MIKE BRANT: AMBASSADEUR DE LA PAIX

brandoz

New member
MIKE BRANT: AMBASSADEUR DE LA PAIX../images/Emo141.gif

MIKE BRANT: AMBASSADEUR DE LA PAIX أغاني مــايــك هي صرخة صلاة من أجل المحبة و الحرية و السلام مع النفس و بين الشعوب! أتمنى أن يفهم العالم أن هذا الصوت الخالد هو صوت كل أنسان صادق و محبّ لعالم أفضل و حياة مليئة بالحبّ الحقيقي. مــايــك بــرانــت مــا زال حــيّــاً بيننا في أغــانــيــه! تحياتي الى عائلة و أصدقاء مــايــك "رجل السلام". فــيــكــتــور إســبــانــيــا - 10/4/2008

brandoz

New member
love and respect for mike../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

love and respect for mike i grow up with your music in syria and i love every song you sang all my friends loved you and loved your music been syrian and an Arab and a muslim you have made peace and created love btween us and your peoplei if all the israeli like you we love them god bless you with his mercy syria 9/8/2007

Alvai

New member
אני זוכר צביקה שדיברנו על זה...

בתאריך הזה היינו אצל סימה בערב עם הזוג פורמן מיכל טל אילנית ועוד ועוד... ולמחרת סיפרת לי על הבחורה מסוריה שכתבה את זה... מדהים.... זה היה צריך להגיע לעיתון...

מיכל שמ

New member
ולאלו שאינם דוברי אנגלית אתרגם את דברי הסורית

אהבה וכבוד למייק גדלתי עם שיריך בסוריה ואהבה כל שיר ששרת , כל חברי אהבו אותך ואהבו את המוסיקה שלך , למרות היותם סורים , ערבים ומוסלמים , עשית שלום ויצרת אהבה ביננו לבין עמך , אם כל הישראלים כמוך , אנו אוהבים אותם ושאלוהים יברך אותך ברחמיו .

daliat1

New member
היי יעקב, רעיון מעולה ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif ולדעתי עדיין

מאוד רלוונטי שההודעה של אותה בחורה מסוריה תגיע לעיתונות (ובכלל למדיה)

מרגש מאד ../images/Emo140.gif תרגום למכתב בערבית

שירים ,מייק הוא זעקת תפילה אהבה וחופש ושלום עם עצמו ובין אנשים! אני רוצה את העולם להבין כי זהו קולו של הנצח קולות של כל אדם ועל כן לאהוב של עולם טוב יותר עם חיי האהבה האמיתית. מייק ברנדט הוא עדיין חי בינינו השירים שלו! לגבי המשפחה וחברים של מייק "איש השלום".

M i k e s F a n

New member
איזה מגניב, סחה על התרגום סגולה'לה ../images/Emo198.gif

מזכיר לך משהו ?
"רוחו בללה" חחחחחחחחחחחחחח

mary222

New member
hello

i was very moved when reading this,, mike would have been so proud, my very best wishes to you and family. mary..xx

Alvai

New member
AMBASSADEUR DE LA PAIX מתורגם

MIKE BRANT: AMBASSADEUR DE LA PAIX Songs Mike is the cry of prayer for love and freedom and peace with oneself and between people! I want the world to understand that this is the voice of the eternal sound of every human being sincere and loving of a better world and a life of true love. Mike Brant is still alive among us in his songs! Regards to the family and friends of Mike "the man of peace." Victor Spain - 10/4/2008

mary222

New member
hello jacob

happy midsummers day from england,, to all my friends on the forum. thanks for the english, at last!! something that i can read.. i was very moved by these words. it is a wonderfull thing that thy call mike, i am sure he would be very proud. i know, i was very proud, to have had mike for a friend, love and best wishes, your friend mary.xx

מיכל שמ

New member
אני אנסה לתרגם ללא תרגום אוטומטי של הרשת

מייק בראנט שגריר של שלום שיריו של מייק הם בכי התפילה לאהבה , חופש ושלום של כל אדם בתוכו וגם בין איש לאיש . אני רוצה שהעולם יבין שהקול הזה הינו הצליל הנצחי לכל בן אנוש כנה ואוהב עולם טוב יותר וחיי אהבה אמיתית . מייק בראנט עדיין חי ביננו בשיריו . ברכותי למשפחה ולחברים של מייק "איש השלום " . ויקטור - ספרד

daliat1

New member
מיכל תודה על התרגומים, מרגש מאוד לקרוא ../images/Emo140.gif

brandoz

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifСпасибо

Спасибо Спасибо большое за прекрасный сайт о прекрасном артисте Ann Russia 11/9/2006

מיכל שמ

New member
תודה רבה צבי והנה התרגום של הרוסית

Thanks Thank you very much for a wonderful site about a wonderful artist​
לא, לא למדתי רוסית , רק השתמשתי בתרגום של גוגל

תרגום בעברית למכתב ברוסית ../images/Emo140.gif

תודה תודה רבה על אתר נפלא על אמן נפלא אן רוסיה 11/9/2006

shunit4

New member
מדהים בכל פעם מחדש

לגלות כמה השפעה יש למוסיקה, עד כמה רחוק מייק הגיע - אפילו במדינות ערב אהבו אותו... למיטב ידיעתי גם השמיעו אותו שם בערוצי תקשורת רשמיים (לפחות רדיו לבנון), אבל כשגילו שהוא ישראלי הפסיקו להשמיע אותו שם...

זכרון ילדות בטלויזיה הלבנונית מהמממממם!!!!

סוף שנת 1969 ,בשכונה דאז הבתים היו פתוחים האימון ,האחווה וההדדיות שררו בין האנשים ..... בשעות הצהריים שמעתי קול של זמר מדהים ששר בצרפתית .כמובן שרצתי למעלה לראות מי הזמר ואכן הפתעה של ממש "מייק בראנט" שר בטלויזיה הלבנונית, עמדתי כמאובנת עד שנסתיים השיר והמנחה היפיפיה הציגה את הזמר כזמר צרפתי חדש ומצליח מאד.אני נשארתי המומה ושאלתי את השכנה מתי תהיה עוד תכנית שירים כזו בצרפתית וביקשתי אם אפשר לבוא לצפות .לנו לא היתה טלויזיה בבית . מדהים איך שהמוסיקה יכולה לחבר בין מדינות ואנשים מכל העולם, איך שיר מעביר מסר של שלום ואהבה !!!!! צביקה יקירי אלפי תודות על המאמץ ועל כך שאתה חולק איתנו את זכרונותיך .שתזכה לשנים ארוכות ובריאות מלאות אושר אמן המון אהבה והערכה מרסלי -א-י.
"מייק בראנט המלך"

M i k e s F a n

New member
טוב פה אני יכולה לעזור בלי תרגום מכונה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל רק בכותרת חחחח ספסיבה

למעלה