים גדולה בתחילת שבוע שעבר... לאחר יום של הפעלה ניתגלו בעיות כגון: מסך שנתקע באמצע הניווט (דבר שחייב אותי לעשות RESET) , בנוסף לזה, מידי פעם תוך כדי עבודה וניווט קיבלתי חלונית שגיאה שאמרה : "FATAL APPLICATION ERROR " בקובץ ההפעלה הראשי של התוכנה : "navngo.exe" (להזכירך שדובר בmiomap) שלאחריה נאלצתי שוב להפעיל מחדש את תוכנת הניווט מכיוון שלחיצה על כפתור הביטול החזיר אותי למצב הבסיסי של המכשיר. הרמתי טלפון לרונלייט ודיווחתי על הבעיה והם מיד הפנו אותי לחברת GPS &MORE שאחראית על תפעול התוכנה (שכמובן באה יחד עם המכשיר). בחברה אמרו לי להגיע על מנת שיעדכנו לי את התוכנה וקח עשיתי ... מתברר שלמרות שהמכיר הוא C310 הם עדכנו לי תוכנה ש C510 תומכת BLUETOOTH שאפילו אין לי במכשיר. לאחר שראיתי שהבעיות לא תוקנו כתוצאה מהעדכון שנעשה במכשיר... חזרתי לחנות שבה קניתי את המכשיר על מנת להחליפו באחר... מיד לאחר ההחלפה בעודי בחנות נתגלו אותם הבעיות במכשיר החדש!!! לבסוף נאלצי לבטל את העסקה (חבל כי המכשיר מאוד מצא חן בעיני, והביקות שקראתי עד אז היו טובות מאוד). בכל אופן מצורף הלינק למסר המקורי : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=351&msgid=99386567

amitp

New member
נכון להיום אלו בעיות ידועות עם הגרסה החדשה של

iGO ומכשיר זה.

pharoah

New member
זה לא מדויק...

...מדובר בMIOMAP v3 ....ואם ישנה בעיה אני חושב שהצרכן צריך לדעת ממנה, לי לא נאמר כלום לא בזמן הרכישה ולא בזמן העדכון במשרדי GPS & MORE... ובטח שלא על ידי רונלייט.

amitp

New member
זה מאוד מדויק

המיומפ היא גרסת OEM‏ של iGO. לא אמרתי שזה בסדר, אבל תכנס לפורום החברה ותראה שהבעיה נפוצד מאוד וקשורה בתוכנה.

pharoah

New member
רק שתדע...

שדיברתי עם נציגי החברה ולא ידועה להם כל בעיה עם המכשירים שנמכרים היום...שחקרתי יותר לעומק נאמר לי שהיתה בעיה עם מכישירים שנמכרו בשנה שעברה!

למעלה