MIL-עדכון

Lopezit

New member
MIL-עדכון../images/Emo26.gif

בשלושה ימים שישי-ראשון הסרט עשה 14 מליון!!!!!!!!! עד עכשיו: TOTAL LIFETIME GROSSES Domestic: $44,173,000 94.5% + Overseas: $2,581,690 5.5% = Worldwide: $46,754,690 This weekend: May 20–22 2 $14,350,000 (Estimate) -37.9% מצויייייייייין

Lopezit

New member
אה והוא ירד למקום 2

כמובן שמלחמת הכוכבים מקום 1

חדש123

New member
היא גדולה!

מישהו יודע מה קורה עם האלבום של ג'ניפר בספרדית?

NoWords

New member
אני מבינה שאתם רגילים

להשעיות
אף פעם לא השעו אותי, למה זה טוב?!

I TO THA TA

New member
חחח כןןן...

משעים אצלנו על כל דבר חחח זאת הפעם השנייה שאני מושעה... בעעעעעעע בפעם הראשונה תאכלס צדקו שהשעו אותי אבל עכשיו זה לא צודקק בעעעעע

I TO THA TA

New member
תפוזז טיפעששש

אז ככה: אחרי ששבוע לא באתי לבית ספר אז באתי היום כי יש לי פיזיקה... חברים שלי בביולוגיה אז הם לא היו, אז טוב, ישבתי עם שני ילדים מהכיתה שלי, ילדים טובים כאלה
הלכנו לשטח האחורי של הבית ספר כדי שלא ייראו שלא נכנסו לפיזיקה... טוב אז באו שני חברים של הילדים האלה מלמעלה... זה כזה משהו כמו גשר ואנחנו היינו מתחת והם ירקו עליהם בצחוק כזה, הם הם זרקו עליהם אבנים.. טוב הרכזת באה, שומעת שמוכתות וזריקת אבנים והיא באה בדיוק בקטע שהאבן כמעט עפה עליה. אז היא ישר צעקה לנו לבוא(אותי היא כבר מכירה) ואז היא אמרה שאנחנו מושעים ליומיים
והטע הוא שאני בכלל לא זרקתי אבן, והם בכלל לא חברים שלי סתם הייתי איתם באותו רגע
בעעע אז אפילו שהם אמרו שאני לא זרקתי הרכזת אמרה שהיא ראתה אותי חחחחחח עכשיו, מה הקטע המצחיק בכל הסיפור? תמיד אומרים לי לא להתסובב עם חברים שלי כי אנחנו עושים שטויות וזה ולהתחיל להסתובב עם ילדים יותר טובים, חח אז גם עם חברים שלי אני נפדק וגם עם ילדים טובים מהכתה שלי אני נדפק
מזל חראאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודע למה בכלל הלכתי איתם חחחחח

I TO THA TA

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

את מצחיקה היום.... כבר זאת הפעם השלישית שאת מצחיקה אותי היום..

למעלה