mio 168 - איזה מכשיר מדהים!

• פותח הנושא webi
  • פורסם בתאריך

webi

New member
mio 168 - איזה מכשיר מדהים!

רכשתי בשבוע האחרון MIO 168 וכולי מלא התפעלות. התלבטתי מאוד בינו לבין Ipaq 4150 ואני חייב לציין שעלות מול תועלת ה MIO לוקח בגדול. למה? ipaq 4150 עולה באזור ה 2700 ש"ח לא כולל עברית ! נכון יש לו BT וגם WIFI שאין ל MIO בילט אין אבל MIO כולל עברית עולה באזור 2300 ש"ח, תוסיפו לו כרטיס WIFI חיצוני (עוד 500 ש"ח בערך) וב 2800 ש"ח קיבלתם מכשיר זהה כמעט ל IPAQ כולל GPS!!! וזה באמת בונבוניירה שקשה להתעלם ממנה. עוד יתרונות ל MIO , איכות קול הרבה יותר טובה מל IPAQ וכל מי שישווה ביניהם יוכל להווכח בכך (עשיתי השוואה קולית ביניהם בחנות) ומי שמשתמש בדסטינייטור בכביש ירגיש בהבדל של שמיים וארץ . בקיצור תמורת פחות מ 3000 ש"ח אפשר לדָגֶם מכשיר באמת מעולה. למשתמשים מתחילים עד בינוניים אני בהחלט ממליץ.

mikeoreli

New member
תתחדש

אבל בכל זאת ל4150 יש ביצועים הרבה יותר גבוהים באופן משמעותי. עוד משהו, 4150 עולה כ2300 ש"ח לא כולל עברית.

2cookie

New member
ועוד משהו

DELL X30 עולה 1800 שקל, תוסיף לו GPS-BT... ונשאר לך הרבה עודף

webi

New member
ממש לא השוואה נכונה

כי MIO בלי עברית עולה 2000 ש"ח ויש לו 64 MB זיכרון ולא 32 כמו הדל וגם נדמה לי מעבד יותר מהיר...

webi

New member
ועוד משהו...

צריך גם לחשב את עלות הציוד לרכב שמגיע ב MIO בקופסה: 1. מטען לרכב. 2. MOUNT שמתחבר לשמשה להניח עליו את המכשיר בנסיעה. כנס ל ZAP תבדוק מה העלות של התוספות האלה...

2cookie

New member
שמע

ל-DELL יש 92 מגה בייט של זיכרון זמין למשתמש. מעט זה לא
והמעבד של ה-DELL מהיר יותר. כמעט משתווה ל-PXA255 ועוקף אותו ביכולת הגרפית.

למעלה