Mio 558 ו- IR

Mio 558 ו- IR

האם למישהו יש נסיון עם הצמד הנ"ל. עושה רושם שה- IR Port ב- MIO שלי לא עובד. גם מול מחשב נייד לצרכי סנכרון וגם מול MIO, IPAQ ודומיהם, אחרים. וחוצמזה, Welcome גלי !

castroman

New member
תן יותר פרטים

קודם כל ניסית להפעיל את האפשרות של האינפרא מתוך ההגדרות של המכשיר ? אם כן אתה מקבל שגיאה כלשהי מאחד המכשירים ?

ככל הנראה בעייה במקלט ה- IR

ערכתי בדיקה מול ה- Palm הישן (והטוב) שלי. תקשורת IR יזומה ע"י ה- MIO: ה- Palm מזהה ומתעורר, אך לא נוצר Session. תקשורת IR יזומה ע"י ה- Palm: ה- MIO מתעלם לחלוטין וה- Palm כותב שמחכה לצד השני. ומחכה...ומחכה...ומחכה... עד שמתייאש. כל הנ"ל גם כאשר הפעלתי ב- MIO את אופציית התקשורת IR הידנית עבור מכשירים מהדור הישן וגם באוםן האוטומטי הרגיל. אגב - ברור לי שאין בעייה עם ה- Palm מאחר והוא מתקשר מעולה מול ה- Notebook שלי. ה- MIO מתעלם בעקביות מעצבנת גם מהנייד. אז אם אין תובנות מיוחדות לאחר הפרטים הללו, נראה לי שה- MIO הולך להתאשפז בלנטרוניקס לבדיקה. אגב: האם מישהו נתקל בבעייה דומה מסוג זה במכשיר תומך IR כלשהו? כלומר: המכשיר משדר IR, אך מתעלם משדרים המופנים אליו... שבת שלום !

sha4

New member
תפנה ליבואן שנותן לך אחריות

היתה בעיה באחד המשלוחים של ה558 שבו ה IR היה דפוק תבקש מהם שיבדקו ושיחליפו לך את המכשיר

למעלה