Mini-Escape נסו את זה
3 3 שרונית New member 18/11/07 #7 הכוכב העליון משמאל, תעבור איו על התיבה, תראה אותיות, מזרח מערב, מערב דרום....תקליק על הכוכבים לפי הסדר....
הכוכב העליון משמאל, תעבור איו על התיבה, תראה אותיות, מזרח מערב, מערב דרום....תקליק על הכוכבים לפי הסדר....
T tomb boy New member 20/11/07 #16 אבל מה מייצג כל כוכב?../images/Emo41.gif הם עומדים בצורה כזו: מה זה צפון ומה זה דרום? איפה מזרח ומערב? אני יודעת שבדר"כ כיווני המפה מסומנים כך: צפון מזרח מערב דרום אין לי אינדיקציה של מה מייצג כל כוכב.
אבל מה מייצג כל כוכב?../images/Emo41.gif הם עומדים בצורה כזו: מה זה צפון ומה זה דרום? איפה מזרח ומערב? אני יודעת שבדר"כ כיווני המפה מסומנים כך: צפון מזרח מערב דרום אין לי אינדיקציה של מה מייצג כל כוכב.
T tomb boy New member 20/11/07 #17 לא חשוב הבנתי בסוף...../images/Emo41.gif צפון מזרח NE צפון מערב NW דרום מזרח SE דרום מערב SW
ק קצפת~ New member 18/11/07 #11 יש לי כדור צהוב ו............. את המילה secret מה אני אמורה לעשות איתם? תקועה כלום לא הולך
S Sweet Fantasy New member 18/11/07 #15 הצלחת? אם לא - תלחצי על המילה, ואז בחלון שיפתח תרשמי אותה ואנטר