MIO 180

BuBlikon

New member
MIO 180

הי לכולם, יש ברשותי את ה MIO 180 כמה חודשים ויש בעיה קטנה שמאוד מציקה לי שכל פעם שנגמרת הסוללה המכשיר עושה HARD RESET ! כשקניתי אותו לא שמתי לב לפרט הזה... השאלה יש איזה אפשרות להוסיף סוללה או או אולי לעשות איזשהו שידרוג תוכנה\חומרה? כי זה ממש ממש מציק כל פעם אני מעבד נתונים תודה

BravoMan

Active member
אין מה לעשות

ככה זה במכשירי WM 2003 הזכרון הוא זכרון נדיף וברגע שהסוללה נגמרת הולכים כל הנתונים. להרבה מכשירים מהסוג הזה יש סוללת גיבוי פנימית אך אני לא זוכר לגבי ה180. הפתרון היחיד הוא לרכוש כרטיס SD ותוכנת גיבוי כגון SPB או SPRITE BACKUP וליצור גיבוי על הכרטיס כל כמה זמן. שתי התוכנות יוצרות גיבוי בצורת קובץ EXE שניתן להריץ ללא צורך בהתקנת התוכנה עצמה והוא ישחזר את המכשיר למצב שבו היה בעת גיבוי (הגדרות, תוכנות, בקיצור הכל). כמו כן ניתן לקבוע גיבוי אוטומטי למשל כל יום ב12 בלילה כדי שלא יפריעה לעבודה.

moisip

New member
תדאג שהסוללה לא תיגמר , כמו כן

גיבוי טוב תמיד עוזר לשחזר אחורה (ממליץ על spb backup )

atoo

New member
לא צריכה להיות בעיה רצינית במיוחד,

א. לא גומרים את הסוללה לגמרי... יש המון תוכנות שמציגות את מצב הסוללה כל הזמן על המסך. ב. יצא לי לעשות HARD RESET מסיבה אחרת ובעזרת הגיבויים (הן במכשיר עצמו והן בתוכנת הסינכרון) הכל כולל הכל חזר בשלום למקומו ! הגיבוי בסינכרון הוא מעולה ! לא צריך אף תוכנה אחרת ! אם תכוון אותו לאוטומטי בכל חיבור, הוא יהיה גם מעודכן וגם יגזול שניות ספורות בלבד (גיבוי מנקודה קודמת).

למעלה