MIMO P550 עזרה!!

nikolho

New member
MIMO P550 עזרה!!

שלום רב קיבלתי במתנה את את המחשב MIMO P550 קיבלתי את כל האוויזרים שמגיעים אתו.... בניסיון לסנכרן את המכריש עם PC שלי פעם אחד מחשב הצליח לזהות את הMIMO ובפעם אחרת לא.... מה לעסות. איך אני מוריד תוכנות לMIMO האם ניתן לסנכרן את המכשיר גם למחשב שלי בבית וגם למחש בעבודה , כולל מיילים שאני מקבל בעבודה. תודה....

BravoMan

Active member
Find Mimo / Nimo ../images/Emo13.gif

סתם.... בכל אופן למכשיר קוראים MIO P 550 (או בשמו המלא Mitac Mio Digiwalker) ולתשובה: אם המכשיר לא מסתנכרן יש לבדוק מספר דברים: 1) האם יש FIREWALL פעיל? 2) האם אתה מחבר את המכשיר ישירות למחשב ולא דרך HUB? 3) האם יש התקנים אחרים שמחוברים לUSB? 4) לנסות יציאה אחרת. לפעמים המכשיר גם דורש SOFT RESET (לחיצה עם העט בחריר הקטן למטה) לפני שיחזור להסתנכרן. רוב התוכנות מגיעות עם תוכנת התקנה שרצה על הPC כשהמכשיר מסונכרן כך שאין צורך לעשות דבר פרט ללהפעיל את תוכנת ההתקנה בלחיצה פשוטה. אם במקרה הורדתה תוכנה בקובץ CAB יש להעתיק את הקובץ למכשיר (לחיצה ימנית על ICON הACTIVESYNC ובחר EXLORE), לפתוח סייר קבצים במכשיר וללחוץ על הקובץ שהעתקתה. ואחרון חביב: ניתן לסנכרן מול מספר מחשבים אך תצתרך לבחור מה לסנכרן מול כל חד מהם. את הדוא"ל למשל ניתן לסנכרן מול מחשב אחד בלבד.

למעלה