Minor Arcana

Blue Beetle

New member
Minor Arcana

זהו פרויקט (באנגלית) שאני עובד עליו זמן רב והחלטתי שהגיע הזמן לפרסמו.
הוא מיועד ל- Pathfinder (אולם גם שחקני 3.5 יכולים לעשות בו שימוש).
הוא מתמקד בלחשים מעוצמה 0 וקסם פשוט ומינורי באופן כללי, הוא נועד לתת למערכה יותר צבע ואווירה.
הוא עדיין עמוק בשלב הבטא ואני פתוח להצעות ושיפורים. בעיקר אני רוצה לשמוע אם ואיך שילבתם את החומר במשחק ואיך יצא.

כאן
ואם עולה לאט מדי, אפשר בינתיים גם פה

תודה

Blue Beetle

New member
כי זה הוסט חינמי

ופחות או יותר היחיד הנורמלי שמצאתי.

אני מניח שגם אין הרבה תנועה של משתמשים ישראל על השרת הזה, כלומר אין היסטוריית proxy. ז"א שמידע צריך לעבור את כל התחנות בדרך מפה לשרת בארה"ב ובחזרה.
אם תהיה תנועה סבירה באתר,זה אמור להשתפר קצת.

למה לא בפונדק למשל?

אני יודע שהוא מארח אתרי משנה בפורטל, ויש לו תעבורה די גבוהה של קהל ישראלי.

מירטל

New member
כמה הערות :

בנוגע לאתר - מאוד לא נוח ( לקח לי כמה דקות טובות למצוא את התג שמוביל לליחשונים) ומאוד איטי, אני מניח שאפשר לנסות לעשות משהו לפחות בנוגע להערה הראשונה.

בנוגע לליחשונים עצמם - שניים שנראים לי מאוד overpowered - הראשון הוא שינוי מין, השני הוא ה bastared's bane, להמשיך לקרוא ולהגיד האם יש עוד ? או שיש הערות לגבי תפיסת הליחשונים?

Blue Beetle

New member
אני אשמח להערות לגבי כל דבר

היה קשה למצוא את פס נתפריט? האם הגדלה שלו תעזור?

שינוי מין הכוונה ל- Alter Race? אשמח לדעת למה הלחשונים נראים Overpowered

מירטל

New member
הגדלה + סימנים ( שים חרבות, או שרביטים

ליד כל אופציה לחיצה.).

כן, אני מדברת על alter race - שים לב שגם עכשיו בעולם די שיוויוני אתה מתבסס על ביגוד + שיער פנים + איפור בכדי להבדיל בין גברים לנשים, בטח ובטח בעולם שמתקרב לימי הביניים, לשנות כל אחד מהם בצורה משמעותית נראה לי כחזק מדי עבור ליחשון, ושינוי קול בצורה סבירה דורש רק גלגול משחק סביר.

הbastered bane טוב - זה מין מצב שבו ... יש תחושה שאתה יוצר מצב שבו ברגע שיש לאיזשהו איכר חשד שמשהו לא בסדר עם הבן שלו - בוא נלך למכשפת הכפר...

Blue Beetle

New member
אוקיי

לגבי Alter Race זה שינוי גזע לא מין, יש disguise self מעוצמה 1 ש-Alter Race עושה משהו הרבה יותר ספציפי ממנו.
אני לא חושב שהוא חזק יותר מלחשונים אחרים כמו ghost sound או דומיו, אבל אני אשקול את זה.

Bastared Curse - אני אחשוב על זה.

לגבי התפריט, אני אנסה להגדל ולשחק אתו כדי שיהיה יותר נגיש.

מירטל

New member
אז הבעיה היא שיש לנו לחש מדרגה 1

שהוא ככל הנראה לא פרופורציינאלי לעוצמה שלו....

Blue Beetle

New member
לחשים מעוצמה 1 הם לא חלשים כלל

תקראי למשל תיאורים של Unseen Servant, Sleep, Charm Person, Silent Image, Color Spray

ויש את הלחש הזה עם הסוס

לכאורה, לחש שמזמן לך סוס רכיבה מצוייד מאמצע הכלום אמור להיות די חזק.
אני זוכר שננסק הציע לזה פעם פיתרון להשעיית הספק. פעם אחת לפני שנים רבות מכשף אדיר גידל עדר סוסים במישור אחר של שדות ירוקים, והכין שערים נוחים משם למישור שלנו. כל מה שהלחש עושה זה לפתוח את השערים האלה ולקרוא לסוס, ולכן הוא חלש יותר מלחש שאשכרה מזמן סוס חוצני מאחד המישורים החיצוניים הרחוקים דרך תהומות החלל והמרחב.

המנעות משינה לא נשמע כמו משהו מצדיק לחש

הוא לא עושה משהו שאדם ממוצע לא יכול לעשות לבד, אולי עם קצת עזרה מקפאין.

תלוי באדם

חוץ מזה, זה אחלה נישה ללחש, כי אין לו את השפעות הלוואי שיש לקפאין(נראה אותך עוצר באמצע המבוך, או איזור שורץ אויבים כלשהו, ומכין קפה), ואין לך שאלת "האם זה ישפיע עלי" ו"האם כבר פיתחתי חסינות לכמות הזו".

קפה באזור שורץ אויבים

been there, done that, almost got shot at

אבל אם אני מסתכל על תיאור הלחש, הוא מדבר על 48 שעות ללא שינה. זה פרק זמן סביר גם אם מאוד לא נעים לאדם הממוצע. אם היינו מדברים על לחש שמאפשר לשבעה אנשים לתפקד במשך שבעה ימים ושבעה לילות ללא שינה, זה כבר נשמע יותר מכושף.

למעלה