MILD

MILD

לדעתי מספיק לקום אחרי 5-6 ולכתוב את החלום ואז לחזור לישון... אני חושב שעצם זה שאתה כותב וחושב איך לנסח את מה שאתה כותב זה כבר מעיר אותך וזה לוקח לפחות חצי שעה תלוי כמה חלומות חלמת... ועוד משהו... היום כשחלמתי חלום לפני שהתעוררתי כדי לנסות MILD אני זוכר שהיה קטע בחלום שאמרתי לעצמי "לא משנה השעון עוד שניה יצלצל ואני אתעורר..." (לא זוכר על מה אמרתי את ולמה לא חשבתי אז שאני בעצם חולם וזה חלום...) אז, ממש אחרי שניה השעון צילצל והתעוררתי... די מוזר...

BladeRaider

New member
זה לא מוזר

השעון צלצל, המוח שלך הגיב לזה ואז התעוררת זה נראה לך הפוך בחלום כי יש לנו מוח נחמד ומשוכלל שיודע לגרום לזה להראות ככה.

לדעתך מספיק ...... לדעתי לא ממש ..

קודם כל לישון קודם 6 שעות התגלה באמת כמצויין לחלומות צלולים ואז גם הגוף הפיסי שלך כבר לא עייף וזה תורם לרמת הצלילות, אבל אנשים שהרבה יותר מומחים ממני וממך בנושא בדקו את הנושא בצורה מיקצועית וגילו כי זמן של 60 דקות של התעוררות מביא להרבה יותר חלומות צלולים מאשר ישר לחזור לישון. רשמתי לך כאן קישור לדף לא ארוך במיוחד של המכון לחקר חלומות צלולים שמדבר בדיוק על זה ! מה שכתוב מאד מעניין ואני מציע לך לקרוא הכל ! בכל מקרה שים לב בעיקר לגרף התחתון שמראה שלך שמי שמתעורר למשך שעה שלמה יש לו הרבה יותר חלומות צלולים ממי שמתעורר רק ל 10 דקות או ישר חוזר לישון. מאד מומלץ לקרוא וזה גם מאד מעניין ! דרך אגב הבנתי שלטכניקה הזאת של התעוררות וחזרה לשינה קוראים NAP הקישור בתחתית ההודעה -

אבל...

אם אתה אומר שיותר טוב להיות ער לשעה אז סביר להניח שזה גם נכון כי אחרי הכל אתה מבין בנושא הרבה יותר ממני! אבל יש אנשים (כמוני) שאחרי שהם ערים שעה כבר קשה להם לחזור לישון... ביום שבת הייתי ער שעה אבל לקח לי עוד כמה שעות כדי להירדם שוב... מצד שני בחלום הצלול השני שלי הייתי ער חצי שעה וחזרתי לישון... אני לא יכול לתת לך תוצאות מוכחות שנבדקו במעבדה אבל לי זה עבד בכל מקרה... עוד שאלה... יכול להיות שחולמים כמה חלומות צלולים בלילה ונזכור את כולם? ואם כן איך אפשר להבין אם זה היה כמה חלומות ולא חלום אחד? לי קרה כבר שהתעוררתי וזכרתי קטעים מתוך חלומות אבל לא ידעתי אם הם היו כמה חלומות או חלום אחד ארוך... שנה טובה!

למעלה