חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מיסטר זנגביל New member 23/5/05 #110 חוקי מרפי זה אומר שיצא לך בדיוק ההפך ממה שאתה רוצה. אם נגיד אתה עומד בתור לקופה- תמיד התור שלידך יהיה מהיר יותר. אבל לא הבנתי מה הקשר של חוקי מרפי לכאן....
חוקי מרפי זה אומר שיצא לך בדיוק ההפך ממה שאתה רוצה. אם נגיד אתה עומד בתור לקופה- תמיד התור שלידך יהיה מהיר יותר. אבל לא הבנתי מה הקשר של חוקי מרפי לכאן....
N NoWords New member 23/5/05 #115 אבי, ממך לא ציפיתי ../images/Emo3.gif "עכשיו, מה הקטע המצחיק בכל הסיפור? תמיד אומרים לי לא להתסובב עם חברים שלי כי אנחנו עושים שטויות וזה ולהתחיל להסתובב עם ילדים יותר טובים, חח אז גם עם חברים שלי אני נפדק וגם עם ילדים טובים מהכתה שלי אני נדפק"
אבי, ממך לא ציפיתי ../images/Emo3.gif "עכשיו, מה הקטע המצחיק בכל הסיפור? תמיד אומרים לי לא להתסובב עם חברים שלי כי אנחנו עושים שטויות וזה ולהתחיל להסתובב עם ילדים יותר טובים, חח אז גם עם חברים שלי אני נפדק וגם עם ילדים טובים מהכתה שלי אני נדפק"
מ מיסטר זנגביל New member 23/5/05 #16 אממ אני לא ממש הושעתי אבל השנה היה יום אחד שהגעתי בצהריים ואמרו לי ללכת הבייתה עד למחרת....
I I TO THA TA New member 23/5/05 #43 זה לא ניסיון להצחיק.. זאת אמת... עכשיו רציני, השעו אותך על זה שבאת עם חולצת בטן ומכנסוני "דפוק אותי"