Mio 168 או: Mio 336 או, . . .

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
Mio 168 או: Mio 336 או, . . .../images/Emo43.gif

כל המלצה תתקבל בתודה כל עוד היא תתאים לדרישות סף מסויימות. אני מחפש תחליף ל'פאלם Vx' ששירת אותי נאמנה במשך כ-5 שנים. באותה הזדמנות אני נוטה להתעניין גם בשילוב של GPS במחשב כף-היד. עיינתי באתרים שונים ומצאתי את שני הנ"ל. הייתי מעוניין גם בתוכנות אירופה וישראל ברמת רחוב
. אודה לכל התייחסות רק אבקש שתהיה מפורטת ככל האפשר מאחר וכל הנושא (כף-יד ו-GPS) חדש לי. שבוע טוב.

2cookie

New member
מזל טוב לבן אדם החמישי שאני מכיר

שעובר מפאלם לפוקט...
פשוט מאד- אם אתה רוצה GPS, לך על ה168. אם אתה רוצה לחסוך קנה 336- הGPS הוא ההבדל היחיד.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
תודה על התגובה . . .../images/Emo43.gif

אבל האם עיני מטעות אותי
האם ה-336, שבקישור הזה, איננו יכול לשמש כ- GPS
אולי האנטנה במוצגת באביזרים היא ה-GPS
האר נא את עיני, קמעה, בנבכי הנושא...

AYELET1

New member
מה שאתה רואה באביזרים

זה מקלט GPS שאתצתה יכול לקנות לחוד, ולצרף ל-336 אין לו יכולות מובנות של GPS מקלט זה ניתן לצרף למעשה לכל מכשיר פוקט כמעט (אם לא לכולם) כפי שכתב קוקי, אכן ל-336 אין יכולות מובנות של GPS

הפרד ומשול

למרות שהדיעות לגבי המיו 168 (היחיד כיום שמשלב GPS מובנה) חלוקות, אני כיום לא הייתי מבסס את בחירת המכשיר ע"פ קריטריון זה. לגבי איזה מכשיר - קרא את ההודעות הרבות בפורום זה, בפורומים אחרים, באתרים מתמחים, ועוד שלל מקומות אחרים. ההיצע גדול, הבדלים קיימים, ולכל משתמש הדרישות שלו. (נא לא לפסוח על החדשים של HP שישווקו בקרוב). לא רחוקים הימים שפוקטים משולבי GPS יהיו דבר שבשגרה, יצרניות הפוקט עוד יעלו על זה, אפילו בסלולארי שלי יש אחד מובנה. לגבי GPS - גם פה ההיצע הוא גדול, ונכון להיום, עוד לא נולד המכשיר שלא ניתן לחבר לו GPS חיצוני על שלל צורותיו ואפשרויותיו. החל מ CF ו BT וכלה ב IR וכמובן חוטי רגיל. לגבי תוכנות - גם פה הדיעות חלוקות. מה שבטוח שלנווט כבישים ורחובות בישראל, אין מתחרים לדסטינייטור - תרתי משמע. אירופה זה כבר סיפור אחר. בהצלחה.

iagadi

New member
לגבי הדסטינטור

שווה לחכות, מחכים להשקה של תוכנת ניווט חדשה.

מהניסיון המועט שלי, זה קצת שונה...

יש לפחות 30 שילובים של מכשירי PPC+GPS. בשביל שנוכל ליעץ לך, (או יותר נכון, לתת את דעתי), אתה חייב לציין את התקציב שלך, אחרת, כל אחד יציע לך מה שנראה לו, מבלי להתחשב בתקציב. אם תתן תקציב, אני בטוח שהתשובה שתקבל תהיה אחידה יותר...

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אם כך אז נחזור . . .../images/Emo43.gif

שלב אחד אחורה, שבו בדקתי את נושא שילוב ה'פאלם 515' עם GPS. ההיצע בארץ, הייתי מעז ואומר, "עלוב ביותר" וזאת למרות שבאינטרנט נתקלתי בהצעות מפתות של ה-"Companion" של 'מגלן'. (באתר "למטייל"- בעלות של 1,350 ₪). לא התעצלתי והטרחתי את עצמי לחנות המרכזית שלהן ושם, מהר מאד, "הוציאו לי את האוויר מהמפרשים", באומרם שהביקוש לשילוב GPS עם ה'פאלם 515' היה כה מועט - שהיבואן לא מחזיק, כלל, את הציוד ומייבא אותו ע"ב הזמנות בלבד. באותה הזדמנות הציגו בפני את ה-"MIO 168" והשאר היסטוריה... בעניין התקציב אוכל רק לומר שמאחר וה'פאלם' הוא עדיין סוס עבודה טוב וממלא את כל הדרישות שלי (שאינן גבוהות) חשבתי לנסות ולהפוך אותו גם למכשיר GPS בעלות מינימלית ככל האפשר. אינני זקוק כרגע לתוכנת מיפוי של ישראל מאחר ומדובר על יציאה לשליחות, של מספר שנים, באירופה - לכן מדובר בתוכנת 'אירופה' ומאד חשוב שהיא תהיה ברמת רחוב
. ולסיכום - האם השילוב של ה'פאלם 515' עם ה"Companion" בכלל מספקים את הסחורה
לא יצא לי לראות ו/או לקבל איזו שהיא אינפורמציה ממישהו שמשתמש בשילוב הזה.

2cookie

New member
אני חושב שזה טירוף לנסות לצפות

בגרפיקה כלשהי (ובטח שמפות!) על מסך 160X160 פיקסלים. אני חושב שקודם כדאי לך לחשוב על מכשיר שאתה רוצה ואז לשלב בו מקלט GPS, אני כמובן ממליץ על הDELL X30 יחד עם מקלט BT.(יכול להסתכם ב3000 ש"ח אבל היתרונות על המיו רבים, מעבד חזק יותר ומגוון יכולות אל חוטיות)

כנראה שניסיונך אכן מועט.

ותרשה לי לנחש שלא ממש בנסיון מדובר, אלא יותר בהתרשמות בלתי אמצעית על ידי שיטוט וקריאה ברחבי הרשת. למרות שבדבריי התכוונתי כמובן לכך שהמיו 168 הינו המכשיר המשולב היחיד שמיובא לארץ באופן רשמי וכך גם התמיכה והאחריות (שזה מבחינתי שיקול מכריע), עדיין, גם אם תאסוף את כולם, לא תגיע לרבע מהמספר שהצהרת עליו. לעניינינו - מיכאל – היות ונווט רחובות בישראל אינו מעניינך, ואירופה דווקא כן, יש פיתרון ל –PALM OS שלא נופל ברמתו מהדסטינייטור - TOMTOM תוכנת נווט רחובות איכותית הכוללת הנחייה קולית בגרסות בעיקר לפוקט, אבל גם לפאלם. ישנן שמועות גם על תוכנת נווט ישראלית עתידית לפאלם, אבל מטבען של שמועות, טיבן בספק. לא אכנס כאן לויכוח הגדול – פאלם או פוקט, עניין אישי ורב מערכתי. אני עם פוקט. בהצלחה.

2cookie

New member
יכלת להיות יעיל ועוזר

גם בלי לעקוץ חבר פורום ותיק ומכובד.

AYELET1

New member
מצטרפת לקוקי

אינני יודעת כמה מקלטי GPS עמרי פגש, אך 2 לפחות פגשנו יחד

אפשר גם?

אין קשר בין דברי לבין עקיצה, או לוותק וכבוד. ישנן מספר דרכים לקרוא תגובה, ולא תמיד חוסר הסכמה הינה פועל יוצא של עוקץ, או חלילה זלזול. עלו והצליחו.

למעלה