miker16

qui saura

New member
אתם יודעים

אתם יודעים כשאגדל ויהיה לי קצת כסף אני חולם להקים מוזיאון לזכרו של מייק.כלומר חדר גדול מלא תמונות שלו,שירים שלו,תקליטים שלו,דיסקים שלו,קטעי וידאו שבהם תמונות שלו וקליפים כאלה שלו וראיונות עם אנשים שהכירו עליו וכל פיסת מידע שידועה עליו החל מילדותו בחיפה וכלה בהתאבדותו ב1975. אפשר לעשות דבר כשה עם עבודה קשה?אני יודע שכעת יש לי רק שני דיסקים של מייק ו4 תקליטים וקצת תמונות ואת הסרט,אבל ברגע שמכריזים על מקום כעמותה או מוזיאון ניתן לבקש תרומות ממוסדות ציבוריים ולרכוש כל מיני דברים עליו.תומונת אפשר להשיג מאינטרנט ולהגדיל אותן,אממ שירים יש את רוב השירים וקטעי וידאו ניתן להשיג בטח איפהשהוא.כך אולי זה יעזור לזכור את מייק יותר ולהכירו לנוער של היום שלא ידע כל כך מי הוא או מה הוא שר ומה הוא ייצד ואיך הוא לא שכח את עם ישראל בזמן מלחמת יום כיפור והלך לבדר את החיילים יחד עם נעם קניאל שמייק זמינו לצרפת.דרך אגב,לא נראה לי שהיה להם שיר משותף כי יש לי את שני התקליטים של נועם אחד אחרי הפגישה עם מייק כשנעם היה בצרפת ושר שירים בצרפתית אבל לא משהו עם מייק אלא עם שנסונרים מוכרים שם ואחד לפני שפגש את מייק. רק אני יודע שיש להם תמונה משותפת בשחור לבן. אממ חשבתי על משהו שסיגל הציעה.כדאי לבקש מהאימייל של נחום היימן שיקפוץ לבקר מדי פעם ויעלה זכרונות מפגישותיו עם מייק?הוא נראה אדם נחמד.ענה לי פעמיים כבר כששאלתי למשהו שקשור לזמר עברי ומשהו שקשור למייק.עוד פעם הארכתי יתר על המידה. מקווה שתהיה לכולםכם שבת שלום ושבוע טוב ונעים ומקסים עם חיוך מרוח על הפנים.

qui saura

New member
שירו של מייק

סליחה על ההארכה אבל אני סיימתי כעת לכתוב שיר על מייק אחרי מספר תיקונים דרסטיים. שירו של מלאך בנבכי נפשו של כל אדם מצוי עלם נצחי-אדם מושלם, לנוכח פני מלאך בוהקים מאור חיוך כובש שנוסך מזור. מלאך שומר שנמצא בלב בזמנים טובים וברגעי כאב, מלאך לבן ושמו מייק שומע צליליך קולי נאנק. סרנדות שר מכל הלב לא ניתן היה בו לא להתאהב, זמיר יפה תואר עם בלורית מייק בשבילי לא היית עוד להיט. לא אשכח אותך מייק אף פעם אצלי בלב נותר תמיד חותַם, שיריך מגֵלים צרור של לבבות שמחה מהולה בבכי ובדמעות. כחייל לקרב הפרסום יצאת קרב כואב שממנו לא חזרת, הותרת עצב וכאב בלב אוהדיך העולם השתנה כעת בלעדיך. לא נותר לי אלא לומר שלום נותרת אצלי כמלאך בחלום, ככל כוכב אתה גם בשמיים שומר עלינו שלא נטבע במים מי הזיכרונות של ימיך הטובים.

qui saura

New member
miker16

יכול להיות שערב של ששונים הושר כשמייק היה בלהקת כרמון?כי הם שרו שם שירי עם כאלה.? בקליפ שלך מייק צעיר בן 21 או אחרי ההצלחה בצרפת?

miker18

New member
אני בטוח ב99% שזה לאחר ההצלחה בצרפת

גם בקליפ הוא נראה מלא ביטחון כזה...ועם התסרוקת שלו חח

mikebrant78

New member
היי דודיק, מה שלומך?

רעיון בהחלט נחמד. בהצלחה. דרך אגב בן כמה אתה ומהיכן?

Duvdevan Girl

New member
שלום!!!

איזה שיר מקסיםם!!! כל הכבוד!! אני גם כותבת שירים לפעמים, ויצא לך ממש מקסים, מרגש.. בהצלחה עם החלומות ,מקוה שייתגשמו לך1!

qui saura

New member
ילדת דובדבן

תודה רבה גם אני מקווה שחלומותייך וכל משאלות לבך תתגשמנה:)))))

qui saura

New member
מייקברנט78

היי הכל בסדר מה שלומך???? אממ אני בן 18 מתל אביב. מאיפה אתה? אמממ מאחל שבוע טוב וחייכני:)

qui saura

New member
ילדת דובדבן

הי,שמי דודיק ואני מתל אביב בן 18 וחצי.כמה שנים את מעריצה את מייק?

racheli78

New member
שיר מקסים...

גם יפה בעיני שכתבת בשפה יפה - נדמה לי שמעטים האנשים היום ובעיקר בגילך שכובים ודוברים עברית תקנית ויפה....יישר כוח !

Duvdevan Girl

New member
האא דודיק

יש לי אותך במסנג'ר עוש לא יצא לנו לדבר!! שנה וחצי אני מעריצה את מייק בצורה רצינית... ולפני 3 שנים התחלתי לשמוע שירים שלו

qui saura

New member
ילדתדובדבן

יפה מאוד שאת מעריצה את מייק.גם אני אהבתי את שיריו לפני 3 שנים ובצורה רצינית לפני שנתיים.שיהיה לך שבוע טוב ונעים וחיוך מרוח על הפנים:))) נ.ב.איפה שמעת על מייק לראשונה?אני שמעתי עליו ברדיו את השיר לייסמ ואה טמה והתחלתי לחקור על הבחור כל טיפת מידע.

למעלה