Mindless Self Indulgence....

bestrafemich

New member
Mindless Self Indulgence....

תקשיבו, אנחנו מנסים להביא את מיינדלס לארץ ואנחנו צריכים את העזרה שלכם, אז בבקשה תחתמו רק עם שם באנגלית! תודה מראש!! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=620915

7percent

New member
ראסמי עם הם באים לארץ

אני אישית משיג כרטיס למאחורי הקלעים להכיר אותם ןאןמר לו בפנים :"אמא שלך הומו עוד פעם אחת אתה קורא לי הומו אני מרביץ לך" בעברית והוא לא יבין ואז כשהם יעשו א תפ'אגוטס אני אעלה עליו ואשבור לו מכות כי אני אל אוהב להרביץ בלי להזהיר :p

KsesWes

New member
אני בעד

maxbass

New member
../images/Emo35.gif

אז מה? רק אני וג'סיקה חושבים שזה רעיון טוב שהם יבואו לארץ? צרי אופקים....

7percent

New member
להפך

האופק שלנו כלכך רחב ששמענו כלכך הרבהמ וסיקה שאנחנו יודעים לזהות חרא כשאנחנו שומעים אותו

maxbass

New member
חחחח...

פסילה של משהו שאנשים אחרים אוהבים זה צרות אופקים... זה שלא רואים את היופי שבזה (שאנשים אחרים רואים) זה אומר שמשהו לא בסדר אצלכם...ולא במוזיקה.... פה שם... מה אכפת לי... בואו לא נהפוך את זה לדיון על טעם וריח...

KsesWes

New member
שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה

אבל צרות אופקים זה פשוט לא להקשיב ליותר סיגנונות חוץ מניו/פאנק מטאל אינפקטד זה אחלה

אני חושבת שלא קראת עד הסוף מה שהוא

אמר. הוא אמר שהוא בעצמו לא אוהב אותם. לכן הוא פוסל אותם כי הוא לא אוהב אותם, ואם מסתמכים על הערת ה"אבא שלך הומו יא קוקסינל" אולי אפילו שונא. אם אתה תוהה אז גם אני פוסלת אותם מאותה סיבה. בנוסף לפסול משהו שאנשים אחרים אוהבים זו לא צרות אופקים, זה סתם כיף, ובכל מקרה ההגדרה לצרות אופקים הוגדרה יותר טוב ע"י kseswes שם למעלה. אהה ועוד משהו אינפקטד זה אכן לפנים

maxbass

New member
../images/Emo39.gif

לא היה לי כח להגיב לזה קודם, אבל אחרי ההודעה שלך... אני חייב! ההגדרה של קססווס לצרות אופקים היא מקרה פרטי של "צרות אופקים"... והמקרה הכללי הוא לא לראות את ה"דברים הטובים" שאנשים אחרים רואים בלהקה מסויימת... ואכן... לרדת על להקות או אנשים זה כיף (כמו בשיר של אופספרינג)... אבל כשאנשים זרים (ולא החברים שלך)קוראים דברים כאלו זה פוגע ומיותר ובגלל זה יוצר שרשורים עצבניים של ירידות הדדיות בסגנון פורום מטאל.. ואז זה סתם מציף ומיותר...

../images/Emo24.gifלא רוצה להתווכח על זה

אני פשוט חושבת שמה ששבע אחוז שומן כתב זה לא צרות אופקים זה פשוט הדיעה שלו וזה העניין בפורום - להביע דיעה כל מי שמתווכח מעבר ללהביע את דעתו פעם או פעמיים הוא בנאדם שלא שווה לי להגיב לו יותר זהו

maxbass

New member
הכוונה שלי הייתה...

להגיד, שזה מגעיל להגיד למישהו שאוהב להקה מסויימת שהיא חרא.... אפשר להגיד "לבריאות, אבל אני לא ממש מתחבר אליה".... וכבר התייחסתי יותר להגדרה של "צרות אופקים"

למעלה