Mind Prints Feat. Taboo Plus

Dj Caress

New member
Mind Prints Feat. Taboo Plus

שלום לכולם, אני שמח לדווח לכם על שיר חדש שעלה לדף המייספייס של טאבו+ [ובקרוב יעלה גם לדף שלי] השיר נקרא Mind Prints [שם זמני] והוא כרגע בגרסאת דמו, מה שלא מנע מאיתנו להעלות אותו לדפים שלנו. נשמח אם תאזינו. תודה ושבוע טוב!

Psycho BuZZ

New member
great stuff, אבל באותה הנשימה...

איפה לעזאזל האלבום של 51%? חלאס עם התירוצים.

Strike-A

New member
בהדפסה

בימים אלו ממש. מסיבת השקה כנראה חודש הבא. אנחנו אנשים לומדים ועובדים, ובתור כאלה שלא מתכוונים להרוויח גרוש על האלבום, לא כ"כ רצים להוציא אותו אלא עושים את זה בקצב שמרגיש לנו נוח איתו.

bigm2

New member
הקפצה

moshe alfasi

New member
פףףףף....../images/Emo45.gif

איזה מדהים, אחרי יום שביזות אחושרמוטה, לשמוע כזה דבר רק עושה טוב, הטקסט של טאבו מצויין, רגוע ושקט, כל ההפקה נשמעת חו"ל לגמרי, סימפולידה כמו שאני אוהב, המון כבוד. על אותה נשימה, הופעת ההשקה ב19.3 בת"א, אללהההה בלאגן....

../images/Emo45.gif =]

בלי ספק, טאבו הוא אחד הכותבים היותר טובים פה! רק חבל שעד שיצא האלבום של 51% אני יהיה כבר חייל....

Strike-A

New member
טאבו לא מקליט עם קונדנסר

קופסאות לבן ריקות אחי, 3% ליתר דיוק.

volatile

New member
למרות הליריקס החביבים וההפקה הטובה

זה נשמע רדום מדי לטעמי. בביטים כאלה רגועים ה - MC חייב לזרוח בביצוע, צריכה להיות בביצוע תשוקה ולא אנמיות. כדי לפצות או לספק קונטרסט לביט הצ'יל אאוט. ובשיר הזה זה התפספס לדעתי. ביצוע יותר אנרגטי היה מתאים יותר פה. טאבו נשמע עייף בהקלטה. בתור ראפר שחזק ללא ספק בצד הליריקלי, ויודע לזרום טוב מאוד במבנה שלו (שלא יזיק לרעננו כי תאכלס זה נשמע די דומה בכל שיר). יוס היה צריך לעניות דעתי לעשות משהו יותר כריזמטי בשביל שזה ישמע טוב. שוב לא ביקורת עם כוונה לקטול מאחר ואני מעריך את כל העוסקים במלאכה, אבל כנה. פלג.

volatile

New member
דרך אגב

הביט מצויין, מזכיר לי קטעים ישנים של camp lo

הפקה משובחת

באמת הפקה אדירה ביותר. אבל התחושה הקצת מעיקה שלי לאורך זמן היא שטאבו עושה ראפ לבחורות. הרבה פאתוס, לא מספיק תחכום. לא בדיוק כוס התה שלי, אבל עדיין מעולה לעומת שאר הדברים שיוצאים בארץ. ונותר לי רק לאחל בהצלחה ל-51%, אם כי בנתיים גם מהם לא אהבתי כל כך את מה ששמעתי, אני מקווה שאני אתבדה.

קארס עשה לי ילד!

לא הקשבתי לטקסט, אבל הרעיון של להכפיל את הווקאלז הוא מיותר וטאבו נשמע מרוחק, על ביט כזה לא צריך יותר מקול אחד. ולגבי הביט - להחליף את הדראם-קיט בדחיפות! הוא גורם לו להישמע חובבני. חוצמזה כל מה שהולך ברקע מצויין, אהבתי את הסימפול של הזמרת...

למעלה