mike

rosettamike

New member
mike

shalom,le kulam chavoua tov ani gara be parvarei paris chmi bettina ani sameha meod li'hot al et ha forum az ani fan gadol meod le mike miaz et ha hat'hala be starfat toda raba le forum aze nechika bichvil zvi

rosettamike

New member
toda raba

toda raba la'hem ani yarola lirtov gan be englit kala ani yarola likro et ha ivrit im| otiot ivriot ein baya amoun nechikot le kulam bettina

MikesFan

New member
Welcome Dear Bettina ../images/Emo24.gif

To Our lovely Forum ! hope to see you here more often

rosettamike

New member
hello mikefan

shalom ve boker tov ohave ladaat im at sigal ki hi ossa photo montage le mike yaffim meod ani ohevet meod ve iech la gam taar al mike che ani ohevet meoroooood toda le ona chelhar bettina

daliat1

New member
בטינה ברוכה הבאה לפורום מייק בראנט ../images/Emo140.gif

איזו הפתעה נהדרת
שהצלחת להתמודד עם הרישום לאתר תפוז
כיוון שאת קוראת ומבינה עברית אני מציעה שתשתמשי באפשרות של המקלדת הווירטואלית שקיימת אצלנו בפורום בעת כתיבת תגובה/הודעה (כפי שתראי בצילום המסך שצירפתי) ותקלידי בעברית.... אל תהססי לכתוב בעברית גם באם יהיו לך שגיאות כתיב, זה עדיף מאשר ש"תשברי" את השיניים שלך ושלנו בהבנת הטקסט בעברית באותיות לטיניות
כיוון שמי שלא קורא אנגלית/לטינית ממילא לא יבין למה כוונתך, וכך כולנו נוכל להבין אותך היטב
ו-
להתראות בהמשך, דליה

Hedy47

New member
Virtual keyboard

Hi Daliat, I have the same problem Bettina has. I tried to use the virtual keyboard you attached to your message but when I enlarged it, it just froze. Can you give me a tip on how to activate the keyboard. P.S. I tried other bi -ligual keyboard but that didn't work either . Any advice? Thanks, Hedy

daliat1

New member
היי הדי ../images/Emo13.gif

קטע מוזר, אך ייתכן שזה קשור להגדרות המחשב ובזאת קטונתי
ניסיתי בדקות האחרונות לכתוב הודעה בעזרת המקלדת הווירטואלית וגם הצלחתי. במקביל להקלדת הטקסט במקלדת הווירטואלית ניתן להשתמש גם בעזרת "העכבר" למעברי שורות, מחיקות וכו' וגם להכנסת סימני פיסוק במקלדת הרגילה. מה שכן, לאחר שמקלידים את תוכן הנושא, יש לסגור את חלון המקלדת הווירטואלית, להיכנס לרובריקה של תוכן ההודעה כרגיל עם הסמן, וללחוץ שוב על סימון המקלדת הווירטואלית. כי אם לאו, לא ניתן להקליד הודעה בתוכן עצמו. אין ספק שזה דורש קצת מיומנות, אך בהחלט ניתן לעשות זאת
המשך יום נפלא
.

Hedy47

New member
Htzlacha, Yeyyyy

שלום דליה תודה על העצה וההדרכה. גם מיכל עזרה לי ואני מישתמשת בקלידים מהעתר שהיא שלחה לי. עוד פעם תודה מיכל ודליה. אני מרגישה עכשו כגולשת מהמנין, עכשו אני צריכה לעבוד קצת על העברית שלי. אני מאד שמחה שיש עתר שמוגדש לזמר הנהדר MIKE BRANT ומעריצים ומישפחה שמקדישים הרבה מזמנם ומכחם להנציח את MIKE שהלך לעולמו בטרם עת.

למעלה