MIO 558 .vs. HP 2210

castroman

New member
בIPAQ...

כי זה IPAQ

ron20

New member
אני שמח שה mio כאן ../images/Emo70.gif ...

על הנייר תחרות קשה אבל: - אמינות - שירות, זמינות חלקים (בישראל !!!) - זמינות ציוד נלווה: סטילוסים, נרתיקים, וכו וכו (בישראל !!!) - ביצועים בעבודה - איכות המכשיר אני ממש לא מכיר את ה mio ואשמח להכיר, ולכן אני יכול רק לכתוב על ה 2210 שהוכיח את עצמו בעבודה, ביצועים, וכו ... עד היום לא נתקלתי במשתמש אחד שלא שיבח אותו. טוב שיש עוד מכשירים בשוק ואשמח לשמוע שגם ה mio נותן תמורה, על הנייר הוא נראה ממש מוצלח. בגלל זה (נכון לעכשיו) אני בדעתו של קסטרו (כמו ברוב המקרים :D )

2cookie

New member
אני לא ממש בעד הטיעונים שלך....

שירות וזמינות חלקים? ה2210 עוד לא משווק כאן רישמית, יש מישהו שמתקן אותו? סטיילוסים ונרתיקים- יש אנשים שמסתדרים בלי נרתיק, וסטיילוסים שמתאימים לסלוט לא יכולים להיות טובים... הם יהיו קטנים מדי. בקשר לביצועים ואיכות אכן אני בספק לגבי מכשיר של מיטאק, אבל אני חייב לציין שהתלונות של אנשים על אחיזות הגומי בצידי ה2210 שנושרות מהמקום לא הרשימו אותי... ואכן ל2210 יש יותר "מוניטין", אבל לא הייתי פוסל בגלל זה מכשיר שהוא טוב בעיקרון

2cookie

New member
ב558 יש 802.11B משולב ממה

שהבנתי, וגם עיצוב עדיף לטעמי, ולכן הייתי מעדיף אותו.

מי משווק בארץ את ה - MIO ?

שלומלום לכם, המכשיר נראה טוב לפחות כמו האייפאק אם לא יותר, מעניין מה טווח המחיר שלו בארץ ומי היבואן שלומלום

bsomm

New member
קבללל....

המשווק לפי חנות הנדי, המחיר של ה-558 יהיה, לכשיגיע, מעל 3000 ש"ח - יקר יותר מה- HP 2210 באותה חנות.

למעלה