Milise Mou .. התרגום 
ברצוני לחלוק איתכם שיר שמאוד נגע לי ללב, עקב המשמעות שלו וכמו כן מנגינת הבוזוקי שסחפה אותי. הרי לכם התרגום באנגלו יוונית ובעברית, ביוונית יגיע במועד מאוחר יותר עקב חוסר ידע
. אנגלו-יוונית : יוצר: Giorgos Bithikotsis שם השיר: Millise Mou. Anixa ston kipo mou pigadhi na potiso ta poulia, na'rhese ke esi proi ke vradhi san mikri dhrosostalia. Irthes mia vradhia me ton ayera anastenax'i kardhiaA sou'pa me lahtara kalispera ke mou ipes ehe ya פזמון : Milise mou, milise mou, dhe se filisa pote mou, milise mou, milise mou, pos na se xehaso pes mou, milise mou, milise mou, dhe se filisa pote mou milise mou, milise mou, mono st'oniro mou se filo Fitepsa stin porta sou hortari na'his iskio ke dhrosia, k'irtha prin allaxi to fengari na sou fero zestasia. S'evgala stou iliou t'anifori sta sokakia ta platia ma irthe pagonia ke xerovori ke dhen m'anapses fotia פזמון .. בעברית : פתחתי באר בגן שלי בשביל לתת לציפורים לשתות, בשביל שתוכלי לבוא בבוקר ובערב כמו טיפה קטנה לילה אחד את באת עם הרוח , הלב שלי סימן לי ארוכות, אמרתי ערב טוב לך , אבל את אמרת ביי ביי. דברי אליי אני אף פעם לא נישקתי אותך דברי אליי איך יכולתי לשכוח אלוהים דברי אליי אף פעם לא נישקתי אותך דברי אליי נישקתי אותך רק בחלומותיי. שתלתי צמחים מול הדלת שלך בשביל שתוכלי לראות את הצל, ולהרגיש את הקרירות שלו אני באתי לפני שהירח השתנה וחימם אותך אני הובלתי אותך בדרכינו אל השמש אל ידידנו בשמיים אבל אז באה רוח מקפיאה וקרה ואת לא הדלקת בשבילי את האש. פזמון..
באהבה גרב.
ברצוני לחלוק איתכם שיר שמאוד נגע לי ללב, עקב המשמעות שלו וכמו כן מנגינת הבוזוקי שסחפה אותי. הרי לכם התרגום באנגלו יוונית ובעברית, ביוונית יגיע במועד מאוחר יותר עקב חוסר ידע