Mike Portnoy

HP900PTW

New member
יש לי מערכת בבית יותר טובה משלו

הוא מתופף חומר של מתחילים! טוב אז הוא דיי בסדר..מעולה כזה...

Morbid Angel

New member
מייק פוטנוי = אלוהים../images/Emo161.gif

אחד המתופפים הכי טובים שיש בעולם, אם לא הכי טוב.

GCENTER

New member
של בלינק יותר טוב....

גם המערכת של בלינק יותר גדולה אומרים שמייק פורטנוי לא יודע לתופף ושהוא נורא איטי....

כל מילה שטות!

אני באמת מקווה שאתה צוחק.... "של בלינק יותר טוב" - זין!! איך אפשר להגיד את זה? בלינק זה פאנק מיזדיין הוא לא יודע כלום! פורטנוי מנגן לך מיליוני סוגים של מקצבים ויש לו טנכיקה הרבה יותר טובה - אי אפשר בכלל להשוות... "המערכת של בלינק יותר גדולה" - זיוני שכל. ראיתה הופעה שלו? יש לו בערך 8 טמטמים .. ועוד הרבה יותר.. "אומרים שמייק פורטנוי לא יודע לנגן" - מי אמר לך ? ילד בן 7 ? "הוא נורא איטי" - הא? וואט דה פאק?!??! בנאדאם... עזוב אותך..

Petrucci-jr

New member
אני נורא עצוב..../images/Emo7.gif

(וואי הוכחת לי שפורטנוי יותר טוב כי כשאני ראיתי את הסולו שלו ב ONCE IN A LIFE TIME מזה חשבתי שהוא נורא איטי אבל של בלינק מאוד טוב לא?(הלהקה הכי מסריחה בעולם ואני יותר טוב מהמתופף) מה אתה צוחק זה מייק פורטנוי? אנשים אם אין לכם הומור זה מאוד חבל אני נורא עצוב בשביל"אקדח לכל אזרח" משתתף בצערך
(שמבמקרה התמונה היא של אליהו) לאאא אתה קיללתה את שם פטרוסי ו ל גיהנום גם גון פטרוסי גרוע נכון(סלח לי על זה אלוהים) ויאמר
תלך!!!

elad2002

New member
אקדח לכל אזרח

תגיד אתה טיפש? הוא צחק..... נראה לך שהוא באמת חושב שהמתופף של בלינק יותר טוב ממייק פורטנוי ושיש לו מערכת יותר גדולה (מערכת יותר גדולה אפשר לראות שאין לו)

elad2002

New member
המתופף של בריטני ספירס יותר טוב

יש לו גם מערכת יותר טובה וגדולה מייק פורטנוי מנגן חומר של ילד בכיתה ב´ הוא סתם חרא המתופף של בריטני ספירס פותח אותו

למעלה