Mini Dump

lirane1

New member
Mini Dump

שלום, יש לי שרת קריטי בחברה שנפל וייצר קובץ Mini Dump, למרות כל מה שניסיתי לא הצלחתי "להוציא" ממנו מה הסיבה לנפילה. באיזה כלי אני צריך להשתמש בשביל לקרוא את המידע מהקובץ? תודה

lirane1

New member
באמת שעשיתי גוגל

לא הייתי שואל, אם לא הייתי מחפש, אבל הקטע שזה לא עוזר... אני לא מצליח למצוא ממה קרס השרת

פוֹלי

New member
הצלחת או לא לקרוא את המינידאמפ?

אם הצלחת להוציא נתונים אבל אתה לא יודע איך להבין אותם - תנסה להעלות אותם לפה כטקסט, אולי נצליח לעזור. אם אתה לא מצליח לפתוח את המינידאמפ בכלל - זה כבר משהו אחר...

lirane1

New member
הרצתי את התוכנה על הקובץ

אבל זה מה שהיא נותנת: C:\Documents and Settings\TechVision01>mdpview 1.dmp SYSTEM INFORMATION ------------------ Not available. COMMENTS (ANSI) --------------- Not available. COMMENTS (UNICODE) ------------------ Not available. PROCESS INFORMATION ------------------- Not available. EXCEPTION INFORMATION --------------------- Not available. THREAD INFORMATION ------------------ Not available. ADDITIONAL THREAD INFORMATION ----------------------------- Not available. MODULE INFORMATION ------------------- Not available. UNLOADED MODULES ---------------- Not available. SAVED MEMORY REGIONS -------------------- Not available. SAVED MEMORY REGIONS (MiniDumpWithFullMemory only) -------------------------------------------------- Not available. OPEN HANDLES ------------ Not available. VIRTUAL MEMORY LAYOUT --------------------- Not available. כמו שאת רואה היא נותנת "הרבה" מידע

lirane1

New member
הצילו=======>

עוד שרת עשה את אותו דבר עם אותה שגיאה בדיוק The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001e (0xc0000005, 0xa0089932, 0x00000000, 0x00000023). Microsoft Windows 2000 [v15.2195]. A dump was saved in: C:\WINNT\MEMORY.DMP. מישהו מכיר את הבעייה: http://support.microsoft.com/?kbid=279640

antidot

New member
המממ

זה די סיוט להקים את סביבת הדיבוג עבור מינידאמפ. צריך להתקין symbols ועניינים. אם תשלח לי את הminidump, אני יכול להציץ - יש לי כבר סביבה מוכנה. (אני חושב שיש לך את המייל שלי בעבודה)

למעלה