Minotaur Wars

GambiT AW

New member
Minotaur Wars

לא יודע עם שמעתם, אבל זאת הטרילוגיה שבאה אחרי war of souls אני מחפש אחריה בנרות. באנגלית. יש למישהו מושג ? רעיון? מושג? רמז ?

RoCKeR121

New member
תזמין מסטמצקי(בד"כ יש להם בחנות)

אמורה להיות סידרה מעולה של ריצ'רד קנאאק(מחבר LEGEND OF HUMA) הספר הראשון הוא night of blood

RoCKeR121

New member
ועוד משהו

בסידרה היא לא קו עלילה ראשי או משני היא שלישי אז זה נכון שהיא מתרחשת אחרי המלחמה אבל זה לא כזה חשוב אם תקרא אותה או לא(לא כמו אם לא תקרא נגיד את אגדות לפני נשמות)

Wing Chan

New member
אחלה סופר

וכן, יש את זה בסטימצקי (בדר"כ) מר גמביט אני אקרא אותה מתישהו (רק כי זה מינוטאורים וכי זה ריצ'רארד נאק
(, אבל ביינתיים לא קראתי אותה (היא ממוקמת אצלי איפשה אחרי Land of the minotaurs)

GambiT AW

New member
אני חושב שאתם מתבלבלים

קודם כל קראתי את כל הטרילוגיות הראשיות כבר מזמן ועוד כמה משניות. דבר שני למי שיש vanished moon - הספר השלישי בטרילוגיה של war of souls יכול לראות בסוף הספר שיש רפרנס לטרילוגיה חדשה הבאה (ראשית) שנקראת: The minotaur Wars והספר הראשון בטרילוגיה נקרא: Night of Blood בכל מקרה, מי שמבין למה אני מתכוון, ולא, אין את זה בסטימצקי ואפילו לא בפריק בתל אביב, אז ... Helpppp :)

Wing Chan

New member
הבנו יפה מאוד למה התכוונת

אנחנו לא אהבלים עד כדי כך
אני יודע למה התכוונת ולא התבלבלתי בכלל, פשוט כתבתי עוד שטויות על הסופר, מכיוון שעל הטרילוגיה של מלחמות המינוטאורים אין לי הרבה מידע. וכן, יש את זה בסטימצקי. אני כבר ראיתי את זה בשלושה סניפי סטימצקי שונים וב-"סיפרי" אחד (רשת שסטימצקי קנו אותם). אבל, אם בכול זאת אתה לא מוצא\לא רוצה לקנות משם משום מה, תמיד קיימים אתרי אינטרנט שמהם תוכל להזמין. (אמאזון, בארנ'ס אנד נובל וכ'ו)

python 4

New member
מלחמת המינוטאורים..

היום ראיתי את זה בסטימצקי בקריון, וזו החנות היחידה בארץ שראיתי שמחזיקה 3 מדפים רק עם ספרי רומח וממלכות. בוודאי שכל ספר חדש שיוצא נמצא שם - וגם הרבה ספרים ישנים יותר. אני קונה רק משם. והיום - את "הפולחן", הספר השני בסדרת "שנת הדרקונים הפראיים" מהממלכות הנשכחות. ספר רומח חדש מזמן לא יצא.

Wing Chan

New member
אבל בקרוב יוצא

רייז אוף סולמניה!!@!#@
אני חייב את זה חייב!@

Nurmidor

New member
הקריון? ../images/Emo12.gif

הכוונה - בקריות? אני חושדת שיש מזימה למנוע ממני לקרוא ספרים יפים... קודם ספרים (שלמרבה האירוניה, דווקא אותם בדיוק רציתי לקרוא
) נעלמים בספרייה הציבורית, ועכשיו העובדים בסטימצקי מסתירים ממני 3 מדפים של ספרי רומח הדרקון?! איפה הם מחביאים אותם? יש איזשהו חדר נסתר מאחורי מדף מסתובב? סליק ספרים?

python 4

New member
הקריון, בקריית ביאליק.

בסניף סטימצקי שבו יש אזור של ספרי פנטזיה באנגלית. במדף השני מלמטה (צריך להתכופף) יש מלא ספרי רומח. במדף הכי תחתון יש ספרי רומח לצד ספרי star wars וכאלה. ובדיוק בגובה העיניים - יש את המדף של ספרי הממלכות. אתמול היתה לי קריאת השיא של החיים שלי - גמרתי ספר באנגלית, של 370 עמודים, ב- 12 שעות.

python 4

New member
אחרת לא הייתי קורא בכזו מהירות

וזה לא ספר רומח/ממלכות.

למעלה