mini monster rock

kfirshap

New member
mini monster rock

זה הספר היחיד שאני מכיר, פשוט כי אני לומד איתצו כרגע... אני לומד שנה +- עם מורה, ואחרי חודש התחלנו לנגן על המינימונסטר, אני לא מתקדם בו הרבה D: אולי אני בעמוד 12... אבל את כל התרגילים אני מבצע בשמיניות, ב"אוף זה ביט" (שההיהט מנן 2 ו-4 במקום 1-2-3-4, יש לזה שם מקצועי?) ובשלישונים... ובטח עוד מעט אלמד בסווינג אז כמובן שלא רק איתה אני עובד, יש לי תרגילים שהוא מלמד אותי את בוסה נובה הבסיסית ומקצבי סמבה אבל זאת החוברת שבעיקר אני עובד איתה... אז... מה אתם חושבים על החוברת? מדהים מה שאפשר לאלתר על התרגיל הכי פשוט בחוברת..... ובכמה צורות אפשר לנגן אותה...

TAMIR182

New member
שמע אחי

אני מאמין שכימעט אין פה אחד שאין לו את החוברת הזאת... אחלה חוברת ללמוד מקצבים וכאלה לשנה -שנתיים ראשונות.. בעיקרון אחרי שנתיים שלוש אתה אמור לסיים אותה ברמה גבוהה(תלוי איזה קצב אתה מתקדם ומתאמן) ולאחר מכן אתה כבר בוחר את סיגנון הבא שאתה מעוניין ללמוד.. אם זה ג'אז לדוגמא אז יש את הספר צ'אפין(קשה מאוד) ספר משעמם מאוד וצריך לקרוע את התחת בישבילו אבל בסוף יוצאים סוסים!!! בכל מיקרה אחי תמשיך להיתאמן ולנגן גם ביחד עם מוזיקה זה יכול לשפר אותך.. תקנו אותי אם אני טועה.. בהצלחה אחי

offry13

New member
בדיוק

אני לא מכיר מתופף שלא ניגן/מנגן מהחוברת הזו.. אני בתאכלס סיימתי אותה, כבר איזה חצי שנה לא נגעתי בה.. אם אפשר בכלל לסיים משהו במוזיקה... אני מנגן 3 שנים, אבל לא למדתי רק מהמנסטר גם לא בחודשים הראשונים... אם זה משנה

TAMIR182

New member
..

אני אוהב בספר הזה את עמוד 39 אם אני זוכר נכון שיש כאלה תרגילי קורדינאציות אחלה דבר!

גרברון

New member
לי יש ת'ספר

המורה שלי אמר לי לקנות אותה אנחנו עובדים איתה בשיעורים אני לומד חצי שנה כבר וזהו חח

אני כמוך

לומד עם הספר הזה חצי שנה בול מאז שהתחלתי דווקא אחלה ספר ברור שאני לא מגן רק איתו אבל הרוב זה איתו יש בו אחלה מקצבים וטכניקות

kfirshap

New member
אני מגיב באיחור חחח + נצל"ש

כן אתם צודקים, כמו שהמורה שלי אומר לי אנחנו יכולים ב-3-4 שיעורים לסיים את כל החוברת אבל זה לא מעניין אותו שאני אדע עוד תרגיל יותר עוד תרגיל פחות עד שאנחנו לא מתקדמים ברמה של הסאונד של המקלות שלי, שאני לא אהרוס מקלות, שאני אנגן כל יד בול אותו סאונד (ואני מאוד אוהב לנגן בסאונד נקי שונא שאני לא מחומם והסאונד שלי מסריח חחח) אין בשביל מה לרוץ קדימה אני מנגן את כולם יפה, שלישונים אוף-דה-ביט אם הבסיס שלי יתחזק מספיק, אנחנו נוכל לרוץ הכל ולנגן בצורה מושלמת אבל עולים ברמה לאט לאט ומתקדמים לאט לאט. לא העמוד שאתה נמצא בו קובע את הרמה שלך, אלא איך אתה מנגן את העמוד שאתה נמצא בו.... ועכשיו ל.... נצל"ש! אם אני רוצה להזמין מחנות כמו music123 דאבל פדאל איך אני יוצר איתם קשר לברר מחיר משלוח, ואיך משלמים להם, ואם יש ביטוח זה הכי חשוב... ומה אני עושה אם נשבר לי משו? שולח להם חזרה לארה"ב? עסק יקר....

למעלה