MIO C250 - מיו-דע ?

BravoMan

Active member
זה מתאים למי שרוצה לנווט

אבל לא להסתבך עם משהו שהוא "כמעת מחשב". זה מכשיר יעודי לניווט ולפי מה שהם כותבים ומראים שם (אולי אני טועה) אין בו אפילו את הפיצ'רים שיש בPND אחרים כמו C310 שזה נגן מוזיקה \ סרטים ומציג תמונות.

הגרגרן

New member
פרטים נוספים

המכשיר כן כולל MP3 מובנה + דיסקט תוכנה ל-MP3. אבל פרט לכך, אכן אלה כל יכולותיו, דהיינו ניווט + MP3. גם לא ניתן להוסיף מאומה. ראיתי הצעה, שבה הוא משווק יחד עם תוכנת ניווט ישראל על כרטיס SD של 128MB, זרוע עריסה, כבל USB, תוכנת סינכרון, מטען שקע מצית, ספק כח חיצוני ועידכון מפה אחד חינם לשנה אחת, אחריות לשנתיים - ב-1,590 ש"ח. שווה ?

BravoMan

Active member
לדעתי כן:

אחיו הגדול C310 (גם של MIO כמובן) עולה בין 2000 - 2400 ש"ח וכל ההבדל הוא נגן הווידאו שהזכרתי תוכנת ניווט לפוקט בלבד עולה כ 1000 - 1200 ש"ח (וזו גרסא קצת שונה של אותה תוכנה שיש במכשיר זה) יש רק דבר אחד שצריך לכחת בחשבון - אם הוא דומה לC310 ולדעתי הוא כן, לא ניתן לנווט ולשמוע MP3 באותו זמן. (לא בגלל הכרטיס, אלא כי תוכנת הנגן לא יודעת לרוץ ברקע) אבל שוב, השאלה היא - מה אתה באמת רוצה מהמכשיר?

הגרגרן

New member
תודה על חוות הדעת, והסבר

אני שוקל אותו כפתרון התמצאות עבור זוגתי כשהיא נוהגת בגפה במכונית השניה, שמסוגלת ללכת לאיבוד גם בטווח של 5 דקות מהבית
ולעומת זאת איננה נזקקת לשאר התכונות של PPC. גם תכונת ה-MP3 לא ממש חשובה לנו. לעצמי, כשאני כן משתמש ביכולות של PPC, אני שוקל עדין להחליף את ה-1910 ב-5940, המגיע עם תוכנת ניווט לאירופה. כך יהיו לנו שני מכשירים, אחד לארץ (לניווט בלבד) ואחד למשימות מיחשוב וניווט באירופה. אכן, פער המחיר הקטן בין הוספת תוכנת ניווט לישראל למכשיר הראשי, לבין מכשיר נוסף עצמאי עם תוכנה כזו, הוא זה שקורץ לי.

הגרגרן

New member
והחל משלשום, מגיע לנו מזל טוב

ה-250 בידינו. אכן התפריט הראשי מציע גם ניווט וגם MP3, אך כמובן שלא ניתן להפעילם בו בזמן. חוויות, לאחר שנשתמש בו קצת.

למעלה